DYGNET RUNT
020-912 912

Ring 020 912 912 dygnet runt

Vi positionerar dig med vår närmsta lokala bärgare.

Assistancekåren bärgning & vägassistans. Vi positionerar dig under samtalet och du får ankomsttid direkt. Gäller alla försäkringsbolag.

Assistancekåren Stockholm

Bilräddningskåren Svenska AB

Telefon: 08-500 200 65
Sverige dygnet runt: 020-912 912
Adress: Konsumentvägen 12, 125 30 Stockholm
Email: 02-11@assistancekaren.se
Bärgare station: 02-11 Assistancekåren Bilbärgning & Vägassistans i Stockholm
Hemsida: www.assistancekaren.se

Välkommen till Assistancekåren – bärgning, vägassistans och fordonstransporter i Stockholm

Assistancekåren i Stockholm är det självklara valet när det kommer till vägassistans och bilbärgning i hela Stockholmsregionen, inklusive de omgivande områdena. Vi har en gedigen erfarenhet inom bilbärgning och vägassistans och vår fordonsflotta är utrustad med tungbärgare och flakbärgare för att effektivt bistå både privatpersoner och yrkesförare. Assistancekåren Stockholm är känt för att erbjuda högkvalitativ bilbärgning och vägassistans i alla Stockholms stadsdelar, inklusive Östermalm, Södermalm, Kungsholmen, Gamla Stan, Vasastan, Norrmalm, Gärdet och Fredhäll. Vi är här för att hjälpa dig oavsett om du har fått en punktering, drabbats av en stöldskada, behöver starthjälp, har tankat fel eller hamnat i diket.

Assistancekåren är snabbt på plats genom samverkan med över 10 stationer i hela Stockholm

Vi arbetar med bärgning och vägassistans dygnet runt i och runt Ekerö, Tyresö, Haninge, Farsta, Vällingby, Hässelby, Solna, Sundbyberg, Gröndal, Hägersten, Västberga, Fruängen och Årsta. Vi servar även områden som Botkyrka, Alby, Norsborg, Fittja, Salem, Spånga, Tensta, Rinkeby, Hjulsta och Kista. Om din bil är parkerad i ett trångt garage behöver du inte oroa dig, vi skickar en garagebärgare som kan hjälpa dig där med.

Vi förstår vikten av att vara väl bekanta med de lokala vägarna, kända platserna och trafikförhållandena i Stockholm och dess närområden. Stockholm är känt för sina vältrafikerade vägar och ikoniska platser som Gamla Stan, Drottningholms slott och Skansen, och vår service sträcker sig även till de vägar som förbinder staden med närliggande orter som Södertälje, Uppsala, Västerås och Nyköping.

Vi har ett varierat utbud av bärgningsfordon för att hantera olika situationer på vägen i Stockholm

Stockholm är en mångfacetterad stad med olika typer av vägar, inklusive innerstaden, ytterområdena, tunnlar och större vägar. Oavsett vilken typ av fordon du har och var du befinner dig, har vi rätt bärgningsfordon för att hjälpa dig.

Om du har en lastbil som behöver assistans, står våra tungbärgare till ditt förfogande, redo att rycka ut dygnet runt. Våra flakbärgare är det mest använda alternativet och kan användas för att säkert transportera fordon. För trånga passager och innerstadsområden har vi även specialiserade garagebärgare som kan hantera de utmanande förhållandena.

Oavsett din situation kan du lita på att Assistancekåren i Stockholm har rätt utrustning och expertis för att erbjuda dig den bästa möjliga bärgningstjänsten.

Ring oss på 020-912 912 – Vi är tillgängliga dygnet runt, året om

Oavsett tid på dygnet eller säsongen kan du alltid lita på Assistancekåren i Stockholm för snabb och pålitlig vägassistans och bilbärgning. När du kontaktar oss kan du förvänta dig snabb hjälp och ankomsttid direkt. Vi håller dig informerad om när vår bärgare beräknas vara på plats, och du har direktkontakt med vår bärgare under hela processen. Detta säkerställer att du får omedelbar assistans vid tekniska problem, punktering, låsöppning, bränsleproblem eller när du behöver hjälp med att komma loss eller transportera ditt fordon.

Vägarna i Stockholm och dess omgivningar, inklusive E4, E18, E20 och länsvägar som länsväg 225 och länsväg 273, utgör livsnerven som förbinder staden med närliggande orter och platser av intresse. Vi är här för att säkerställa att du når din destination tryggt och att du får den hjälp du behöver, precis när du behöver den som mest.

Assistancekårens tjänster är tillgängliga oavsett vilket försäkringsbolag du har

Vårt dedikerade team är redo att stötta dig dygnet runt, oavsett om du är yrkesförare eller privatperson. Vi är din pålitliga partner på vägarna i Stockholm och dess omgivningar. Tack för att du väljer Assistancekåren i Stockholm för din vägassistans och bilbärgning. Vi finns här för dig när du behöver oss som mest.

Assistancekårens bärgare finns från Ystad i Söder till Kiruna i Norr

Assistancekårens bärgare finns från Ystad i Söder till Kiruna i Norr

Assistancekårens tjänster som gäller i hela Sverige

Assistancekårens bärgare kör upp personbil på flakbärgare i Stockholm

Bilbärgning

Bilbärgning av alla fordonstyper som personbil, elbil och yrkesfordon. Beroende av fordonstyp utför vi bärgning med tungbärgare, flakbärgare eller garagebärgare.

Tungbärgare från Assistancekåren används för bärgning av lastbilar, bussar och tunga yrkesfordon.

Tungbärgning

Bärgning av större fordon för Sveriges yrkestrafik. I Stockholms Län samordnas insatser av våra bärgare genom samverkan med närliggande stationer inom Assistancekåren.

Tungbärgning

Vägassistans

Du får snabbt hjälp på vägen dygnet runt i hela landet med bärgning, vid punktering, starthjälp, låsöppning, bränslebrist, nyckelöppning, feltankning och hjälp på plats.

Vägassistans av tung lastbil med Assistancekåren

Väghjälp Tung Lastbil

Vägassistansförsäkring tar bort självrisk för åkerier med fler än 5 fordon. Ingår gör motorstopp, elektriska fel, drivmedelsbrist, låsöppning feltankning, punktering eller fel i tryckluftssystem och hydraulik. Kontakta forsakring@assistancekaren.se

Flakbärgare från Assistancekåren. Det är den vanligaste typen av bärgarfordon och finns på de flesta orterna i Sverige och används både till bilbärgning, fordonstransport och vägassistans.

Fordonstransport

Förbokade och akuta fordonstransporter i hela landet. Vi transporterar personbilar, yrkesfordon i alla storlekar, specialfordon, MC och utför båttransporter.

Fordonstransport

UpTimes för bilverkstäder

Bilverkstäder får information i realtid från skadeplatsen och kan välja när bärgaren ska leverera skadade fordon direkt till verkstaden eller via lokala uppställningsplats och välja ny leveranstid.

Assistancekåren på Instagram