DYGNET RUNT
020-912 912

Ring 020 912 912 dygnet runt

Vi positionerar dig med vår närmsta lokala bärgare i Södertälje.

Assistancekåren bärgning & vägassistans. Vi positionerar dig under samtalet och du får ankomsttid direkt. Gäller alla försäkringsbolag.

Bärgare i Södertälje

Bärgning och extra trygghet med Assistancekåren Väghjälp i Södertälje

Assistancekåren i Södertälje är din dedikerade partner när det kommer till vägassistans och extra trygghet med Assistancekåren Väghjälp. Vi är här för att säkerställa din vägsäkerhet och erbjuder en omfattande uppsättning tjänster, från vägassistans till komplexa bärgningar. Låt oss utforska Södertälje, dess omgivningar, de viktigaste vägarna och några kända platser som du kan upptäcka.

Upptäck Södertälje med bil

Södertälje är en stad med en strategiskt belägen position söder om Stockholm och har en utmärkt anslutning till vägnätet. Här är några viktiga vägar:

  • E4: En av Sveriges viktigaste vägar som passerar genom Södertälje och förbinder staden med både Stockholm och Helsingborg.
  • Väg 225: Tar dig till andra delar av Södertälje och orter som Järna.
  • Väg 225: En naturskön väg som leder till Nykvarn och Mariefred.

I området runt Södertälje kommer du att upptäcka många charmiga orter och intressanta platser. Besök Tom Tits Experiment, ett interaktivt vetenskapscenter, eller ta en tur till Mariefred och utforska Gripsholms slott med sin rika historia.

Extra Trygghet med Assistancekåren Väghjälp

Assistancekåren Väghjälp utan självrisk ger dig extra trygghet när du är ute på vägarna i Södertälje och dess omgivningar. Oavsett om du stöter på en platt däck, har startproblem eller behöver akut bärgning, kan du lita på oss för att vara din pålitliga partner som alltid är redo att hjälpa dig i en nödsituation.

Vi finns alltid i närheten – Assistancekåren i Södertälje

Assistancekåren i Södertälje är alltid tillgänglig för att erbjuda vägassistans och extra trygghet med Assistancekåren Väghjälp. Vår främsta prioritet är din säkerhet på vägen, och vi är redo att assistera dig dygnet runt, året om. Oavsett om du är en privatperson som behöver vägassistans eller en yrkesförare som kräver bärgningstjänster, kan du lita på oss som din lokala partner i Södertälje för vägassistans och extra trygghet med Assistancekåren Väghjälp.