DYGNET RUNT
020-912 912

Ring 020 912 912 dygnet runt

Vi positionerar dig med vår närmsta lokala bärgare.

Assistancekåren bärgning & vägassistans. Vi positionerar dig under samtalet och du får ankomsttid direkt. Gäller alla försäkringsbolag.

Assistancekåren Stockholm

BS Bärgningstjänst AB

Telefon: 08-24 10 00
Sverige dygnet runt: 020-912 912
Adress: Box 42100,126 14 Stockholm
Email: 02-18@assistancekaren.se
Bärgare station: 02-18 Assistancekåren Bärgning & Vägassistans Stockholm
Hemsida: www.assistancekaren.se

Bärgning, vägassistans och fordonstransporter i Stockholms län

Ring 020–912 912 så positionerar vi dig med närmsta bärgare i Stockholm. Assistancekåren Stockholm samverkar vår centrala trafikledning och övriga 15 stationer runt om i Stockholm, tillgängliga dygnet runt för bärgning, tungbärgning och vägassistans för fordon av alla slag i Stockholms län. Under samtalet kommer vi att tilldela dig till den bärgare som är närmast din aktuella plats. Du får också ankomsttid direkt och direktkontaktinformation till den bärgare som är på väg till dig.

I Stockholm samverkar Assistancekårens alla stationer

Assistancekårens stationer runt Stockholm Assistancekårens bärgare spelar en avgörande roll för att säkerställa en smidig trafik i olika delar av Stockholm.  I centrala Stockholm och omgivande områden såsom Östermalm, Södermalm, Kungsholmen, Gamla Stan, Vasastan, Norrmalm, Gärdet och Fredhäll, och ytterområden som Assistancekåren Stockholm betjänar huvudsakligen Stockholm och dess omgivningar, inklusive områden som Ekerö, Tyresö, Haninge, Farsta, Vällingby, Hässelby, Solna, Sundbyberg, Gröndal, Hägersten, Västberga, Fruängen och Årsta. Dessutom ingår orter som Botkyrka, Alby, Norsborg, Fittja, Salem, Spånga, Tensta, Rinkeby, Hjulsta och Kista i vårt verksamhetsområde.

Tung flakbärgare från Assistancekåren som visar både fjällmiljö i norr och Öresundsbron i söder

Tung flakbärgare från Assistancekåren som visar att vi är rikstäckande med fjällmiljö i norr och Öresundsbron i söder.

Assistancekårens tjänster som gäller i hela Sverige

Assistancekårens bärgare kör upp personbil på flakbärgare i Stockholm

Bilbärgning

Bilbärgning av alla fordonstyper som personbil, elbil och yrkesfordon. Beroende av fordonstyp utför vi bärgning med tungbärgare, flakbärgare eller garagebärgare.

Tungbärgare från Assistancekåren används för bärgning av lastbilar, bussar och tunga yrkesfordon.

Tungbärgning

Bärgning av större fordon för Sveriges yrkestrafik. I Stockholms Län samordnas insatser av våra bärgare genom samverkan med närliggande stationer inom Assistancekåren.

Tungbärgning

Vägassistans

Du får snabbt hjälp på vägen dygnet runt i hela landet med bärgning, vid punktering, starthjälp, låsöppning, bränslebrist, nyckelöppning, feltankning och hjälp på plats.

Vägassistans av tung lastbil med Assistancekåren

Väghjälp Tung Lastbil

Vägassistansförsäkring tar bort självrisk för åkerier med fler än 5 fordon. Ingår gör motorstopp, elektriska fel, drivmedelsbrist, låsöppning feltankning, punktering eller fel i tryckluftssystem och hydraulik. Kontakta forsakring@assistancekaren.se

Flakbärgare från Assistancekåren. Det är den vanligaste typen av bärgarfordon och finns på de flesta orterna i Sverige och används både till bilbärgning, fordonstransport och vägassistans.

Fordonstransport

Förbokade och akuta fordonstransporter i hela landet. Vi transporterar personbilar, yrkesfordon i alla storlekar, specialfordon, MC och utför båttransporter.

Fordonstransport

UpTimes för bilverkstäder

Bilverkstäder får information i realtid från skadeplatsen och kan välja när bärgaren ska leverera skadade fordon direkt till verkstaden eller via lokala uppställningsplats och välja ny leveranstid.

Assistancekåren på Instagram