DYGNET RUNT
020-912 912

Ring 020 912 912 dygnet runt

Vi positionerar dig med vår närmsta lokala bärgare i Sollentuna.

Assistancekåren bärgning & vägassistans. Vi positionerar dig under samtalet och du får ankomsttid direkt. Gäller alla försäkringsbolag.

Bärgare i Sollentuna

Assistancekåren i Sollentuna: Din specialiserade partner för tungbärgning och vägassistans i högtrafikerade områden

Bbilbärgning, tungbärgning och vägassistans i Sollentuna

Assistancekåren i Sollentuna är din specialiserade partner när det gäller tungbärgning och vägassistans i detta högtrafikerade område. Med ett stort antal vägar som förbinder Sollentuna med omgivande områden krävs det särskild kompetens och specialfordon som tungbärgare och flakbärgare för att säkerställa smidiga räddningsoperationer. Oavsett om du är fordonsägare eller yrkesförare, är vi här för att säkerställa din trygghet och räddning på vägarna i Sollentuna.

Specialiserad kompetens på bilbärgning, tungbärgning och vägassistans

Vårt team är specialiserat på tungbärgning och vägassistans och har den nödvändiga kompetensen för att hantera alla situationer, från att snabbt lösa mindre problem som punktering eller startproblem till att genomföra komplexa bärgningar av tunga lastbilar och specialfordon. Vi är stolta över att erbjuda skräddarsydda lösningar för att möta de specifika behoven i Sollentuna och dess högtrafikerade vägar.

Utmanande vägförhållanden och stora trafikflöden

Sollentuna är känt för sina utmanande vägförhållanden och stora trafikflöden, särskilt i rusningstider. Med flera viktiga vägar som E4:an och E18 som passerar genom området, krävs det hög kompetens och specialfordon för att hantera trafikincidenter och bärgningar effektivt. Våra tungbärgare och flakbärgare är utrustade för att hantera även de mest krävande situationerna.

Alltid nära, alltid tillgänglig – Assistancekåren i Sollentuna

Assistancekåren i Sollentuna är din lokala partner när det gäller tungbärgning och vägassistans i detta högtrafikerade område. Vi är lokal förankrade och alltid nära till hands för att hjälpa dig, oavsett när du behöver oss. Din trygghet på de utmanande vägarna i Sollentuna är vår prioritet, och vårt dedikerade team är redo att bistå dig, dygnet runt, året om. Oavsett om du är en privatperson som behöver vägassistans eller en yrkesförare som kräver tungbärgningstjänster, är Assistancekårens team i Sollentuna här för att göra din resa smidigare.