DYGNET RUNT
020-912 912

Ring 020 912 912 dygnet runt

Vi positionerar dig med vår närmsta lokala bärgare.

Assistancekåren – Bärgning & vägassistans dygnet runt, positionering och ankomsttid direkt, gäller alla försäkringsbolag.

Assistancekåren Finspång

Östgötabärgning i Norrköping AB

Telefon: 0122-601 00
Sverige dygnet runt: 020-912 912
Adress: Box 93,601 02 Norrköping
Email: 05-03@assistancekaren.se
Bärgare station: 05-03
Hemsida: www.assistancekaren.se

Assistancekåren i Finspång – Bärgning, vägassistans och fordonstransporter

Assistancekåren i Finspång är en del av Assistancekårens nätverk med över 150 samverkande och digitalt sammanlänkade stationer runt om i Sverige. Med en stark lokal förankring är vi det självklara valet när det kommer till vägassistans och bärgning i Finspång och dess omgivningar. Med lång erfarenhet inom bärgning och vägassistans har vi utvecklat en fordonsflotta som inkluderar tungbärgare och flakbärgare för att effektivt kunna hjälpa både privatpersoner och yrkesförare.

Vi förstår vikten av att vara väl förtrogna med de lokala vägarna, kända platserna och trafikförhållandena i Finspång och dess omgivningar. Finspång är känt för sin historia inom metallindustrin och sina vackra naturmiljöer. Våra tjänster sträcker sig även till närliggande samhällen och platser i området, såsom:

  • Borensberg, en charmig småstad vid Göta kanal.
  • Rejmyre, känt för sina glasbruk och konsthantverk.
  • Kimstad, omgiven av grönskande skogar och åkrar.
  • Hällestad, med sitt historiska järnbruk och vackra landskap.
    .

020-912 912 – Hjälp på vägen dygnet runt

Oavsett var du befinner dig i Finspång och dess omgivningar är vi bara ett samtal bort för snabb och pålitlig vägassistans och bärgning. När du kontaktar oss kan du förvänta dig snabb hjälp. Vi finns tillgängliga dygnet runt för att erbjuda assistans vid tekniska problem, bärgning, punktering, låsöppning, starthjälp, bränsleproblem eller när du behöver hjälp med att komma loss eller transportera ditt fordon.

Vägarna i Finspång och dess omgivningar, inklusive E22 och de lokala vägarna som knyter samman staden och dess omgivningar, är vårt expertområde. Vi är här för att säkerställa att du når din destination säkert och att du får den hjälp du behöver, precis när du behöver den som mest.

Assistancekårens tjänster gäller oavsett vilket försäkringsbolag du har

Oavsett vilket försäkringsbolag du har kan du alltid lita på att du får hjälp av Assistancekåren i Finspång. Vårt dedikerade team står till ditt förfogande dygnet runt. Vi är redo att erbjuda bärgning och vägassistans närhelst behovet uppstår, oavsett om du är yrkesförare eller privatperson. Vi är din pålitliga partner på vägarna i Finspång och dess omgivningar.

Vi tackar dig för att du väljer Assistancekåren i Finspång för din vägassistans och bärgning. Vi finns här för dig när du behöver oss som mest.

Tung flakbärgare från Assistancekåren som visar både fjällmiljö i norr och Öresundsbron i söder

Tung flakbärgare från Assistancekåren som visar att vi är rikstäckande med fjällmiljö i norr och Öresundsbron i söder.

Assistancekårens tjänster som gäller i hela Sverige

Assistancekårens bärgare kör upp personbil på flakbärgare i Stockholm

Bilbärgning

Bilbärgning av alla fordonstyper som personbil, elbil och yrkesfordon. Beroende av fordonstyp utför vi bärgning med tungbärgare, flakbärgare eller garagebärgare.

Tungbärgare från Assistancekåren används för bärgning av lastbilar, bussar och tunga yrkesfordon.

Tungbärgning

Bärgning av större fordon för Sveriges yrkestrafik. I Östergötlands län samordnas insatser av våra bärgare genom samverkan med närliggande stationer inom Assistancekåren.

Tungbärgning

Vägassistans

Du får snabbt hjälp på vägen dygnet runt i hela landet med bärgning, vid punktering, starthjälp, låsöppning, bränslebrist, nyckelöppning, feltankning och hjälp på plats.

Vägassistans av tung lastbil med Assistancekåren

Väghjälp Tung Lastbil

Vägassistansförsäkring tar bort självrisk för åkerier med fler än 5 fordon. Ingår gör motorstopp, elektriska fel, drivmedelsbrist, låsöppning feltankning, punktering eller fel i tryckluftssystem och hydraulik. Kontakta forsakring@assistancekaren.se

Flakbärgare från Assistancekåren. Det är den vanligaste typen av bärgarfordon och finns på de flesta orterna i Sverige och används både till bilbärgning, fordonstransport och vägassistans.

Fordonstransport

Förbokade och akuta fordonstransporter i hela landet. Vi transporterar personbilar, yrkesfordon i alla storlekar, specialfordon, MC och utför båttransporter.

Fordonstransport

UpTimes för bilverkstäder

Bilverkstäder får information i realtid från skadeplatsen och kan välja när bärgaren ska leverera skadade fordon direkt till verkstaden eller via lokala uppställningsplats och välja ny leveranstid.

Assistancekåren på Instagram