DYGNET RUNT
020-912 912

Ring 020 912 912 dygnet runt

Vi positionerar dig med vår närmsta lokala bärgare i Nynäshamn/Västerhaninge.

Assistancekåren bärgning & vägassistans. Vi positionerar dig under samtalet och du får ankomsttid direkt. Gäller alla försäkringsbolag.

Bärgare i Nynäshamn/Västerhaninge

Vägassistans, bärgning och fordonstransporter dygnet runt i Nynäshamn, Västerhaninge och deras omgivningar.

Välkommen till Assistancekåren i Nynäshamn och Västerhaninge. Vi är här för att säkerställa din säkerhet på vägarna i detta vackra kustområde i Stockholms län. Läs vidare för att utforska mer om vårt arbete, de viktiga vägarna, närliggande platser och trafiken till Gotlandsfärjan.

Nynäshamn och Västerhaninge är två charmiga samhällen längs Stockholms södra kust, kända för sin natursköna skönhet och mångfaldiga omgivning. Här möts flera viktiga vägar, inklusive E4 och väg 73, som knyter samman området med Stockholm och andra närliggande städer som Trosa och Södertälje. Ett särskilt viktigt inslag är trafiken till Gotlandsfärjan, som tar dig till den vackra ön Gotland. Vi förstår att smidig och säker transport till färjeläget är avgörande för många resenärer.

Under ditt besök i Nynäshamn och Västerhaninge kommer du att upptäcka flera kända platser och sevärdheter. Nynäshamns hamn är en central plats i Nynäshamn och utgör färjeterminalen. Du kan också njuta av de omgivande natursköna områdena, inklusive stränder, skogar och öar.

När det kommer till vägassistans och bärgning, oavsett om det är på vägarna i Nynäshamn, Västerhaninge eller på vägen till Gotlandsfärjan, är Assistancekåren alltid redo att hjälpa dig dygnet runt. Vi har djupa rötter i detta område och en stark förståelse för de specifika utmaningar som kan uppstå på vägarna här. Våra erfarna bärgare är tillgängliga vid punkteringar, motorproblem eller olyckor, och vi är medvetna om vikten av att du når din destination i tid, särskilt när det gäller Gotlandsfärjan.

För att snabbt få den assistans du behöver, ring vårt kundcenter på det nationella numret 020-912 912. Vi använder avancerad teknik för att snabbt lokalisera den bärgare som är närmast dig och ser till att de snabbt når din plats.

Assistancekåren har också erfarenhet av fordonstransporter och kan hjälpa dig med att flytta fordon av olika storlekar, oavsett om det är en personbil, lastbil eller specialfordon. Vi garanterar säker och pålitlig transport.

Så när du behöver vägassistans, bärgning eller fordonstransporter i Nynäshamn och Västerhaninge, tveka inte att kontakta Assistancekåren. Vi är här för att hjälpa dig när som helst och var som helst. Din säkerhet och trygghet är vår högsta prioritet.