DYGNET RUNT
020-912 912

Ring 020 912 912

Vi positionerar dig med vår närmsta lokala bärgare.

Assistancekåren – Bärgning & vägassistans dygnet runt, positionering och ankomsttid direkt, gäller alla försäkringsbolag.

Assistancekåren Arlanda

Din Bärgare i Sverige AB

Telefon: 08-593 612 26
Sverige dygnet runt: 020-912 912
Adress: Turbingatan 1, port 16, 195 60 Arlandastad
Email: 02-52@assistancekaren.se
Bärgare station: 02-52 Assistancekåren Stockholm Norrort
Hemsida: https://dinbargare.se

Bärgning och vägassistans dygnet runt i norra Stockholm

.

Ring 020–912 912 så positionerar vi dig med närmsta bärgare i Stockholm

Assistancekåren hjälper dig dygnet runt med bärgning, tungbärgning och vägassistans för bil, lastbil, buss, personbil, motorcykel i Stockholms län. Under samtalet positionerar vi dig med rätt lokal bärgare i Stockholm som är närmast din plats just då. Du får SMS med ankomsttid och direktkontakt med bärgaren på väg.

Assistancekårens station i Arlanda

Assistancekårens bärgare spelar en viktig roll för att trafiken ska fungera på olika tider av dygnet i norra Stockholm. I norra Stockholm drivs Assistancekårens stationer av Din Bärgare i Arlanda, Din Bärgare i Sollentuna och Din Bärgare i Åkersberga. Vi samarbetar med vår gemensamma trafikledning i och alla Assistancekårens 15 stationer i Stockholm.

Assistancekåren Arlanda med upptagningsområde i norra Stockholm

I norra Stockholm och områden runt Sigtuna, Märsta, Sollentuna, Åkersberga och Arlanda finns en stor variation av vägar med mycket trafik. E4:an sträcker sig genom området och är en viktig förbindelseväg mellan södra och norra Sverige. E18 går västerut från Stockholm mot Norge, samt väg 273 som går från Märsta till Arlanda flygplats. På grund av det höga antalet fordon kan trafikstockningar uppstå på motorvägarna, särskilt under rusningstid. Under rusningstid kan Assistancekårens bärgare ha mycket att göra eftersom det är större risk för trafikolyckor och tekniska problem när det finns mycket trafik på vägarna. Genom att snabbt och effektivt ta hand om olycksplatser och fordon som har problem hjälper Assistancekåren till att minska risken för trafikstockningar och andra trafikproblem.

Assistancekårens tjänster gäller alla försäkringsbolag

Assistancekåren arbetar med yrkestrafik, personbilar för alla försäkringsbolag. Vi är är beredda dygnet runt för att hjälpa dig med all typ av bärgning och vägassistanstjänster när din bil, lastbil, buss, personbil, motorcykel har fått tekniska problem, punktering, slut på drivmedel eller om du kört fast och behöver komma loss. Här är våra tjänster:

 • Bärgning
  Bilbärgning av alla fordonstyper med våra olika bärgningfordon, exempel är tungbärgare och flakbärgare.
 • Tungbärgning
  Bärgning av större fordon för Sveriges yrkestrafik. I Stockholm samordnar vi våra insatser genom samverkan med alla stationer i Stockholms län.
 • Vägassistans
  Du får snabb hjälp på vägen. Exempel är bärgning, punktering, låsöppning, bränslebrist, nyckelöppning, feltankning och hjälp på plats.
 • Assistancekåren Väghjälp från 425 kr/år utan självrisk
  Assistancekårens vägassistansförsäkring utan självrisk gäller oavsett vem som kör fordonet. Försäkra dig om snabb hjälp på vägen i hela landet. Gå till Teckna Väghjälp och skriv in ditt reg nummer så får du alla alternativ som gäller ditt fordon.
 • Laddassistans för elbil 249 kr/år utan självrisk
  Vid akut elbrist tar vi din elbil till närmsta laddstolpe eller akutladdar på plats, dygnet runt från Ystad till Kiruna, i tätort eller landsbygd.
  .

Assistancekåren består av 150 lokala stationer som samverkar i hela landet. Varje bärgare som Assistancekåren Stockholm Norrort är uppkopplad och geopositionerad via vårt ärendehanteringsystem Assist och Assistat Hero, där varje uppdrag fotas och dokumenteras. Vårt nationella Serviccenter 020-912 912 samordnar alla uppdrag med rätt bärgarfordon i hela landet. Det gör att du som kund får snabb hjälp dygnet runt oavsett var du befinner dig, i Stockholm Norrort, i södra eller norra Sverige.

Bärgningsfordon från Din bärgare Assistancekåren i Stockholm

Bärgningsfordon från Din bärgare Assistancekåren i Stockholm