DYGNET RUNT
020-912 912

Ring 020 912 912 dygnet runt

Vi positionerar dig med vår närmsta lokala bärgare i Flen.

Assistancekåren bärgning & vägassistans. Vi positionerar dig under samtalet och du får ankomsttid direkt. Gäller alla försäkringsbolag.

Bärgare i Flen

Välkommen till Assistancekåren i Flen

Vi är din lokala bärgare när det gäller vägassistans, bärgning och fordonstransporter dygnet runt i Flen och dess omgivningar. Vi är här för att säkerställa din trygghet på vägarna i denna vackra del av Södermanland. Läs vidare för att få veta mer om vårt arbete och Flens unika kännetecken.

Flen är en trevlig ort belägen i hjärtat av Södermanland och är känd för sin pittoreska omgivning och charmiga atmosfär. Väg E20 är en viktig genomfartsled som passerar genom Flen och förbinder staden med andra städer som Eskilstuna och Katrineholm. Du kommer att uppskatta de vackra landskapen längs vägen när du besöker eller reser från Flen.

När du befinner dig i Flen kommer du att upptäcka flera kända platser och sevärdheter. Malmköpings Brunnspark är ett populärt besöksmål med sina vackra trädgårdar och kulturhistoriska inslag. Flen är också omgivet av natursköna sjöar och skogar som erbjuder möjligheter till avkoppling och friluftsaktiviteter.

När det kommer till vägassistans och bärgning är Assistancekåren i Flen alltid redo att hjälpa dig dygnet runt. Vi är lokalt förankrade här och har en stark förståelse för de specifika utmaningar som kan uppstå på vägarna i Flen och dess omgivningar. Våra erfarna bärgare är här för att assistera dig vid punkteringar, motorproblem eller olyckor.

För att snabbt få den assistans du behöver, ring vårt kundcenter på det nationella numret 020-912 912. Vi använder avancerad teknik för att lokalisera den bärgare som är närmast dig och ser till att de snabbt kommer till din plats. Dessutom skickar vi alltid ett sms med den beräknade ankomsttiden så att du kan vara förberedd.

Assistancekåren i Flen har också erfarenhet av fordonstransporter och kan hjälpa dig med att flytta fordon av olika storlekar. Oavsett om det är en personbil, lastbil eller ett specialfordon, kan du lita på oss för säker och pålitlig transport.

Så när du behöver vägassistans, bärgning eller fordonstransporter i Flen, tveka inte att kontakta Assistancekåren. Vi är här för att hjälpa dig när som helst, var som helst. Din säkerhet och trygghet är vår högsta prioritet.