DYGNET RUNT
020-912 912

Ring 020 912 912 dygnet runt

Vi positionerar dig med vår närmsta lokala bärgare.

Assistancekåren bärgning & vägassistans. Vi positionerar dig under samtalet och du får ankomsttid direkt. Gäller alla försäkringsbolag.

Assistancekåren Norrtälje

Roslagslarm AB

Telefon: 0176-177 55
Sverige dygnet runt: 020-912 912
Adress: Vårgatan 1 B,761 50 Norrtälje
Email: 02-86@assistancekaren.se
Bärgare station: 02-86 Assistancekåren bärgning & vägassistans i Norrtälje
Hemsida: www.assistancekaren.se

Assistancekåren i Norrtälje – Bärgning, vägassistans och fordonstransporter

Assistancekåren i Norrtälje är det självklara valet när det gäller vägassistans och bärgning i Norrtälje och dess omkringliggande områden. Med lång erfarenhet inom bärgning och vägassistans har vi utrustat oss med en mångsidig fordonsflotta, inklusive tungbärgare och flakbärgare, för att effektivt bistå både privatpersoner och yrkesförare.

Vi förstår vikten av att vara väl förtrogna med de lokala vägarna, kända platserna och trafikförhållandena i Norrtälje och dess omgivningar. Norrtälje är känt för sina populära platser som Norrtälje konsthall och Roslagens Museum, och vår service sträcker sig även till närliggande områden som Uppsala, Östhammar och andra grannorter vid behov.

020-912 912 – Tillgängliga dygnet runt, året om

Oavsett tid på dygnet eller årstid kan du alltid lita på Assistancekåren i Norrtälje för snabb och pålitlig vägassistans och bärgning. När du kontaktar oss kan du förvänta dig snabb hjälp. Vi håller dig informerad om när vår bärgare förväntas vara på plats, och du har direktkontakt med vår bärgare under hela processen. Detta säkerställer omedelbar assistans vid tekniska problem, punktering, låsöppning, bränsleproblem eller när du behöver hjälp med att komma loss eller transportera ditt fordon.

Vägarna i Norrtälje och dess omgivningar, inklusive väg 276, väg 77 och länsvägar som länsväg 276 och länsväg 278, utgör de vitala förbindelserna som knyter samman olika delar av staden och de många kända platserna som Norrtälje stadshus, Pythagoras Industrimuseum och den vackra Skärgården. Vi är här för att säkerställa att du når din destination säkert och att du får den hjälp du behöver, precis när du behöver den som mest.

Assistancekårens tjänster gäller oavsett vilket försäkringsbolag du har

Oavsett vilket försäkringsbolag du har kan du alltid lita på Assistancekåren i Norrtälje. Vårt dedikerade team står till ditt förfogande dygnet runt. Vi är redo att erbjuda bärgning och vägassistans närhelst behovet uppstår, oavsett om du är yrkesförare eller privatperson. Vi är din pålitliga partner på vägarna i Norrtälje och dess omgivningar.

Vi tackar dig för att du väljer Assistancekåren i Norrtälje för din vägassistans och bärgning. Vi finns här för dig när du behöver oss som mest.

Tung flakbärgare från Assistancekåren som visar både fjällmiljö i norr och Öresundsbron i söder

Tung flakbärgare från Assistancekåren som visar att vi är rikstäckande med fjällmiljö i norr och Öresundsbron i söder.

Assistancekårens tjänster som gäller i hela Sverige

Assistancekårens bärgare kör upp personbil på flakbärgare i Stockholm

Bilbärgning

Bilbärgning av alla fordonstyper som personbil, elbil och yrkesfordon. Beroende av fordonstyp utför vi bärgning med tungbärgare, flakbärgare eller garagebärgare.

Tungbärgare från Assistancekåren används för bärgning av lastbilar, bussar och tunga yrkesfordon.

Tungbärgning

Bärgning av större fordon för Sveriges yrkestrafik. I Stockholms Län samordnas insatser av våra bärgare genom samverkan med närliggande stationer inom Assistancekåren.

Tungbärgning

Vägassistans

Du får snabbt hjälp på vägen dygnet runt i hela landet med bärgning, vid punktering, starthjälp, låsöppning, bränslebrist, nyckelöppning, feltankning och hjälp på plats.

Vägassistans av tung lastbil med Assistancekåren

Väghjälp Tung Lastbil

Vägassistansförsäkring tar bort självrisk för åkerier med fler än 5 fordon. Ingår gör motorstopp, elektriska fel, drivmedelsbrist, låsöppning feltankning, punktering eller fel i tryckluftssystem och hydraulik. Kontakta forsakring@assistancekaren.se

Flakbärgare från Assistancekåren. Det är den vanligaste typen av bärgarfordon och finns på de flesta orterna i Sverige och används både till bilbärgning, fordonstransport och vägassistans.

Fordonstransport

Förbokade och akuta fordonstransporter i hela landet. Vi transporterar personbilar, yrkesfordon i alla storlekar, specialfordon, MC och utför båttransporter.

Fordonstransport

UpTimes för bilverkstäder

Bilverkstäder får information i realtid från skadeplatsen och kan välja när bärgaren ska leverera skadade fordon direkt till verkstaden eller via lokala uppställningsplats och välja ny leveranstid.

Frågor och svar om bärgning och vägassistans i Norrtälje

Kan Assistancekåren i Norrtälje hantera bärgning av fordon som fastnat i svårtillgängliga områden, som skogar eller strandkanter?

Ja, vi på Assistancekåren i Norrtälje är utrustade och erfarna i att hantera bärgning av fordon som fastnat i svårtillgängliga områden. Våra team använder specialutrustade fordon och tekniker för att säkert bärga fordon från skogar, strandkanter och andra utmanande miljöer.

Vilka specifika tjänster erbjuder Assistancekåren för husbilar och husvagnar som får problem i Norrtälje-området?

Vi erbjuder en rad tjänster specifikt anpassade för husbilar och husvagnar, inklusive vägassistans, bärgning, tekniska reparationer och rådgivning på plats. Vårt team är välutbildat för att hantera de unika utmaningar som dessa fordonstyper kan innebära.

Har Assistancekåren i Norrtälje specialutrustade fordon för att hantera speciella bärgningsuppdrag?

Absolut, vår flotta inkluderar specialutrustade bärgningsfordon designade för att hantera en mängd speciella uppdrag. Detta gör att vi kan erbjuda effektiv och säker bärgningstjänst för alla typer av fordon och situationer.

Vilka förebyggande tips och råd ger Assistancekåren för att undvika vanliga vägproblem?

Vi delar gärna med oss av förebyggande tips och råd, såsom vikten av regelbundet underhåll av fordonet, att hålla en säkerhetsutrustning i bilen, och att vara extra uppmärksam under ogynnsamma väderförhållanden. Vårt mål är att hjälpa våra kunder att undvika vanliga vägproblem.

Hur hanterar Assistancekåren i Norrtälje situationer med djur i eller nära fordon som behöver bärgas?

I situationer med djur i eller nära fordonet som behöver bärgas, agerar vi med stor omsorg och försiktighet. Vi samarbetar med djurskyddsorganisationer och använder oss av lugna och säkra metoder för att skydda både djuren och människorna inblandade.

Kan Assistancekåren i Norrtälje erbjuda assistans vid bilolyckor med flera fordon inblandade?

Ja, vi kan definitivt erbjuda assistans vid bilolyckor med flera fordon inblandade. Vårt team är utbildat för att hantera komplexa situationer med professionalism och effektivitet, samtidigt som vi samarbetar nära med räddningstjänster och polis.

Hur anpassar Assistancekåren sina vägassistanspaket för företag och privatpersoner i Norrtälje?

Vi anpassar våra vägassistanspaket genom att erbjuda flexibla lösningar som möter de specifika behoven hos både företag och privatpersoner. Genom att skriva in registreringsnummer på www.assistancekaren.se ser du vilka alternativ som finns för ditt fordon.

Hur hanterar Assistancekåren i Norrtälje ökade trafikflöden under helger och högtider när många reser mellan Stockholm och Norrtälje?

Under perioder med ökat trafikflöde, såsom helger och högtider, förstärker vi vår beredskap och närvaro längs de mest trafikerade ruterna. Detta säkerställer att vi kan erbjuda snabb och effektiv assistans till alla som reser mellan Stockholm och Norrtälje.

På vilket sätt samarbetar Assistancekåren i Norrtälje med trafikledningscentraler för att snabbt kunna bistå vid olyckor på E18 mot Stockholm?

Vi har en trafikledningscentral för att snabbt kunna få information om och agera vid olyckor på E18 mot Stockholm. Detta samarbete möjliggör en snabb respons och koordinering för att säkerställa trafiksäkerheten och effektivt hantera eventuella incidenter.

Kan Assistancekåren i Norrtälje tillhandahålla assistans för fordon som drabbas av tekniska problem på väg till Arlanda flygplats?

Ja, vi erbjuder assistans för fordon med tekniska problem på väg till Arlanda flygplats. Vårt team kan snabbt vara på plats för att bistå med allt från hjälp på plats till fullständig bärgning, så att du kan fortsätta din resa med minimal fördröjning.

Assistancekåren på Instagram