DYGNET RUNT
020-912 912

Ring 020 912 912 dygnet runt

Vi positionerar dig med vår närmsta lokala bärgare i Upplands Bro/Håbo kommun.

Assistancekåren bärgning & vägassistans. Vi positionerar dig under samtalet och du får ankomsttid direkt. Gäller alla försäkringsbolag.

Bärgare i Upplands Bro/Håbo kommun

Välkommen till Assistancekåren i Upplands Bro/Håbo kommun

Vägassistans, bärgning och fordonstransporter dygnet runt i Upplands Bro, Håbo kommun och deras omgivningar.

Vi är här för att säkerställa din säkerhet på vägarna i detta område i Stockholms län. Läs vidare för att utforska mer om vårt arbete och de viktiga vägarna samt trafiksituationen i Upplands Bro och Håbo kommun.

Upplands Bro och Håbo kommun är två kommuner som ligger nära Stockholm och Uppsala och är kända för sin tillgänglighet och mångfald. Området präglas av flera viktiga vägar, inklusive E18 och väg 55, som kopplar samman Upplands Bro och Håbo kommun med städer som Stockholm, Uppsala och Västerås. Trafiksituationen i området kan variera, och vi är här för att säkerställa att du kan fortsätta din resa smidigt oavsett eventuella utmaningar på vägen.

Under ditt besök i Upplands Bro och Håbo kommun kommer du att upptäcka flera välkända platser och sevärdheter. Den vackra Mälaren, som omger delar av området, erbjuder möjligheter till båtliv och avkoppling. Dessutom finns det natursköna områden som passar för vandring och andra utomhusaktiviteter.

När det kommer till vägassistans och bärgning, oavsett om det är på vägarna i Upplands Bro, Håbo kommun eller på vägen till och från de omgivande städerna, är Assistancekåren alltid redo att hjälpa dig dygnet runt. Vi har djupa rötter i detta område och en stark förståelse för de specifika utmaningar som kan uppstå på vägarna här. Våra erfarna bärgare är tillgängliga vid punkteringar, motorproblem eller olyckor och ser till att du kommer vidare på din resa.

För att snabbt få den assistans du behöver, ring vårt kundcenter på det nationella numret 020-912 912. Vi använder avancerad teknik för att snabbt lokalisera den bärgare som är närmast dig och ser till att de snabbt når din plats. Vi förstår att din tid är värdefull, och vi är här för att göra din resa så smidig som möjligt.

Assistancekåren har också omfattande erfarenhet av fordonstransporter och kan hjälpa dig med att flytta fordon av olika storlekar, oavsett om det är en personbil, lastbil eller specialfordon. Vi garanterar säker och pålitlig transport.

Så när du behöver vägassistans, bärgning eller fordonstransporter i Upplands Bro, Håbo kommun och området runt, tveka inte att kontakta Assistancekåren. Vi är här för att hjälpa dig när som helst och var som helst. Din säkerhet och trygghet är vår högsta prioritet.