DYGNET RUNT
020-912 912

Ring 020 912 912

Vi positionerar dig med vår närmsta lokala bärgare i Stockholm.

Assistancekåren – Bärgning & vägassistans dygnet runt, positionering och ankomsttid direkt, gäller alla försäkringsbolag.

Bärgare i Stockholm

Bärgning och vägassistans i Stockholm

Assistancekåren är en av de största och mest pålitliga leverantörerna av bärgning och vägassistans i Stockholm. I Stockholms län har Assistancekåren över 15 lokala stationer. Alla bärgare har erfarenhet och lokal kännedom om vägar, trafiksituation och verkstäder. Varje bärgarstation har ansvar för ett specifikt upptagningsområde och samverkar med närliggande stationer. Vår centrala trafikledning och Assistancekåren Kundcenter 020–912 912, dygnet runt hela året.

Vår trafikledning samordnar alla bärgare i Stockholms län

I Stockholms län finns det många olika typer av fordon som kan behöva hjälp med bärgning eller vägassistans. Exempel är yrkestrafik, personbilar och elfordon. Assistancekårens trafikledning har kontroll på händelser och resursfördelning i hela Stockholms län och kan samordna insatser beroende av trafiksituation, väderförhållanden och antalet tillbud i ett specifikt område. Dessutom gäller det även specialutrustning och tunga fordon för yrkestrafik, där större tillbud kan orsaka stopp i trafiken. Genom att stationer, enskilda bärgare och trafikledning samverkar dygnet runt kan vi ge rätt hjälp med rätt bärgarfordon och samordning för att minimera köbildningar i stockholmstrafiken, minska avståndet till skadeplatsen och därmed minska ankomsttiden.

Assistancekårens upptagningsområde i Stockholms län

Assistancekårens bärgare i Stockholm har ett stort upptagningsområde med förorter i Norrort, Söderort och Västerort. Exempel är Åkersberga, Nacka, Täby, Hässelby, Vallentuna, Huddinge, i Stockholms innerstad arbetar vi bland annat på Södermalm, Kungsholmen, Östermalm och Vasastan. I Stockholms län finns ett stort och trafikerat vägnät. Motorvägar som E4, E18 och E20 knyts ihop på Essingeleden, Länsvägar som Huddingevägen, Nynäshamnsvägen och Värmdövägen har mycket trafik och vägnätet i innerstaden är störst i landet.

Assistancekårens tjänster gäller alla försäkringsbolag

Assistancekåren arbetar med yrkestrafik, personbilar för alla försäkringsbolag. Assistancekåren i Stockholms Län är är beredda dygnet runt för att hjälpa dig med all typ av bärgning och vägassistanstjänster när din bil, lastbil, buss, personbil, motorcykel har fått tekniska problem, punktering, slut på drivmedel eller om du kört fast och behöver komma loss. Här är våra tjänster:

 • Bärgning
  Bilbärgning av alla fordonstyper med våra olika bärgningfordon, exempel är tungbärgare och flakbärgare.
 • Tungbärgning
  Bärgning av större fordon för Sveriges yrkestrafik. I Stockholm samordnar vi våra insatser genom samverkan med alla stationer i Stockholms län.
 • Vägassistans
  Du får snabb hjälp på vägen. Exempel är bärgning, punktering, låsöppning, bränslebrist, nyckelöppning, feltankning och hjälp på plats.
 • Assistancekåren Väghjälp från 425 kr/år utan självrisk
  Assistancekårens vägassistansförsäkring utan självrisk gäller oavsett vem som kör fordonet. Försäkra dig om snabb hjälp på vägen i hela landet. Gå till Teckna Väghjälp och skriv in ditt reg nummer så får du alla alternativ som gäller ditt fordon.
 • Laddassistans för elbil 249 kr/år utan självrisk
  Vid akut elbrist tar vi din elbil till närmsta laddstolpe eller akutladdar på plats, dygnet runt från Ystad till Kiruna, i tätort eller landsbygd.
  .

Assistancekåren består av 150 lokala stationer som samverkar i hela landet. Varje bärgare som Assistancekåren Stockholms Län är uppkopplad och geopositionerad via vårt ärendehanteringsystem Assist och Assistat Hero, där varje uppdrag fotas och dokumenteras. Vårt nationella Serviccenter 020-912 912 samordnar alla uppdrag med rätt bärgarfordon i hela landet. Det gör att du som kund får snabb hjälp dygnet runt oavsett var du befinner dig, Stockholms Län, i södra eller norra Sverige.