DYGNET RUNT
020-912 912

Ring 020 912 912 dygnet runt

Vi positionerar dig med vår närmsta lokala bärgare.

Assistancekåren bärgning & vägassistans. Vi positionerar dig under samtalet och du får ankomsttid direkt. Gäller alla försäkringsbolag.

Assistancekåren Nynäshamn/Västerhaninge

Södertörns Bilbärgning AB

Telefon: 08-50027000
Sverige dygnet runt: 020-912 912
Adress: Lillsjövägen 15, 136 50 Jordbro
Email: 02-45@assistancekaren.se
Bärgare station: 02-45 Assistancekåren bärgning & vägassistans i Nynäshamn/Västerhaninge
Hemsida: www.assistancekaren.se

Assistancekåren i Nynäshamn/Västerhaninge – Bärgning, vägassistans och fordonstransporter

Vår lokala station i Nynäshamn/Västerhaninge är en av 150 stationer inom Assistancekåren som samarbetar över hela Sverige. I Nynäshamn/Västerhaninge är vi det självklara valet när det kommer till vägassistans och bärgning i området och dess omkringliggande områden. Med vår långa erfarenhet inom bärgning och vägassistans har vi rustat upp med en mångsidig fordonsflotta, inklusive tungbärgare och flakbärgare, för att effektivt bistå både privatpersoner och yrkesförare.

Vi förstår betydelsen av att vara väl förtrogna med de lokala vägarna, kända platserna och trafikförhållandena i Nynäshamn/Västerhaninge och dess omgivningar. Området är känt för sina populära platser såsom Nynäshamns kyrka och Tullgarns slott, och vår service sträcker sig även till närliggande områden som Haninge, Ösmo och andra grannorter vid behov.

020-912 912 – Tillgängliga dygnet runt, året om

Oavsett tid på dygnet eller årstid kan du alltid lita på Assistancekåren i Nynäshamn/Västerhaninge för snabb och pålitlig vägassistans och bärgning. När du kontaktar oss kan du förvänta dig snabb hjälp. Vi håller dig informerad om när vår bärgare förväntas vara på plats, och du har direktkontakt med vår bärgare under hela processen. Detta säkerställer omedelbar assistans vid tekniska problem, punkteringar, låsöppningar, bränsleproblem eller när du behöver hjälp med att komma loss eller transportera ditt fordon.

Vägarna i Nynäshamn/Västerhaninge och dess omgivningar, inklusive väg 73, väg 225 och länsvägar som länsväg 225 och länsväg 259, är de livsnervar som knyter samman olika delar av området och de många kända platserna såsom Västerhaninge IP, Tyresta nationalpark och den vackra skärgården. Vi är här för att säkerställa att du når din destination säkert och att du får den hjälp du behöver, precis när du behöver den som mest.

Assistancekåren hjälper dig oavsett vilket försäkringsbolag du har

Oavsett vilket försäkringsbolag du har kan du alltid lita på Assistancekåren i Nynäshamn/Västerhaninge. Vårt dedikerade team står till ditt förfogande dygnet runt. Vi är redo att erbjuda bärgning och vägassistans närhelst behovet uppstår, oavsett om du är yrkesförare eller privatperson. Vi är din pålitliga partner på vägarna i Nynäshamn/Västerhaninge och dess omgivningar.

Vi tackar dig för att du väljer Assistancekåren i Nynäshamn/Västerhaninge för din vägassistans och bärgning. Vi finns här för dig när du behöver oss som mest.

Tung flakbärgare från Assistancekåren som visar både fjällmiljö i norr och Öresundsbron i söder

Tung flakbärgare från Assistancekåren som visar att vi är rikstäckande med fjällmiljö i norr och Öresundsbron i söder.

Assistancekårens tjänster som gäller i hela Sverige

Assistancekårens bärgare kör upp personbil på flakbärgare i Stockholm

Bilbärgning

Bilbärgning av alla fordonstyper som personbil, elbil och yrkesfordon. Beroende av fordonstyp utför vi bärgning med tungbärgare, flakbärgare eller garagebärgare.

Tungbärgare från Assistancekåren används för bärgning av lastbilar, bussar och tunga yrkesfordon.

Tungbärgning

Bärgning av större fordon för Sveriges yrkestrafik. I Stockholms Län samordnas insatser av våra bärgare genom samverkan med närliggande stationer inom Assistancekåren.

Tungbärgning

Vägassistans

Du får snabbt hjälp på vägen dygnet runt i hela landet med bärgning, vid punktering, starthjälp, låsöppning, bränslebrist, nyckelöppning, feltankning och hjälp på plats.

Vägassistans av tung lastbil med Assistancekåren

Väghjälp Tung Lastbil

Vägassistansförsäkring tar bort självrisk för åkerier med fler än 5 fordon. Ingår gör motorstopp, elektriska fel, drivmedelsbrist, låsöppning feltankning, punktering eller fel i tryckluftssystem och hydraulik. Kontakta forsakring@assistancekaren.se

Flakbärgare från Assistancekåren. Det är den vanligaste typen av bärgarfordon och finns på de flesta orterna i Sverige och används både till bilbärgning, fordonstransport och vägassistans.

Fordonstransport

Förbokade och akuta fordonstransporter i hela landet. Vi transporterar personbilar, yrkesfordon i alla storlekar, specialfordon, MC och utför båttransporter.

Fordonstransport

UpTimes för bilverkstäder

Bilverkstäder får information i realtid från skadeplatsen och kan välja när bärgaren ska leverera skadade fordon direkt till verkstaden eller via lokala uppställningsplats och välja ny leveranstid.

Frågor och svar om bärgning och vägassistans i Nynäshamn/Västerhaninge

Vilka unika utmaningar möter bilister på riksväg 73 mellan Farsta och Nynäshamn som gör Assistancekårens tjänster särskilt viktiga?

Vi är medvetna om att riksväg 73, som sträcker sig mellan Farsta och Nynäshamn, ofta utsätts för tuffa väderförhållanden och trafikstockningar, vilket ökar risken för olyckor och fordonshaverier. Därför prioriterar vi snabb respons och tillgänglighet längs denna sträcka för att garantera säkerheten och assistans när våra kunder behöver det som mest.

Hur anpassar Assistancekåren sina tjänster för att möta behoven hos de som reser i Nynäshamn-Västerhaninges skärgårdsmiljö?

Vi anpassar våra tjänster genom att erbjuda specialutrustade bärgningsfordon och utbildad personal som är bekant med skärgårdsmiljön. Detta inkluderar att kunna hantera de unika utmaningar som kommer med de smala vägarna och begränsad tillgänglighet, vilket är avgörande för att erbjuda effektiv assistans i skärgården.

Vilka är de mest frekventa orsakerna till att folk i Nynäshamn-Västerhaninge behöver bilbärgning?

De mest frekventa orsakerna inkluderar motorfel, olyckor, och batteriproblem, särskilt under vintermånaderna när temperaturerna sjunker. Vi står redo att erbjuda snabb och pålitlig service för att lösa dessa problem och minska eventuella olägenheter för våra kunder.

Hur bidrar Assistancekåren till en hållbar utveckling i Stockholms län genom sina tjänster?

Vi bidrar till hållbar utveckling genom att optimera våra rutter och minimera köbildning för att minska koldioxidutsläppen. Dessutom strävar vi efter att öka medvetenheten om miljövänligt bilägande bland våra kunder.

Vilka speciella tjänster erbjuder Assistancekåren för tunga fordon och hur är dessa anpassade till områdets infrastruktur?

För tunga fordon erbjuder vi specialiserade bärgningstjänster som är anpassade till områdets infrastruktur, inklusive tungbärgning och teknisk support. Våra team är utbildade för att hantera de större fordonens unika behov, säkerställande att transportvägar hålls öppna och att störningar minimeras.

Hur snabbt kan Assistancekåren vanligtvis nå ut till ett larm i Nynäshamn-Västerhaninge, och vad påverkar responstiden?

Vanligtvis kan vi nå ut till ett larm inom 30-60 minuter. Responstiden kan påverkas av faktorer som trafiksituationen, väderförhållanden och exakt larmplats. Vi använder GPS och realtidsteknik för att säkerställa den snabbaste möjliga responsen.

På vilket sätt kan turister som besöker Nynäshamn-Västerhaninge dra nytta av Assistancekårens tjänster?

Turister kan dra nytta av vår omfattande lokalkännedom och vårt breda utbud av vägassistanstjänster och rådgivning om lokala förhållanden. Vi erbjuder även support för att göra upplevelsen smidigare för icke-svensktalande besökare.

Hur anpassar Assistancekåren sina tjänster för att möta behoven hos särskilda fordonstyper, som husbilar eller motorcyklar, i detta område?

Vi anpassar våra tjänster genom att tillhandahålla specialutrustning och utbildning för att hantera specifika fordonstyper som husbilar och motorcyklar. Detta inkluderar allt från säker bärgning till skräddarsydda vägassistanslösningar, för att säkerställa att alla resenärer får den hjälp de behöver.

Vilka särskilda säkerhetsutmaningar står fordon i Nynäshamn-Västerhaninge inför under stormar och andra extrema väderförhållanden?

Under stormar och extrema väderförhållanden står fordon inför utmaningar som nedsatt sikt, halka, och fallna träd på vägarna. Vi är särskilt utrustade och tränade för att snabbt hantera dessa situationer, säkerställande att våra kunder och deras fordon är trygga och säkra.

På vilket sätt erbjuder Assistancekåren specialanpassade tjänster för de många fritidsbåtarna i Nynäshamn-Västerhaningeområdet?

Vi erbjuder transport av båtar. Vårt team har den nödvändiga utrustningen och expertisen för att erbjuda effektiv hjälp, vilket bidrar till i ett område med så rikt båtliv som Nynäshamn-Västerhaninge.

Assistancekåren på Instagram