DYGNET RUNT
020-912 912

Ring 020 912 912 dygnet runt

Vi positionerar dig med vår närmsta lokala bärgare.

Assistancekåren bärgning & vägassistans. Vi positionerar dig under samtalet och du får ankomsttid direkt. Gäller alla försäkringsbolag.

Assistancekåren Motala

Bärgningstjänst i Motala/Vadstena AB

Telefon: 0141-21 36 38
Sverige dygnet runt: 020-912 912
Adress: Vintergatan 15,591 32 Motala
Email: 05-08@assistancekaren.se
Bärgare station: 05-08 Assistancekåren Motala
Hemsida: www.assistancekaren.se

Assistancekåren – bärgning och vägassistans i Motala!

Motala är känt som Östergötlands sjöstad och är stolt hem för Göta kanal. Och självklart, mitt i denna charmiga stad, hittar du Assistancekåren redo att hjälpa dig i alla situationer.

Vi är din pålitliga partner för snabb och pålitlig vägassistans och bärgning i Motala och dess omgivningar. Vårt område sträcker sig från de vackra stränderna längs Vättern till de pittoreska platserna längs Göta kanal. Vi har etablerat vår fysiska station i Motala för att säkerställa att vi kan erbjuda våra tjänster över hela regionen. Vårt dedikerade team är tillgängligt dygnet runt för att erbjuda bärgning och vägassistans vid tekniska problem, punkteringar, starthjälp, låsöppningar, bränsleproblem eller när du behöver hjälp att komma loss eller transportera ditt fordon.

020-912 912 – Kundservice som är tillgänglig dygnet runt

Oavsett om det är mitt i natten eller mitt på vintern kan du alltid förlita dig på Assistancekåren Motala för snabb och pålitlig vägassistans och bärgning. När du kontaktar oss, får du omedelbar hjälp. Vi informerar dig om när vår bärgare kommer att vara på plats och ger dig direktkontakt med bärgaren som är på väg. Vår kontinuerliga tillgänglighet garanterar omedelbar assistans med bärgning och vägassistans, något som är av högsta vikt för alla trafikanter i området.

Motala och dess omgivningar är en region med en rik historia och många kända platser att utforska. Från det imponerande Motala Verkstad till Göta kanals charmiga vattenväg, finns det alltid något att upptäcka här. Vi är stolta över att vara en del av denna unika stad och dess omgivningar och finns här för att säkerställa att du kommer till din destination säkert och smidigt på de vägar som omger Motala – Östergötlands sjöstad.

Assistancekårens hjälper dig oavsett vilket försäkringsbolag du har

Vi har omfattande erfarenhet av att hjälpa både yrkesförare och privatpersoner, och vi hjälper dig oavsett vilket försäkringsbolag du har för att ge dig den hjälp du behöver när du behöver det som mest.

Assistancekåren Mottala

Assistancekårens tjänster som gäller i hela Sverige

Assistancekårens bärgare kör upp personbil på flakbärgare i Stockholm

Bilbärgning

Bilbärgning av alla fordonstyper som personbil, elbil och yrkesfordon. Beroende av fordonstyp utför vi bärgning med tungbärgare, flakbärgare eller garagebärgare.

Tungbärgare från Assistancekåren används för bärgning av lastbilar, bussar och tunga yrkesfordon.

Tungbärgning

Bärgning av större fordon för Sveriges yrkestrafik. I Östergötlands län samordnas insatser av våra bärgare genom samverkan med närliggande stationer inom Assistancekåren.

Tungbärgning

Vägassistans

Du får snabbt hjälp på vägen dygnet runt i hela landet med bärgning, vid punktering, starthjälp, låsöppning, bränslebrist, nyckelöppning, feltankning och hjälp på plats.

Vägassistans av tung lastbil med Assistancekåren

Väghjälp Tung Lastbil

Vägassistansförsäkring tar bort självrisk för åkerier med fler än 5 fordon. Ingår gör motorstopp, elektriska fel, drivmedelsbrist, låsöppning feltankning, punktering eller fel i tryckluftssystem och hydraulik. Kontakta forsakring@assistancekaren.se

Flakbärgare från Assistancekåren. Det är den vanligaste typen av bärgarfordon och finns på de flesta orterna i Sverige och används både till bilbärgning, fordonstransport och vägassistans.

Fordonstransport

Förbokade och akuta fordonstransporter i hela landet. Vi transporterar personbilar, yrkesfordon i alla storlekar, specialfordon, MC och utför båttransporter.

Fordonstransport

UpTimes för bilverkstäder

Bilverkstäder får information i realtid från skadeplatsen och kan välja när bärgaren ska leverera skadade fordon direkt till verkstaden eller via lokala uppställningsplats och välja ny leveranstid.

Frågor och svar om bärgning och vägassistans i Motala

Vad är den genomsnittliga ankomsttiden för Assistancekåren i Motala vid ett utryckning?

När du ringer till oss på Assistancekåren i Motala efter att ha stött på problem, strävar vi efter att vara på plats inom 30 till 60 minuter. Den exakta tiden kan variera beroende på faktorer som trafiksituationen och rådande väderförhållanden. Vårt mål är dock alltid att minimera din väntetid och ge dig snabb och effektiv hjälp när du behöver det som mest.

Hur skiljer sig tjänsterna för tunga fordon från de för personbilar hos Assistancekåren i Motala?

På Assistancekåren i Motala erbjuder vi specialiserade tjänster anpassade för både tunga fordon och personbilar. För tunga fordon som lastbilar och bussar inkluderar detta bogsering och teknisk assistans särskilt utformad för yrkestrafiken. För personbilar fokuserar vi på tjänster som bogsering, starthjälp, och låsöppning. Vår expertis och utrustning är skräddarsydd för att möta de unika behoven hos varje fordonstyp.

Vilka specifika tjänster erbjuder Assistancekåren i Motala för husbilar och husvagnar?

För ägare av husbilar och husvagnar tillhandahåller vi en rad tjänster som inkluderar bärgning, teknisk assistans vid driftstopp, hjälp vid punktering, och nödreparationer på plats. Vi förstår att dessa fordon ofta används under långa resor och semester, och vår prioritet är att hjälpa dig att snabbt komma tillbaka på vägen.

På vilka sätt kan Assistancekåren i Motala assistera vid en punktering?

Vid en punktering erbjuder vi flera alternativ för att assistera dig. Detta kan innefattaa byte till reservhjul eller transport av ditt fordon till närmaste verkstad om situationen kräver det. Vår målsättning är att lösa ditt problem på det sätt som bäst passar din situation.

Hur fungerar laddassistans för elbilar genom Assistancekåren i Motala?

Laddassistans innebär att vi hjälper dig med starthjälp eller transport till nästa fungerande laddstation om du får slut på batteriet vid fel tillfälle. Vi strävar efter att göra din upplevelse så smidig och bekymmersfri som möjligt.

Vilka tjänster erbjuder Assistancekåren för tunga lastbilar och yrkestrafik?

För tunga lastbilar och yrkestrafik erbjuder vi bärgning, teknisk hjälp på plats, vid punktering och nödreparationer. Vi förstår de särskilda utmaningar som följer med yrkestrafik och är utrustade för att ge den hjälp som behövs för att hålla ditt fordon i rörelse.

Finns det några geografiska begränsningar för var Assistancekåren i Motala kan erbjuda hjälp?

Våra tjänster erbjuds primärt inom Motala och dess omgivande områden. Genom samarbete med andra stationer kan vi dock ofta utöka vår täckning och erbjuda assistans även utanför dessa områden. Vårt mål är att vara där för dig, oavsett var du befinner dig.

Hur kan man teckna en väghjälpsförsäkring via Assistancekåren i Motala, och vilka alternativ finns tillgängliga?

För att teckna en väghjälpsförsäkring kan du antingen kontakta oss direkt på Assistancekåren i Motala eller besöka vår webbplats. Vi erbjuder olika nivåer av skydd anpassade efter ditt fordon och dina behov, från grundläggande assistans till mer omfattande paket. Låt oss hjälpa dig att hitta det alternativ som passar dig bäst.

Vilka områden täcker Assistancekåren i Motalas service?

Vår service täcker Motala och de närliggande områdena, där vi strävar efter att erbjuda snabb och pålitlig bärgning och vägassistans. Oavsett om du befinner dig på landsbygden eller i stadsmiljö, kan du lita på att vi är redo att hjälpa till.

Hur hanterar Assistancekåren i Motala situationer med akut bränslebrist?

Vid akut bränslebrist erbjuder vi leverans av nödbränsle för att få dig till närmaste tankstation, eller bogsering till en station om det är nödvändigt. Vårt mål är att minimera ditt avbrott och se till att du snabbt och säkert kan fortsätta din färd.

Assistancekåren på Instagram