DYGNET RUNT
020-912 912

Ring 020 912 912 dygnet runt

Vi positionerar dig med vår närmsta lokala bärgare i Eskilstuna.

Assistancekåren bärgning & vägassistans. Vi positionerar dig under samtalet och du får ankomsttid direkt. Gäller alla försäkringsbolag.

Bärgare i Eskilstuna

Vägassistans och bärgning med Assistancekåren  i Eskilstuna

Assistancekåren i Eskilstuna är din dedikerade partner när det kommer till vägassistans och extra trygghet med Assistancekåren Väghjälp. Vi är här för att säkerställa din vägsäkerhet och erbjuder en omfattande uppsättning tjänster, från vägassistans till komplexa bärgningar. Låt oss utforska Eskilstuna, dess omgivningar, de viktigaste vägarna och några kända platser som du kan upptäcka.

Välkommen till Eskilstuna

Eskilstuna är en stad med en central placering i Sörmland och har utmärkta vägförbindelser till andra delar av regionen. Här är några viktiga vägar:

  • E20: En viktig europaväg som passerar genom Eskilstuna och förbinder staden med både Stockholm och Göteborg.
  • Väg 53: Tar dig till andra delar av Sörmland och orter som Katrineholm.
  • Väg 56: En naturskön väg som leder till Flen och Malmköping.

I området runt Eskilstuna kommer du att upptäcka många charmiga orter och intressanta platser. Besök Eskilstuna Art Museum, Munktellmuseet eller utforska Mälardalens vackra landskap.

Extra trygghet med Assistancekåren Väghjälp

Assistancekåren Väghjälp ger dig extra trygghet när du är ute på vägarna i Eskilstuna och dess omgivningar. Oavsett om du stöter på en platt däck, har startproblem eller behöver akut bärgning, kan du lita på oss för att vara din pålitliga partner som alltid är redo att hjälpa dig i en nödsituation.

Alltid tillgängliga – Assistancekåren i Eskilstuna

Assistancekåren i Eskilstuna är alltid tillgänglig för att erbjuda vägassistans och extra trygghet med Assistancekåren Väghjälp. Vår främsta prioritet är din säkerhet på vägen, och vi är redo att assistera dig dygnet runt, året om. Oavsett om du är en privatperson som behöver vägassistans eller en yrkesförare som kräver bärgningstjänster, kan du lita på oss som din lokala partner i Eskilstuna för vägassistans och extra trygghet med Assistancekåren Väghjälp.