DYGNET RUNT
020-912 912

Ring 020 912 912

Vi positionerar dig med vår närmsta lokala bärgare i Västerbottens län.

Assistancekåren – Bärgning & vägassistans dygnet runt, positionering och ankomsttid direkt, gäller alla försäkringsbolag.

Bärgare i Västerbottens län

Här listas alla bärgare anslutna till Assistancekåren i Västerbotten som dygnet runt är redo att rycka ut när du behöver bärgning.

Klicka på den ort där du behöver bärgning!

Hitta bärgare i Umeå & Västerbottens län

Behovet av bärgare kan vara både planerat eller uppkomma väldigt plötsligt. Assistancekåren har bärgare i Umeå, Skellefteå, Storuman och övriga orter i Västerbotten. Vi arbetar varje dag under dygnets alla timmar för att hjälpa dig på flera sätt.

Till vår hjälp i arbetet har vi flertalet olika bärgningsbilar att använda. Det gör att vi klarar av de flesta uppdrag med både små och stora fordon. Arbetet kan utföras i ett trångt parkeringshus eller långt ute i skogen – vi kommer dit du befinner dig.

Hjälp med bilbärgning i Umeå, Skellefteå och Lycksele

Tungbärgare, flakbärgare och bilbärgare är de olika typer av bärgningsbilar som vi använder. Uppdragen kan därför innebära bilbärgning i Skellefteå, vinscha en buss i Umeå som sitter fast eller köra en motorcykel till verkstad i Lycksele.

Varje uppdrag är unikt och kräver kunskap inom området. Vi arbetar därför med stort fokus på kontroll och säkerhet i varje moment. Vid kontakt med vår kundtjänst genomförs en bedömning utifrån situationen för att kunna skicka ut rätt hjälp till dig.

Stort utbud av vägassistans

Assistancekåren är endast ett samtal bort när något händer. Vägassistans i Umeå innebär att vi kan vara till hjälp på en rad olika sätt. Vid problem med bilen i Umeå, Åsele eller Vilhelmina står vi redo att snabbt vara på plats. Är det problem med fordonet utför vi ”Hjälp på plats” och gör allt vi kan för att åtgärda det direkt.

Andra områden där vi är till hjälp är om du tankat fel bränsle i fordonet, fått punktering eller låst in nycklarna i bilen. Vi är redo att hjälpa till som en extra trygghet för dig med.