DYGNET RUNT
020-912 912

Ring 020 912 912 dygnet runt

Vi positionerar dig med vår närmsta lokala bärgare i Strängnäs.

Assistancekåren – Bärgning & vägassistans dygnet runt, positionering och ankomsttid direkt, gäller alla försäkringsbolag.

Bärgare i Strängnäs

Välkommen till Assistancekåren i Strängnäs

Vi är din lokala bärgare när det gäller vägassistans, bärgning och fordonstransporter dygnet runt i Strängnäs och dess omgivningar. Vi är här för att säkerställa din trygghet på vägarna i denna charmiga del av Södermanland. Läs vidare för att få veta mer om vårt arbete och Strängnäs unika kännetecken.

Strängnäs är en vacker stad med en rik historia och en fantastisk omgivning. Väg E20 löper genom staden och kopplar samman Strängnäs med andra närliggande städer som Eskilstuna och Västerås. Den omgivande naturen, med Mälaren och de pittoreska landskapen, gör Strängnäs till en underbar plats att besöka och utforska.

När du är i Strängnäs kommer du att upptäcka flera kända platser och sevärdheter. Strängnäs domkyrka är en av stadens mest framstående landmärken och är väl värd ett besök. Du kan också njuta av den vackra Mälaren med sina stränder och båtliv, samt de många kulturhistoriska platserna runt om i området.

När det kommer till vägassistans och bärgning är Assistancekåren i Strängnäs alltid redo att hjälpa dig dygnet runt. Vi är lokalt förankrade här och har en stark förståelse för de specifika utmaningar som kan uppstå på vägarna i Strängnäs och dess omgivningar. Våra erfarna bärgare finns här för att assistera dig vid punkteringar, motorproblem eller olyckor.

För att snabbt få den assistans du behöver, ring vårt kundcenter på det nationella numret 020-912 912. Vi använder avancerad teknik för att lokalisera den bärgare som är närmast dig och ser till att de snabbt kommer till din plats. Dessutom skickar vi alltid ett sms med den beräknade ankomsttiden så att du kan vara förberedd.

Assistancekåren i Strängnäs har också erfarenhet av fordonstransporter och kan hjälpa dig med att flytta fordon av olika storlekar. Oavsett om det är en personbil, lastbil eller ett specialfordon, kan du lita på oss för säker och pålitlig transport.

Så när du behöver vägassistans, bärgning eller fordonstransporter i Strängnäs, tveka inte att kontakta Assistancekåren. Vi är här för att hjälpa dig när som helst, var som helst. Din säkerhet och trygghet är vår högsta prioritet.