DYGNET RUNT
020-912 912

Ring 020 912 912 dygnet runt

Vi positionerar dig med vår närmsta lokala bärgare.

Assistancekåren – Bärgning & vägassistans dygnet runt, positionering och ankomsttid direkt, gäller alla försäkringsbolag.

Assistancekåren Katrineholm

Bärgningsbolaget i Katrineholm AB

Telefon: 0150-520 00
Sverige dygnet runt: 020-912 912
Adress: Skogsgatan 8 E, 641 37 Katrineholm
Email: 04-02@assistancekaren.se
Bärgare station: 04-02 Assistancekåren Bärgning & Vägassistans i Katrineholm
Hemsida: www.assistancekaren.se

Assistancekåren Bärgning, Vägassistans och Fordonstransporter i Katrineholm

Assistancekåren i Katrineholm är en av Assistancekårens 150 samverkande och digitalt sammanlänkade stationer runt om i Sverige. Med stark lokal förankring är vi det självklara valet när det gäller vägassistans och bärgning i Katrineholm och dess omkringliggande områden. Med gedigen erfarenhet inom bärgning och vägassistans har vi skapat en fordonsflotta som inkluderar tungbärgare och flakbärgare för att snabbt och effektivt hjälpa både privatpersoner och yrkesförare.

Vi förstår vikten av att vara väl förtrogna med de lokala vägarna, kända platserna och trafikförhållandena i Katrineholm och dess omgivningar. Katrineholm är känt för sina välbesökta platser som Katrineholms slott och Parken Zoo, och vår service sträcker sig även till närliggande områden som Vingåker, Flen och andra grannorter vid behov.

Ring oss på 020-912 912 – Vi är tillgängliga dygnet runt, året om

Oavsett tid på dygnet eller årstid kan du alltid lita på Assistancekåren i Katrineholm för snabb och pålitlig vägassistans och bärgning. När du kontaktar oss kan du förvänta dig snabb hjälp. Vi ser till att du får ankomsttid direkt och har kontakt med vår bärgare under hela processen. Detta säkerställer omedelbar assistans vid tekniska problem, bärgning, punktering, låsöppning, starthjälp, bränsleproblem eller när du behöver hjälp med att komma loss eller transportera ditt fordon.

Vägarna i Katrineholm och dess omgivningar, inklusive E4, väg 52 och länsvägar som länsväg 214 och länsväg 215, utgör de vitala förbindelserna som knyter samman olika delar av staden och dess många kända platser. Vi är här för att säkerställa att du når din destination säkert och att du får den hjälp du behöver, precis när du behöver den som mest.

Assistancekåren hjälper dig oavsett vilket försäkringsbolag du har

Oavsett vilket försäkringsbolag du har kan du alltid lita på Assistancekåren i Katrineholm. Vårt dedikerade team står till ditt förfogande dygnet runt. Vi är redo att erbjuda bärgning och vägassistans närhelst behovet uppstår, oavsett om du är yrkesförare eller privatperson. Vi är din pålitliga partner på vägarna i Katrineholm och dess omgivningar.

Vi tackar dig för att du väljer Assistancekåren i Katrineholm för din vägassistans och bärgning. Vi finns här för dig när du behöver oss som mest.

Tung flakbärgare från Assistancekåren som visar både fjällmiljö i norr och Öresundsbron i söder

Tung flakbärgare från Assistancekåren som visar att vi är rikstäckande med fjällmiljö i norr och Öresundsbron i söder.

Assistancekårens tjänster som gäller i hela Sverige

Assistancekårens bärgare kör upp personbil på flakbärgare i Stockholm

Bilbärgning

Bilbärgning av alla fordonstyper som personbil, elbil och yrkesfordon. Beroende av fordonstyp utför vi bärgning med tungbärgare, flakbärgare eller garagebärgare.

Tungbärgare från Assistancekåren används för bärgning av lastbilar, bussar och tunga yrkesfordon.

Tungbärgning

Bärgning av större fordon för Sveriges yrkestrafik. I Södermanlands län samordnas insatser av våra bärgare genom samverkan med närliggande stationer inom Assistancekåren.

Tungbärgning

Vägassistans

Du får snabbt hjälp på vägen dygnet runt i hela landet med bärgning, vid punktering, starthjälp, låsöppning, bränslebrist, nyckelöppning, feltankning och hjälp på plats.

Vägassistans av tung lastbil med Assistancekåren

Väghjälp Tung Lastbil

Vägassistansförsäkring tar bort självrisk för åkerier med fler än 5 fordon. Ingår gör motorstopp, elektriska fel, drivmedelsbrist, låsöppning feltankning, punktering eller fel i tryckluftssystem och hydraulik. Kontakta forsakring@assistancekaren.se

Flakbärgare från Assistancekåren. Det är den vanligaste typen av bärgarfordon och finns på de flesta orterna i Sverige och används både till bilbärgning, fordonstransport och vägassistans.

Fordonstransport

Förbokade och akuta fordonstransporter i hela landet. Vi transporterar personbilar, yrkesfordon i alla storlekar, specialfordon, MC och utför båttransporter.

Fordonstransport

UpTimes för bilverkstäder

Bilverkstäder får information i realtid från skadeplatsen och kan välja när bärgaren ska leverera skadade fordon direkt till verkstaden eller via lokala uppställningsplats och välja ny leveranstid.

Frågor och svar om bärgning och vägassistans i Katrineholm

Vilka är de viktigaste säkerhetsrutinerna som följs under en bärgningsoperation?

Vi på Assistancekåren i Katrineholm prioriterar alltid säkerheten först och följer säkerhetsrutiner under alla våra bärgningsoperationer. Detta inkluderar användning av kläder för att säkerställa synlighet, noggrann säkerställande av området för att förhindra ytterligare olyckor, kommunikation med trafikledningscentralen för att koordinera våra insatser och grundlig utbildning i första hjälpen för alla våra medarbetare. Dessa åtgärder är fundamentala för att garantera säkerheten för både vårt team och de personer vi bistår.

Hur påverkar väderförhållanden bärgningstjänsterna i Katrineholm?

Extrema väderförhållanden utgör en unik utmaning för bärgningstjänster, och i Katrineholm anpassar vi oss genom att använda särskild utrustning och vidta extra försiktighetsåtgärder. Sådana förhållanden kan påverka vår responstid, men vårt team är utbildat och utrustat för att hantera dessa utmaningar effektivt, säkerställande att vi kan erbjuda vår hjälp även under de mest krävande väderförhållandena.

Hur kan man följa Assistancekåren i Katrineholm på sociala medier för uppdateringar och information?

Vi uppmuntrar alla att följa våra officiella konton på sociala medier plattformar som Facebook, Twitter, och Instagram. Genom att följa oss kan du hålla dig uppdaterad med de senaste nyheterna, få värdefull information och tips samt lära dig mer om våra tjänster och community-engagemang. Vi delar regelbundet innehåll som är både informativt och engagerande för våra följare.

Hur arbetar Assistancekåren med hållbarhet och miljövänliga bärgningsmetoder?

Hållbarhet är en kärnaspekt av vår verksamhet, och vi strävar efter att minska vår miljöpåverkan genom minimerade körsträckor, arbete med att minimera köer och ryttoptimering. Genom dessa åtgärder bidrar vi till en mer hållbar framtid och försäkrar att vi kan erbjuda våra tjänster på ett sätt som är både effektivt och miljövänligt.

Finns det några särskilda medlemskap eller väghjälpsförsäkringar som erbjuds av Assistancekåren?

Ja, vi erbjuder ett brett urval av medlemskapsplaner och väghjälpsförsäkringar designade för att möta olika behov och ge våra kunder fred i sinnet. Dessa planer inkluderar olika nivåer av assistans och förmåner, vilket ger dig tillgång till vår omfattande support när du behöver det som mest. Vi arbetar för att se till att våra medlemskap och försäkringsalternativ är flexibla och anpassade till våra kunders unika krav.

Erbjuder Assistancekåren vägassistans dygnet runt i Katrineholm?

Absolut, vår tjänst är tillgänglig 24 timmar om dygnet, 7 dagar i veckan, året runt. Vi förstår att olyckor och oförutsedda händelser inte tar hänsyn till klockan, därför är vårt team alltid redo att erbjuda hjälp när som helst, dag eller natt. Detta åtagande till dygnet-runt-service understryker vår dedikation till att alltid vara där för våra kunder.

Hur snabbt kan Assistancekåren i Katrineholm leverera ersättningsfordon till kunder i nöd?

Vår ambition är att leverera ersättningsfordon till våra kunder i nöd så snabbt som möjligt, vanligtvis inom några timmar från förfrågan, beroende på tillgänglighet och den aktuella situationen. Vi förstår vikten av att hålla dig mobil och strävar efter att minimera eventuella avbrott i din vardag genom att erbjuda snabba och effektiva lösningar.

Vilka samarbeten har Assistancekåren i Katrineholm med lokala verkstäder eller försäkringsbolag?

Vi har etablerat starka samarbeten med lokala verkstäder och försäkringsbolag för att erbjuda våra kunder smidig skadehantering och reparationstjänster. Dessa samarbeten möjliggör för oss att erbjuda en helhetslösning från bärgning till reparation, vilket underlättar processen för våra kunder och säkerställer att de får den hjälp de behöver med minimala störningar.

Vilka är de geografiska områdena runt Katrineholm där Assistancekåren kan erbjuda sina tjänster?

Våra tjänster sträcker sig väl bortom stadens gränser och omfattar ett brett geografiskt område runt Katrineholm, inklusive närliggande kommuner och landsbygd. Denna omfattande täckning garanterar att vi kan erbjuda snabb och effektiv hjälp till en bred kundbas, oavsett var de befinner sig.

Hur hanterar Assistancekåren oväntade situationer eller hinder under en bärgningsinsats?

Vår erfarna personal och tillgång till en flotta av specialutrustade fordon gör oss väl förberedda för att hantera oväntade situationer eller hinder som kan uppstå under en bärgningsinsats. Flexibilitet och snabb problemlösning är nyckeln i vårt arbete, och vi samverkar inom organisationen för att övervinna eventuella utmaningar på ett säkert och effektivt sätt, allt för att säkerställa att våra kunders behov tillgodoses på bästa möjliga sätt.

Assistancekåren på Instagram