DYGNET RUNT
020-912 912

Ring 020 912 912 dygnet runt

Vi positionerar dig med vår närmsta lokala bärgare i Umeå.

Assistancekåren bärgning & vägassistans. Vi positionerar dig under samtalet och du får ankomsttid direkt. Gäller alla försäkringsbolag.

Bärgare i Umeå

Assistancekåren Umeå – Din lokala bärgare på vägarna i Norrland

Välkommen till Assistancekåren i Umeå, din pålitliga partner när det gäller bärgning, vägassistans och fordonstransporter i Umeå och dess omgivningar. Vi är stolta över att vara en del av detta samhälle och erbjuda professionell och pålitlig hjälp i denna blomstrande stad i Norrland.

Lokalt Förankrade i Umeå

Umeå, ofta kallad Björkarnas stad, har ett utmärkt vägnät och är en central knutpunkt i Norrland. Vi är djupt förankrade här och har en omfattande kunskap om vägarna i området, inklusive de som leder till närliggande städer som Skellefteå, Lycksele och Vännäs. Det gör oss till den naturliga partnern för din fordonsassistans i Norrland.

Snabb och effektiv bärgning och vägassistans

Oavsett om du har problem med din personbil, lastbil eller annat fordon, kan du lita på Assistancekåren i Umeå för snabb och professionell assistans. Vårt erfarna team av bärgare är utrustat med toppmoderna verktyg och är redo att rycka ut dygnet runt, året om. Vi prioriterar din säkerhet och ser till att du snabbt och säkert kommer tillbaka på vägarna i Umeå och dess omgivningar.

Utforska Umeås skönhet och historia

När du inte behöver vår assistans, ta dig tid att utforska Umeå och dess omgivningar. Staden är känd för sin vackra natur och har många kända platser, inklusive Umeälven och Umeå universitet. Assistancekåren är stolt över att vara en del av denna gemenskap och hjälpa till att upprätthålla säkerheten på vägarna i denna blomstrande stad.

Nästa gång du befinner dig i en nödsituation på vägarna i Umeå eller dess omgivningar, tveka inte att kontakta Assistancekåren Umeå. Vi är din bästa partner för bärgning och vägassistans och alltid redo att ge dig den hjälp du behöver när du behöver det mest, oavsett om du är i Umeå eller på väg någon annanstans i Norrland.