DYGNET RUNT
020-912 912

Ring 020 912 912 dygnet runt

Vi positionerar dig med vår närmsta lokala bärgare i Norrköping.

Assistancekåren bärgning & vägassistans. Vi positionerar dig under samtalet och du får ankomsttid direkt. Gäller alla försäkringsbolag.

Bärgare i Norrköping

Bärgning, Vägassistans och Fordonstransporter i Norrköping – Vi finns alltid på vägen nära dig

Assistancekåren i Norrköping är din pålitliga partner när det gäller bärgning, vägassistans och fordonstransporter i Norrköping och dess omgivningar. Vi är lokal förankrade och alltid redo att hjälpa dig oavsett när du behöver det. Oavsett om du är en privatbilist eller yrkesförare kan du lita på oss för snabb och professionell hjälp.

Våra Tjänster – Bärgning, vägassistans och fordonstransporter

Vårt erfarna team erbjuder ett brett spektrum av tjänster för att säkerställa att du får den hjälp du behöver. Vi är specialiserade på att assistera både personbilar och yrkestrafik, och vi har tungbärgare, flakbärgare och vägassistansutrustning för att hantera olika situationer. Vi är även stolta över att erbjuda den extra tryggheten med vägassistansförsäkringen Assistancekåren Väghjälp utan självrisk.

Välkommen till Norrköping

Norrköping är en stad som är väl ansluten till flera viktiga vägar och närliggande orter. E4:an, en av Sveriges huvudvägar, passerar genom staden och binder samman Norrköping med områden som Linköping och Stockholm. Du kan även utforska de vackra kustvägarna längs Östersjökusten som tar dig till platser som Söderköping och Arkösund.

Kända platser att besöka i Norrköping

Norrköping har mycket att erbjuda för besökare och lokalbefolkningen. Du kan besöka industrilandskapet, som har omvandlats till en modern och livlig stadsdel med kultur, restauranger och shopping. Norrköpings Djurpark är en populär destination för familjer och djurälskare. Missa inte heller den vackra promenaden längs Motala ström eller besöket på Arbetets museum för en inblick i stadens industriella historia.

Lokal Förankring med Assistancekåren – Din  trygghet på vägen

Vi är stolta över att vara din lokala partner på vägarna i Norrköping. Vår starka lokal förankring gör att vi alltid är nära till hands för att hjälpa dig när du behöver det som mest, oavsett om det är i stadstrafiken eller på de omgivande vägarna. Oavsett om du behöver bärgning, vägassistans eller fordonstransporter, kan du lita på oss som din nära och pålitliga partner i Norrköping. Din trygghet på vägarna är vår främsta prioritet.