DYGNET RUNT
020-912 912

Ring 020 912 912 dygnet runt

Vi positionerar dig med vår närmsta lokala bärgare.

Assistancekåren bärgning & vägassistans. Vi positionerar dig under samtalet och du får ankomsttid direkt. Gäller alla försäkringsbolag.

Assistancekåren Nacka/Värmdö

Saltsjölarm AB

Telefon: 020-912 912
Sverige dygnet runt: 020-912 912
Adress: Birger Jarlsgatan 21, N Modéer,114 29 Stockholm
Email: 02-06@assistancekaren.se
Bärgare station: 02-06 Assistancekåren bärgning & vägassistans i Nacka/Värmdö
Hemsida: www.assistancekaren.se

Asistancekåren i Nacka/Värmdö – Bärgning, vägassistans och fordonstransporter

Assistancekåren i Nacka/Värmdö är en del av Assistancekårens nätverk med över 150 samverkande och digitalt sammanlänkade stationer runt om i Sverige. Med en stark lokal förankring är vi det självklara valet när det kommer till vägassistans och bärgning i Nacka, Värmdö och deras omgivningar. Med lång erfarenhet inom bärgning och vägassistans har vi utvecklat en fordonsflotta som inkluderar tungbärgare och flakbärgare för att effektivt kunna hjälpa både privatpersoner och yrkesförare.

Vi förstår vikten av att vara väl förtrogna med de lokala vägarna, kända platserna och trafikförhållandena i Nacka, Värmdö och deras omgivningar. Här finns en mängd kända platser och områden, såsom:

  • Ingarö, med sina vackra skärgårdsmiljöer och naturreservat.
  • Gustavsberg, känt för sitt konsthantverk och porslinsfabrik.
  • Djurö och Vindö, populära öar för sommarboende och båtliv.
  • Stavsnäs, med sin pittoreska hamn och färjeförbindelser till skärgårdsöarna.
  • Orminge, ett livligt och växande område med shopping och service.
  • Saltsjöbaden och Saltsjö-Boo, med sina fina badplatser och strandpromenader.
  • Fisksätra, med sin unika arkitektur och närhet till skog och hav.
    .

020-912 912 – Hjälp på vägen dygnet runt

Oavsett var du befinner dig i Nacka, Värmdö och deras omgivningar är vi bara ett samtal bort för snabb och pålitlig vägassistans och bärgning. När du kontaktar oss kan du förvänta dig snabb hjälp. Vi finns tillgängliga dygnet runt för att erbjuda assistans vid tekniska problem, bärgning, punktering, låsöppning, starthjälp, bränsleproblem eller när du behöver hjälp med att komma loss eller transportera ditt fordon.

Vägarna i Nacka, Värmdö och deras omgivningar, inklusive E18, väg 222 och de lokala vägarna som knyter samman området, är vårt expertområde. Vi är här för att säkerställa att du når din destination säkert och att du får den hjälp du behöver, precis när du behöver den som mest.

Assistancekårens tjänster gäller oavsett vilket försäkringsbolag du har

Oavsett vilket försäkringsbolag du har kan du alltid lita på att du får hjälp av Assistancekåren i Nacka/Värmdö. Vårt dedikerade team står till ditt förfogande dygnet runt. Vi är redo att erbjuda bärgning och vägassistans närhelst behovet uppstår, oavsett om du är yrkesförare eller privatperson. Vi är din pålitliga partner på vägarna i Nacka, Värmdö och deras omgivningar.

Vi tackar dig för att du väljer Assistancekåren i Nacka/Värmdö för din vägassistans och bärgning. Vi finns här för dig när du behöver oss som mest.

Tung flakbärgare från Assistancekåren som visar både fjällmiljö i norr och Öresundsbron i söder

Tung flakbärgare från Assistancekåren som visar att vi är rikstäckande med fjällmiljö i norr och Öresundsbron i söder.

Assistancekårens tjänster som gäller i hela Sverige

Assistancekårens bärgare kör upp personbil på flakbärgare i Stockholm

Bilbärgning

Bilbärgning av alla fordonstyper som personbil, elbil och yrkesfordon. Beroende av fordonstyp utför vi bärgning med tungbärgare, flakbärgare eller garagebärgare.

Tungbärgare från Assistancekåren används för bärgning av lastbilar, bussar och tunga yrkesfordon.

Tungbärgning

Bärgning av större fordon för Sveriges yrkestrafik. I Stockholms Län samordnas insatser av våra bärgare genom samverkan med närliggande stationer inom Assistancekåren.

Tungbärgning

Vägassistans

Du får snabbt hjälp på vägen dygnet runt i hela landet med bärgning, vid punktering, starthjälp, låsöppning, bränslebrist, nyckelöppning, feltankning och hjälp på plats.

Vägassistans av tung lastbil med Assistancekåren

Väghjälp Tung Lastbil

Vägassistansförsäkring tar bort självrisk för åkerier med fler än 5 fordon. Ingår gör motorstopp, elektriska fel, drivmedelsbrist, låsöppning feltankning, punktering eller fel i tryckluftssystem och hydraulik. Kontakta forsakring@assistancekaren.se

Flakbärgare från Assistancekåren. Det är den vanligaste typen av bärgarfordon och finns på de flesta orterna i Sverige och används både till bilbärgning, fordonstransport och vägassistans.

Fordonstransport

Förbokade och akuta fordonstransporter i hela landet. Vi transporterar personbilar, yrkesfordon i alla storlekar, specialfordon, MC och utför båttransporter.

Fordonstransport

UpTimes för bilverkstäder

Bilverkstäder får information i realtid från skadeplatsen och kan välja när bärgaren ska leverera skadade fordon direkt till verkstaden eller via lokala uppställningsplats och välja ny leveranstid.

Frågor och svar om bärgning och vägassistans i Nacka/Värmdö

Vilka unika utmaningar står bilbärgare inför när de arbetar i Nacka/Värmdö-området jämfört med stadsmiljö?

Vi möter ofta utmaningar relaterade till de smala och kurviga vägarna samt branta backar som är typiska för Nacka/Värmdö-området. Detta kräver särskild försiktighet och precision vid bärgning. Dessutom kan den begränsade tillgängligheten och längre avstånd till incidentplatser ställa krav på effektiv planering och logistik.

Hur påverkar Stockholms skärgårds geografi Assistancekårens arbete med bilbärgning?

Skärgårdens geografi med dess många öar och vattenområden gör att vi måste vara flexibla och kreativa i vårt arbete. Det innebär ibland att vi använder båtar för att nå fram till avlägsna platser eller att vi måste planera våra rutter noggrant för att ta hänsyn till färjetider och broöppningar.

Kan Assistancekåren hantera bilbärgningar på avlägsna öar som Ingarö eller Djurö?

Ja, vi kan hantera bilbärgningar på öar som Ingarö och Djurö. Vi har tillgång till specialutrustning och fordon som gör det möjligt för oss att operera i unika och ibland utmanande miljöer.

Vilka är de vanligaste orsakerna till att bilister behöver vägassistans i Nacka/Värmdö-regionen?

De vanligaste orsakerna inkluderar trafikolyckor på grund av hala vägar, felaktig parkering som blockerar smala passager, och tekniska problem med fordonet som batterifel eller motorstopp. Vi ser även en ökning av assistansbehov relaterat till naturfenomen, som nedfallna träd över vägar under stormar.

Hur anpassar Assistancekåren sina tjänster under de olika årstiderna, särskilt vintern, i Nacka/Värmdö?

Under vintern intensifierar vi vår beredskap för att snabbt kunna hantera de ökade riskerna med halka och snö. Detta innebär bland annat att vi har snökedjor och sandningsequipment redo i våra fordon. Vi fokuserar också på att informera våra kunder om hur de kan förbereda sina fordon för vintersäsongen.

Har Assistancekåren några specialfordon anpassade för det unika terrängen i Nacka/Värmdö?

Ja, i vår flotta ingår fordon som är särskilt anpassade för att navigera i Nacka/Värmdös unika terräng. Detta inkluderar fyrhjulsdrivna bärgningsfordon och terränggående enheter som kan hantera allt från djupa skogar till snäva skärgårdsmiljöer.

Hur hanterar Assistancekåren situationer där djur orsakar trafikincidenter i området?

När djur orsakar trafikincidenter arbetar vi nära med polis och lokala viltvårdare för att säkerställa en säker och human hantering av situationen. Vi ser till att våra insatser sker på ett sätt som minimerar stressen för djuret samtidigt som vi snabbt kan återställa trafiksäkerheten.

Vilka är de mest ovanliga föremål eller situationer som Assistancekåren har hanterat i Nacka/Värmdö?

Bland de mest ovanliga uppdragen har vi hanterat allt från att bärga ett flygplan som nödlandat på en åker till att ta hand om en död val på Öland. Dessa situationer kräver unik expertis och ibland kreativa lösningar.

Hur samarbetar Assistancekåren med lokala myndigheter och räddningstjänster?

Vi har ett nära samarbete med lokala myndigheter och räddningstjänster för att säkerställa en snabb och effektiv insats vid olyckor och andra incidenter. Detta innebär regelbundet utbyte av information och gemensamma övningar för att ständigt förbättra våra insatsrutiner.

Vilka förebyggande råd ger Assistancekåren till bilister för att undvika vägincidenter i Nacka/Värmdö?

Vi råder bilister att alltid vara uppmärksamma på väderförändringar och anpassa sin körning efter rådande förhållanden. Det är också viktigt att regelbundet kontrollera sitt fordon, särskilt inför vintersäsongen, och att vara medveten om de utmaningar som smala vägar och vildmark kan medföra.

Assistancekåren på Instagram