DYGNET RUNT
020-912 912

Ring 020 912 912

Vi positionerar dig med vår närmsta lokala bärgare.

Assistancekåren – Bärgning & vägassistans dygnet runt, positionering direkt med ankomsttid, gäller alla försäkringsbolag.

Assistancekåren Arlanda

Din Bärgare i Sverige AB

Telefon: 08-593 612 26
Sverige dygnet runt: 020-912 912
Adress: Turbingatan 1, port 16, 195 60 Arlandastad
Email: 02-52@assistancekaren.se
Bärgare station:
Hemsida: https://dinbargare.se

Bärgning och vägassistans i Arlanda och norra Stockholm

 

 

Ring 020-912 912 dygnet runt, vi positionerar dig med närmsta lokala bärgare i Stockholm

samtalet positioneras du med den bärgare från som är närmast din plats just nu. Du får snart SMS med ankomsttid och direktkontakt med bärgaren på väg. Ring 020-912 912 när du behöver hjälp med bärgning och vägassistans i norra Stockholm. Du positioneras med Assistancekårens bärgare Din Bärgare i Sverige AB som är närmast din plats i norra Stockholms län.

I Arlandaområdet, Sigtuna och Märsta I norra Stockholm och runt Arlanda finns en stor variation av vägar. En av de viktigaste vägarna är E4:an, som sträcker sig genom området och är en viktig förbindelseväg mellan södra och norra Sverige. Andra stora vägar inkluderar E18, som går västerut från Stockholm mot Norge, samt väg 273 som går från Märsta till Arlanda flygplats. Utöver dessa finns det också mindre vägar som går genom tätorter och mindre orter i området. Assistancekåren i norra Stockholm är beredda dygnet runt för att hjälpa dig med all typ av bärgning och vägassistanstjänster när din bil, lastbil, buss, personbil, motorcykel eller moped inte startar, om du har kört fast, har slut på drivmedel, eller om du kört i diket och behöver komma loss.

Stockholm Norrort och runt Arlanda stad är områden med mycket trafik. Här finns både stora motorvägar och mindre vägar som används av både yrkestrafik och personbilar.

De stora motorvägarna i området inkluderar E4:an och E18:an som är två av de mest trafikerade vägarna i Sverige. Dessa vägar används för att ta sig mellan stora städer och för att nå Arlanda flygplats. På grund av det höga antalet fordon kan trafikstockningar uppstå på motorvägarna, särskilt under rusningstid.

Mindre vägar i området inkluderar de som används för att ta sig till mindre städer och byar. Dessa vägar kan vara smala och kurviga och trafiken är vanligtvis mindre intensiv.

Assistancekårens bärgare spelar en viktig roll för att trafiken ska fungera på olika tider av dygnet i området. De är ansvariga för att bärga fordon som har varit inblandade i olyckor eller har fått tekniska problem. Bärgarna hjälper till att avlägsna fordon från vägen så att trafiken kan fortsätta att flyta smidigt.

Särskilt under rusningstid kan Assistancekåren ha mycket att göra eftersom det är större risk för trafikolyckor och tekniska problem när det finns mycket trafik på vägarna. Genom att snabbt och effektivt ta hand om olycksplatser och fordon som har problem hjälper Assistancekåren till att minska risken för trafikstockningar och andra trafikproblem.

Sammanfattningsvis spelar både stora motorvägar och mindre vägar en viktig roll för trafiken runt Arlanda stad och i norra Stockholm. Tack vare Assistancekårens bärgare kan trafiken fortsätta att flyta smidigt även när det uppstår problem på vägarna.

Kontakta Assistancekåren i Stockholm 020-912 912 för bärgning och vägassistans oavsett vilket försäkringsbolag du har, dygnet runt, året om!

Bärgningsfordon från Din bärgare Assistancekåren i Stockholm

Bärgningsfordon från Din bärgare Assistancekåren i Stockholm