DYGNET RUNT
020-912 912

Ring 020 912 912 dygnet runt

Vi positionerar dig med vår närmsta lokala bärgare.

Assistancekåren bärgning & vägassistans. Vi positionerar dig under samtalet och du får ankomsttid direkt. Gäller alla försäkringsbolag.

Assistancekåren Södertälje

Bilräddningskåren Svenska AB

Telefon: 08-550 650 00
Sverige dygnet runt: 020-912 912
Adress: Konsumentvägen 12, 125 30 Stockholm
Email: 02-12@assistancekaren.se
Bärgare station: 02-12 Assistancekåren bärgning och vägassistans i Södertälje
Hemsida: www.assistancekaren.se

Assistancekåren i Södertälje – Bärgning, vägassistans och fordonstransporter

Assistancekåren i Södertälje är en av Assistancekårens 150 samverkande och digitalt sammanlänkade stationer runt om i Sverige. Med stark lokal förankring är vi det självklara valet när det gäller vägassistans och bärgning i Södertälje och dess omkringliggande områden. Med gedigen erfarenhet inom bärgning och vägassistans har vi skapat en fordonsflotta som inkluderar tungbärgare och flakbärgare för att snabbt och effektivt hjälpa både privatpersoner och yrkesförare.

Vi förstår vikten av att vara väl förtrogna med de lokala vägarna, kända platserna och trafikförhållandena i Södertälje och dess omgivningar. Södertälje är känt för sina välbesökta platser och mångfaldiga områden, såsom Södertälje hamn, Tom Tits Experiment och Torekällberget, och vår service sträcker sig även till närliggande områden och samhällen.

020-912 912 – Hjälp på vägen dygnet runt

Oavsett var du befinner dig i Södertälje och dess omgivningar är vi bara ett samtal bort för snabb och pålitlig vägassistans och bärgning. När du kontaktar oss kan du förvänta dig snabb hjälp. Vi finns tillgängliga dygnet runt för att erbjuda assistans vid tekniska problem, bärgning, punktering, låsöppning, starthjälp, bränsleproblem eller när du behöver hjälp med att komma loss eller transportera ditt fordon.

Vägarna i Södertälje och dess omgivningar, inklusive E4, E20, väg 225 och de lokala vägarna som knyter samman staden, är vårt expertområde. Vi är här för att säkerställa att du når din destination säkert och att du får den hjälp du behöver, precis när du behöver den som mest.

Assistancekåren tjänster gäller oavsett vilket försäkringsbolag du har

Oavsett vilket försäkringsbolag du har kan du alltid lita på att du får hjälp av Assistancekåren i Södertälje. Vårt dedikerade team står till ditt förfogande dygnet runt. Vi är redo att erbjuda bärgning och vägassistans närhelst behovet uppstår, oavsett om du är yrkesförare eller privatperson. Vi är din pålitliga partner på vägarna i Södertälje och dess omgivningar.

Vi tackar dig för att du väljer Assistancekåren i Södertälje för din vägassistans och bärgning. Vi finns här för dig när du behöver oss som mest.

Tung flakbärgare från Assistancekåren som visar både fjällmiljö i norr och Öresundsbron i söder

Tung flakbärgare från Assistancekåren som visar att vi är rikstäckande med fjällmiljö i norr och Öresundsbron i söder.

Assistancekårens tjänster som gäller i hela Sverige

Assistancekårens bärgare kör upp personbil på flakbärgare i Stockholm

Bilbärgning

Bilbärgning av alla fordonstyper som personbil, elbil och yrkesfordon. Beroende av fordonstyp utför vi bärgning med tungbärgare, flakbärgare eller garagebärgare.

Tungbärgare från Assistancekåren används för bärgning av lastbilar, bussar och tunga yrkesfordon.

Tungbärgning

Bärgning av större fordon för Sveriges yrkestrafik. I Stockholms Län samordnas insatser av våra bärgare genom samverkan med närliggande stationer inom Assistancekåren.

Tungbärgning

Vägassistans

Du får snabbt hjälp på vägen dygnet runt i hela landet med bärgning, vid punktering, starthjälp, låsöppning, bränslebrist, nyckelöppning, feltankning och hjälp på plats.

Vägassistans av tung lastbil med Assistancekåren

Väghjälp Tung Lastbil

Vägassistansförsäkring tar bort självrisk för åkerier med fler än 5 fordon. Ingår gör motorstopp, elektriska fel, drivmedelsbrist, låsöppning feltankning, punktering eller fel i tryckluftssystem och hydraulik. Kontakta forsakring@assistancekaren.se

Flakbärgare från Assistancekåren. Det är den vanligaste typen av bärgarfordon och finns på de flesta orterna i Sverige och används både till bilbärgning, fordonstransport och vägassistans.

Fordonstransport

Förbokade och akuta fordonstransporter i hela landet. Vi transporterar personbilar, yrkesfordon i alla storlekar, specialfordon, MC och utför båttransporter.

Fordonstransport

UpTimes för bilverkstäder

Bilverkstäder får information i realtid från skadeplatsen och kan välja när bärgaren ska leverera skadade fordon direkt till verkstaden eller via lokala uppställningsplats och välja ny leveranstid.

Frågor och svar om bärgning och vägassistans i Södertälje

Kan Assistancekåren i Södertälje hantera bärgning av tunga fordon som lastbilar?

Ja, vi på Assistancekåren i Södertälje är välutrustade för att hantera bärgning av tunga fordon, inklusive lastbilar. Vårt team av specialutbildade bärgare och vår tunga bärgningsutrustning gör att vi kan erbjuda professionella tjänster även för de mest utmanande uppdragen.

Vilka är de vanligaste orsakerna till att kunder ringer till Assistancekåren i Södertälje?

De vanligaste orsakerna inkluderar fordonshaverier, olyckor, punkteringar och problem med att starta bilen. Vi är här för att hjälpa till med alla typer av situationer, oavsett om det gäller en enkel starthjälp eller mer komplexa bärgningsbehov.

Hur snabbt kan man förvänta sig hjälp från Assistancekåren efter att ha ringt deras larmnummer?

Vi strävar efter att vara på plats så snabbt som möjligt, vanligtvis inom 30 till 60 minuter efter att samtalet mottagits. Vår prioritet är att snabbt erbjuda hjälp och säkerställa att våra kunder och deras fordon hanteras effektivt och säkert.

Finns det några tips för att undvika vanliga bilproblem som leder till bärgningsbehov?

Regelbunden service och underhåll av ditt fordon är nyckeln till att undvika många vanliga problem. Vi rekommenderar också att alltid ha en fungerande reservdäck, kontrollera batteriets hälsa och hålla ett öga på bränslenivån och oljestatus.

Hur kan man teckna en vägassistansförsäkring genom Assistancekåren, och vad täcker den?

Att teckna en vägassistansförsäkring genom oss är enkelt. Besök vår webbplats eller kontakta oss direkt för personlig rådgivning. Försäkringen täcker allt från bärgning, starthjälp, låsöppning till hjälp vid punktering, och ger dig trygghet på vägen, dygnet runt.

Hur mäter Assistancekåren kundnöjdhet, och vad är deras nuvarande kundnöjdhetsscore?

Kundnöjdheten mäts genom regelbundna kundundersökningar och feedbacksystem. Vi är stolta över vår höga kundnöjdhetsscore, som för närvarande ligger på över 95%, vilket återspeglar vår engagemang för kvalitet och kundtillfredsställelse.

Vilka är de största utmaningarna för bärgningsarbete i Södertäljeområdet?

De största utmaningarna inkluderar trafikstockningar, svåråtkomliga olycksplatser och extrema väderförhållanden. Vi arbetar kontinuerligt med att förbättra vår logistik och responsstrategier för att effektivt hantera dessa utmaningar.

Hur fungerar samarbetet mellan Assistancekåren och lokala försäkringsbolag?

Vårt samarbete med försäkringsbolag är baserat på ömsesidigt förtroende och gemensamma mål om att erbjuda kunderna snabb och pålitlig service. Vi samarbetar nära för att säkerställa en smidig hantering av ärenden och försäkringsanspråk.

På vilka sätt kan man kontakta Assistancekåren förutom via telefon?

Utöver att ringa vårt larmnummer, kan kunder kontakta oss via vår webbplats, www.assistancekaren.se. Dessa alternativ erbjuder enkel tillgång till våra tjänster och information när du behöver det.

Vilka är de senaste tekniska innovationerna som Assistancekåren använder i sitt arbete?

Vi använder den senaste tekniken, inklusive GPS-spårning för snabb positionering och digitala arbetsordrar för effektivitet. Dessa innovationer hjälper oss att förbättra våra tjänster och kundupplevelser kontinuerligt.

Assistancekåren på Instagram