DYGNET RUNT
020-912 912

Ring 020 912 912 dygnet runt

Vi positionerar dig med vår närmsta lokala bärgare.

Assistancekåren bärgning & vägassistans. Vi positionerar dig under samtalet och du får ankomsttid direkt. Gäller alla försäkringsbolag.

Assistancekåren Vilhelmina

Vesto AB

Telefon: 0940-201 48
Sverige dygnet runt: 020-912 912
Adress: Hantveksgatan 12 ,912 31 Vilhelmina
Email: 24-11@assistancekaren.se
Bärgare station: 24-11 Assistancekåren bilbärgning i Vilhelmina

Välkommen till Assistancekåren i Vilhelmina – Snabb hjälp med vägassistans och bärgning

Assistancekåren i Vilhelmina, en del av AB Vilhelmina Bilbärgning, är en erfaren och respekterad organisation inom bärgning och vägassistans. Vår fordonsflotta är mångsidig och inkluderar både flakbärgare och tungbärgare, vilket gör oss redo att hjälpa både privatpersoner och yrkesförare i alla väder och årstider. Med vårt djupa engagemang i Vilhelmina har vi en omfattande förståelse för vägnätet, de skiftande vägförhållandena och de lokala verkstäderna.

Ring oss på 020-912 912 – vår kundservice är öppen dygnet runt

Oavsett tid på dygnet eller årstid kan du alltid förlita dig på Assistancekåren i Vilhelmina för snabb och pålitlig vägassistans och bärgning. När du ringer till oss blir du snabbt positionerad och vi ger dig direkt information om när vår bärgare beräknas vara på plats. Dessutom ger vi dig direktkontakt med bärgaren som är på väg. Vår kontinuerliga tillgänglighet garanterar omedelbar hjälp med bärgning och vägassistans, något som är av största vikt för alla trafikanter i Vilhelmina.

Din pålitliga partner i Vilhelmina Vilhelmina är känd för sina natursköna vägar och attraktioner, och lockar boende, turister och besökare året om. Assistancekåren i Vilhelmina har etablerat ett effektivt nätverk som täcker hela regionen för att kunna erbjuda snabb hjälp när behovet uppstår. Vi erbjuder våra tjänster på platser som Vilhelmina, Saxnäs, Stalon, Malgovik, Volgsjö och många andra. I Vilhelmina skiftar väglaget dramatiskt med årstiderna, och vi är väl medvetna om de utmaningar som detta medför. Vägar som E45 och länsvägar som länsväg 346 är kända för att vara vältrafikerade och har en avgörande roll för att koppla samman olika delar av området.

Assistancekåren tjänster gäller oavsett vilket försäkringsbolag du har

Assistancekåren i Vilhelmina har bred erfarenhet av att bistå både yrkesförare och privatpersoner och hjälper dig oavsett vilket försäkringsbolag du har. Vårt engagerade team är tillgängligt dygnet runt för att erbjuda bärgning och vägassistans vid tekniska problem, punkteringar, låsöppningar, bränsleproblem eller när du behöver hjälp att komma loss eller transportera ditt fordon. Med vår omfattande kunskap om Vilhelmina och dess omgivningar är vi din pålitliga partner när det gäller att hantera alla typer av situationer på vägen.

Assistancekårens tjänster som gäller i hela Sverige

Assistancekårens bärgare kör upp personbil på flakbärgare i Stockholm

Bilbärgning

Bilbärgning av alla fordonstyper som personbil, elbil och yrkesfordon. Beroende av fordonstyp utför vi bärgning med tungbärgare, flakbärgare eller garagebärgare.

Tungbärgare från Assistancekåren används för bärgning av lastbilar, bussar och tunga yrkesfordon.

Tungbärgning

Bärgning av större fordon för Sveriges yrkestrafik. I Västerbottens län samordnas insatser av våra bärgare genom samverkan med närliggande stationer inom Assistancekåren.

Tungbärgning

Vägassistans

Du får snabbt hjälp på vägen dygnet runt i hela landet med bärgning, vid punktering, starthjälp, låsöppning, bränslebrist, nyckelöppning, feltankning och hjälp på plats.

Vägassistans av tung lastbil med Assistancekåren

Väghjälp Tung Lastbil

Vägassistansförsäkring tar bort självrisk för åkerier med fler än 5 fordon. Ingår gör motorstopp, elektriska fel, drivmedelsbrist, låsöppning feltankning, punktering eller fel i tryckluftssystem och hydraulik. Kontakta forsakring@assistancekaren.se

Flakbärgare från Assistancekåren. Det är den vanligaste typen av bärgarfordon och finns på de flesta orterna i Sverige och används både till bilbärgning, fordonstransport och vägassistans.

Fordonstransport

Förbokade och akuta fordonstransporter i hela landet. Vi transporterar personbilar, yrkesfordon i alla storlekar, specialfordon, MC och utför båttransporter.

Fordonstransport

UpTimes för bilverkstäder

Bilverkstäder får information i realtid från skadeplatsen och kan välja när bärgaren ska leverera skadade fordon direkt till verkstaden eller via lokala uppställningsplats och välja ny leveranstid.

Assistancekåren på Instagram