DYGNET RUNT
020-912 912

Ring 020 912 912 dygnet runt

Vi positionerar dig med vår närmsta lokala bärgare i Västerbottens län.

Assistancekåren bärgning & vägassistans. Vi positionerar dig under samtalet och du får ankomsttid direkt. Gäller alla försäkringsbolag.

Bärgare i Västerbottens län

Här listas alla bärgare anslutna till Assistancekåren i Västerbotten som dygnet runt är redo att rycka ut när du behöver bärgning.

Klicka på den ort där du behöver bärgning!

Hitta bärgare i Umeå & Västerbottens län

Behovet av bärgare kan vara både planerat eller uppkomma väldigt plötsligt. Assistancekåren har bärgare i Umeå, Skellefteå, Storuman och övriga orter i Västerbotten. Vi arbetar varje dag under dygnets alla timmar för att hjälpa dig på flera sätt.

Till vår hjälp i arbetet har vi flertalet olika bärgningsbilar att använda. Det gör att vi klarar av de flesta uppdrag med både små och stora fordon. Arbetet kan utföras i ett trångt parkeringshus eller långt ute i skogen – vi kommer dit du befinner dig.

Hjälp med bilbärgning i Umeå, Skellefteå och Lycksele

Tungbärgare, flakbärgare och bilbärgare är de olika typer av bärgningsbilar som vi använder. Uppdragen kan därför innebära bilbärgning i Skellefteå, vinscha en buss i Umeå som sitter fast eller köra en motorcykel till verkstad i Lycksele.

Varje uppdrag är unikt och kräver kunskap inom området. Vi arbetar därför med stort fokus på kontroll och säkerhet i varje moment. Vid kontakt med vår kundtjänst genomförs en bedömning utifrån situationen för att kunna skicka ut rätt hjälp till dig.

Stort utbud av vägassistans

Assistancekåren är endast ett samtal bort när något händer. Vägassistans i Umeå innebär att vi kan vara till hjälp på en rad olika sätt. Vid problem med bilen i Umeå, Åsele eller Vilhelmina står vi redo att snabbt vara på plats. Är det problem med fordonet utför vi ”Hjälp på plats” och gör allt vi kan för att åtgärda det direkt.

Andra områden där vi är till hjälp är om du tankat fel bränsle i fordonet, fått punktering eller låst in nycklarna i bilen. Vi är redo att hjälpa till som en extra trygghet för dig med.

Frågor och svar om bärgning och vägassistans i Västerbottens län

Vilka tjänster erbjuder Assistancekåren i Västerbottens län?

Vi på Assistancekåren erbjuder ett brett utbud av tjänster som inkluderar bärgning, vägassistans för olika fordonstyper (personbilar, husbilar, lätta och tunga lastbilar, husvagnar), laddassistans för elbilar, samt hjälp med däckbyte och vid batteriproblem. De hanterar både planerade och akuta uppdrag.

Hur kan jag kontakta Assistancekåren för bilbärgning i Västerbotten?

Du kan kontakta oss för bilbärgning i Västerbotten dygnet runt via larmnummer 020-912 912. Det finns också lokala nummer och e-postadresser tillgängliga för specifika stationer i regionen, exempelvis Umeå och Skellefteå.

Finns det dygnet-runt-service för bärgning i Västerbottens län?

Ja, Assistancekåren erbjuder dygnet-runt-service för bärgning i Västerbottens län.

Vilka typer av fordon kan Assistancekåren hantera i Västerbotten?

Assistancekåren hanterar en mängd olika fordonstyper, inklusive personbilar, tunga och lätta lastbilar, bussar, husbilar, motorcyklar och husvagnar.

Hur snabbt kan Assistancekåren vara på plats för en bärgning i Västerbotten?

Tiden det tar för Assistancekåren att vara på plats för en bärgning kan variera beroende på plats och tillgänglighet. När du ringer 021-912 912 så ser vi vilken lokal bärgare som är närmast din plats, och du får ankomsttid direkt.

Vilka områden täcker Assistancekåren inom Västerbottens län?

Assistancekåren täcker flera områden inom Västerbottens län, inklusive Umeå, Skellefteå, Storuman, Lycksele, och andra lokala områden.

Kan jag få hjälp med däckbyte av Assistancekåren i Västerbotten?

Assistancekåren erbjuder hjälp med vid punktering bland sina tjänster. De har god kännedom om lämpliga däckverkstäder i regionen.

Erbjuder Assistancekåren vägassistans vid mindre problem, som batteribyte, i Västerbotten?

Assistancekåren erbjuder vägassistans för mindre problem. De har god kännedom om lämpliga verkstäder som kan erbjuda batteribyte i regionen.

Kan jag förvänta mig hjälp från Assistancekåren om jag har ett tungt fordon i Västerbotten?

Ja, Assistancekåren erbjuder hjälp även för tunga fordon i Västerbotten.

Hur mycket kostar en standardbärgning i Västerbotten genom Assistancekåren?

Kostnaden för en standardbärgning kan variera. Har du tecknat Assistancekåren Väghjälp så är det 0 kr i självrisk. Det rekommenderas att kontakta Assistancekåren direkt för aktuella priser.