DYGNET RUNT
020-912 912

Ring 020 912 912 dygnet runt

Vi positionerar dig med vår närmsta lokala bärgare i Katrineholm.

Assistancekåren bärgning & vägassistans. Vi positionerar dig under samtalet och du får ankomsttid direkt. Gäller alla försäkringsbolag.

Bärgare i Katrineholm

Välkommen till Assistancekåren i Katrineholm

Vi är din lokala bärgare när det gäller vägassistans, bärgning och fordonstransporter dygnet runt i Katrineholm och dess omgivningar. Vi är här för att säkerställa din trygghet på vägarna i denna charmiga del av Södermanland. Läs vidare för att få veta mer om vårt arbete och Katrineholms unika kännetecken, samt de viktiga vägarna som kopplar samman staden med omgivande samhällen.

Katrineholm är en vacker stad med en rik historia och en fantastisk omgivning. Väg 55, Väg 56, Väg 57 och Väg 52 löper genom staden och kopplar samman Katrineholm med andra närliggande städer. Du kommer ut på E4 som förbinder Katrineholm med Norrköping och Linköping mot öst, medan E20 kopplar samman Eskilstuna och Stockholm i väst. Den omgivande naturen, med sjöar och grönskande landskap, gör Katrineholm till en underbar plats att besöka och utforska.

När du är i Katrineholm kommer du att upptäcka flera kända platser och sevärdheter. Katrineholms slott och den vackra Djulö Herrgård är några av stadens mest framstående landmärken och väl värda ett besök. Du kan också njuta av de natursköna sjöarna och möjligheten till friluftsaktiviteter i området.

När det kommer till vägassistans och bärgning är Assistancekåren i Katrineholm alltid redo att hjälpa dig dygnet runt. Vi är lokalt förankrade här och har en stark förståelse för de specifika utmaningar som kan uppstå på vägarna i Katrineholm och dess omgivningar. Våra erfarna bärgare finns här för att assistera dig vid punkteringar, motorproblem eller olyckor.

För att snabbt få den assistans du behöver, ring vårt kundcenter på det nationella numret 020-912 912. Vi använder avancerad teknik för att lokalisera den bärgare som är närmast dig och ser till att de snabbt kommer till din plats. Dessutom skickar vi alltid ett sms med den beräknade ankomsttiden så att du kan vara förberedd.

Assistancekåren i Katrineholm har också erfarenhet av fordonstransporter och kan hjälpa dig med att flytta fordon av olika storlekar. Oavsett om det är en personbil, lastbil eller ett specialfordon, kan du lita på oss för säker och pålitlig transport.

Så när du behöver vägassistans, bärgning eller fordonstransporter i Katrineholm och dess omgivningar, tveka inte att kontakta Assistancekåren. Vi är här för att hjälpa dig när som helst, var som helst. Din säkerhet och trygghet är vår högsta prioritet.