DYGNET RUNT
020-912 912

Ring 020 912 912

Vi positionerar dig med vår närmsta lokala bärgare i Stockholm.

Assistancekåren – Bärgning & vägassistans dygnet runt, positionering direkt med ankomsttid, gäller alla försäkringsbolag.

Bärgare i Stockholm

Bärgning och vägassistans i Stockholm

Assistancekåren är en av de största och mest pålitliga leverantörerna av bärgning och vägassistans i Stockholm. I Stockholms län har Assistancekåren över 15 lokala stationer, alla med erfarenhet och lokal kännedom om vägar, trafiksituation och verkstäder. Varje bärgarstation har ansvar för ett specifikt upptagningsområde och samverkar med närliggande stationer, trafikledning och Assistancekåren Kundcenter 020–912 912 i realtid, dygnet runt hela året.

Assistancekårens trafikledning samordnar bärgare i Stockholms län

I Stockholms län finns det många olika typer av fordon som kan behöva hjälp med bärgning eller vägassistans, exempel är yrkestrafik, personbilar och elfordon. Assistancekårens trafikledning har kontroll på händelser och resursfördelning i hela Stockholms län och kan samordna insatser beroende av trafiksituation, väderförhållanden och antalet tillbud i ett specifikt område. Det gäller även specialutrustning och tunga fordon för yrkestrafik, där större tillbud kan orsaka stopp trafiken. Genom att stationer, enskilda bärgare och trafikledning samverkar dygnet runt kan vi ge rätt hjälp med rätt bärgarfordon, minimera köbildningar i stockholmstrafiken, minska avståndet till skadeplatsen och därmed minska ankomsttiden.

Lokala bärgare dygnet runt i Stockholms län

Assistancekårens bärgare i Stockholm har ett stort upptagningsområde med förorter i Norrort, Söderort och Västerort. Exempel är Åkersberga, Nacka, Täby, Hässelby, Vallentuna, Huddinge, i Stockholms innerstad arbetar vi bland annat på Södermalm, Kungsholmen, Östermalm och Vasastan. I Stockholms län finns ett stort och trafikerat vägnät. Motorvägar som E4, E18 och E20 knyts ihop på Essingeleden, Länsvägar som Huddingevägen, Nynäshamnsvägen och Värmdövägen har mycket trafik och vägnätet i innerstaden är störst i landet.

Assistancekårens tjänster

Assistancekåren utför bärgning och vägassistans oavsett vilket försäkringsbolag du som fordonsägare har. Vi sköter fakturering vid varje enskilt uppdrag och via vårt verkstadsregister ser bärgaren vilken verkstad som fordonet ska transporteras till.

Assistancekårens tjänster är:


  • Bärgning
  • Tungbärgning
  • Laddassistans
  • Punktering
  • Låsöppning
  • Bränslebrist
  • Nyckelöppning
  • Feltankning
  • Hjälp på plats

Vägassistansförsäkring utan självrisk

Tecknar du Assistancekåren Väghjälp från 425 kr/år så slipper du din självrisk när du behöver hjälp på vägen, se lista ovan. Vägassistansförsäkringen finns för personbilar, husbil, husvagn, elbilar och yrkesfordon och gäller oavsett ditt försäkringsbolag. Skriv in ditt reg nr på assistancekaren.se/vaghjalp så ser du vilka alternativ som gäller ditt fordon.

Ring Assistancekåren 020–912 912 dygnet runt så får du personlig hjälp dygnet runt. Du positioneras under samtalet, du får ankomsttid via SMS och direktkontakt med bärgaren på väg. 99 % kundnöjdhet är ett bevis på att Assistancekåren är uppskattade. Vi ses på vägen!