DYGNET RUNT
020-912 912

Ring 020 912 912 dygnet runt

Vi positionerar dig med vår närmsta lokala bärgare i Södermanlands län.

Assistancekåren bärgning & vägassistans. Vi positionerar dig under samtalet och du får ankomsttid direkt. Gäller alla försäkringsbolag.

Bärgare i Södermanlands län

Assistancekåren i Södermanland – Bärgning och Vägassistans i samverkan

Assistancekåren i Södermanland är din trygga länk när du behöver hjälp på vägarna i Södermanland. Vi är stolta över att ha flera stationer som samverkar för att säkerställa att du alltid får snabb och professionell assistans när du behöver det som mest. Våra bärgare är redo att rycka ut dygnet runt, året om, oavsett om du befinner dig längs Europavägen eller någon av länsvägarna.

Vägarna i Södermanland – Bindestrecket mellan Östergötland och Stockholms län

Södermanland är ett viktigt knutpunkt som binder ihop Östergötland med Stockholms län. Detta innebär att det dagligen rullar mycket tung trafik längs Europavägen och de regionala länsvägarna. Tyvärr leder detta också till trafikstopp och nödsituationer som kräver snabb och pålitlig assistans.

Våra Tjänster hjälper dig vid punkteringar, motorhaveri och trafikolyckor

Oavsett om du har drabbats av en punktering, motorhaveri eller varit inblandad i en trafikolycka, så står Assistancekåren i Södermanland alltid redo att bistå dig. Våra erfarna bärgare är välutrustade och utbildade för att hantera olika typer av nödsituationer. Vi kan hjälpa dig med allt från en enkel punktering till mer komplexa uppdrag.

Utforska Södermanland – Vägar, ortssamhällen och kända platser

Södermanland är inte bara en genomfart, utan även en region med många vackra platser att utforska. Kör längs E4:an och njut av den skiftande naturen eller besök de charmiga ortssamhällena längs Mälaren. Missa inte de historiska platserna som Gripsholms Slott i Mariefred eller Torekällberget i Södertälje.