DYGNET RUNT
020-912 912

Ring 020 912 912 dygnet runt

Vi positionerar dig med vår närmsta lokala bärgare i Stockholms Län.

Assistancekåren – Bärgning & vägassistans dygnet runt, positionering och ankomsttid direkt, gäller alla försäkringsbolag.

Bärgare i Stockholms Län

Här listas alla bärgare anslutna till Assistancekåren i Stockholm som dygnet runt är redo att rycka ut när du behöver bärgning.

Klicka på den ort där du behöver bärgning!

Hitta bärgare i Stockholms län

Bilen startar inte eller punktering på däcket – oavsett anledning så är Assistancekåren snabbt på plats för att hjälpa till. Dygnet runt på årets alla dagar. Vi arbetar i hela Stockholms län vilket innebär områden som Södertälje, Norrtälje och Nacka. När något oplanerat händer med bilen så finns vi där för dig.

I Stockholm har vi en larmcentral som dirigerar alla bärgningsbilar för att det är snabbt ska kunna vara på plats och hjälpa dig – vi är endast ett telefonsamtal bort när du behöver bärgare i Stockholm!

Snabbt på plats för bilbärgning i Stockholm

I Stockholm är det högt tempo i trafiken och fordon som blockerar vägen ökar risken för att trafikolyckor ska ske. Därför är det viktigt att snabbt hitta en bilbärgning i centrala Södermalm, efter en gata i Vasastan eller någonstans på Kungsholmen.

Du möts alltid av utbildad personal med bred kunskap av att bärga och hjälpa till med olika typer av fordon. Vi har flera typer av bärgningsbilar och anpassar rätt fordon till detta uppdrag. Hjälp kan ske vid en olycka, i ett trångt garage och alla platser där ett fordon kan befinna sig.

Stort utbud av tjänster inom vägassistans

Assistancekåren kan hjälpa till med bärgning, låshjälp, däckbyte och mycket mer. Vi kommer dit du är oavsett om det är i Åkersberga eller Norrtälje. Står du på Arlanda och bilen inte vill starta efter resan är det bara att ringa efter vägassistans.

Vid varje uppdrag arbetar vi för att vara på plats så snabbt som möjligt alltid hjälpa till på bästa sätt. Inget uppdrag är för stort eller svårt då vi också har tungbärgare i Stockholm. Vägassistans i Stockholm som gör det lite tryggare att vara ute efter vägarna om något händer.