DYGNET RUNT
020-912 912

Ring 020 912 912 dygnet runt

Vi positionerar dig med vår närmsta lokala bärgare i Östergötlands län.

Assistancekåren bärgning & vägassistans. Vi positionerar dig under samtalet och du får ankomsttid direkt. Gäller alla försäkringsbolag.

Bärgare i Östergötlands län

Här listas alla bärgare anslutna till Assistancekåren i Östergötland som dygnet runt är redo att rycka ut när du behöver bärgning.

Klicka på den ort där du behöver bärgning!​

Hitta bärgare i Östergötlands län

Assistancekåren är redo att utföra bilbärgning i Norrköping dygnet runt. Vi är alltid bara ett samtal bort redo att komma till undsättning i Linköping, Mjölby och övriga örter i Östergötland. Uppdragen kan vara både akuta och förbokade. I samarbete med Svenska räddningstjänsten rycker vi ut till olyckor för att snabbt få bort fordon från vägbanan.

Förbokade uppdrag kan vara transport av fordon inom hela Sverige. Transport kan också ske av exempelvis båtar och mindre bodar eller stora arbetsfordon som grävmaskiner.

Bilbärgning i Norrköping, Linköping och Motala

Problem med bilen kan ske vart som helst – på ett trångt ställe i centrala delen av staden i Norrköping eller långt ute i skogen i Motala. Vi har flera typer av bärgningsbilar som väljs utifrån den unika situationen.

Bärgare i Linköping kan använda exempelvis vinsch för att dra upp en bil som har hamnat i diket. Målet för oss är att alltid vara snabbt på plats där du får en uppskattat ankomsttid och direktkontakt med bärgaren efter ett samtal till oss.

Snabb hjälp med vägassistans i Östergötland

Vi hjälper bilister efter vägen när det inte går som planerat i hela Sverige. Vägassistans är en trygghet för dig oavsett om du tankat fel bränsle i Linköping, låst in nycklarna i bilen i Valdemarsvik eller helt enkelt inte får bilen att starta i Norrköping så är vi redo att rycka ut.

Väl på plats gör vi allt som går för att få fart på ditt fordon, skulle det inte går bistår vi med transport vidare till en verkstad.