DYGNET RUNT
020-912 912

Ring 020 912 912

Vi positionerar dig med vår närmsta lokala bärgare.

Assistancekåren – Bärgning & vägassistans dygnet runt, positionering och ankomsttid direkt, gäller alla försäkringsbolag.

Assistancekåren Vilhelmina

Vesto AB

Telefon: 0940-201 48
Sverige dygnet runt: 020-912 912
Adress: Hantveksgatan 12 ,912 31 Vilhelmina
Email: 24-11@assistancekaren.se
Bärgare station: 24-11 Assistancekåren bilbärgning i Vilhelmina

Välkommen till Assistancekåren i Vilhelmina – Snabb hjälp med vägassistans och bärgning

Assistancekåren i Vilhelmina, en del av AB Vilhelmina Bilbärgning, är en erfaren och respekterad organisation inom bärgning och vägassistans. Vår fordonsflotta är mångsidig och inkluderar både flakbärgare och tungbärgare, vilket gör oss redo att hjälpa både privatpersoner och yrkesförare i alla väder och årstider. Med vårt djupa engagemang i Vilhelmina har vi en omfattande förståelse för vägnätet, de skiftande vägförhållandena och de lokala verkstäderna.

Ring oss på 020-912 912 – vår kundservice är öppen dygnet runt

Oavsett tid på dygnet eller årstid kan du alltid förlita dig på Assistancekåren i Vilhelmina för snabb och pålitlig vägassistans och bärgning. När du ringer till oss blir du snabbt positionerad och vi ger dig direkt information om när vår bärgare beräknas vara på plats. Dessutom ger vi dig direktkontakt med bärgaren som är på väg. Vår kontinuerliga tillgänglighet garanterar omedelbar hjälp med bärgning och vägassistans, något som är av största vikt för alla trafikanter i Vilhelmina.

Din pålitliga partner i Vilhelmina Vilhelmina är känd för sina natursköna vägar och attraktioner, och lockar boende, turister och besökare året om. Assistancekåren i Vilhelmina har etablerat ett effektivt nätverk som täcker hela regionen för att kunna erbjuda snabb hjälp när behovet uppstår. Vi erbjuder våra tjänster på platser som Vilhelmina, Saxnäs, Stalon, Malgovik, Volgsjö och många andra. I Vilhelmina skiftar väglaget dramatiskt med årstiderna, och vi är väl medvetna om de utmaningar som detta medför. Vägar som E45 och länsvägar som länsväg 346 är kända för att vara vältrafikerade och har en avgörande roll för att koppla samman olika delar av området.

Vi samarbetar med alla försäkringsbolag

Assistancekåren i Vilhelmina har bred erfarenhet av att bistå både yrkesförare och privatpersoner och samarbetar med alla försäkringsbolag. Vårt engagerade team är tillgängligt dygnet runt för att erbjuda bärgning och vägassistans vid tekniska problem, punkteringar, låsöppningar, bränsleproblem eller när du behöver hjälp att komma loss eller transportera ditt fordon. Med vår omfattande kunskap om Vilhelmina och dess omgivningar är vi din pålitliga partner när det gäller att hantera alla typer av situationer på vägen.

Här är en översikt över Assistancekårens tjänster:

Bärgning

Bilbärgning av alla fordonstyper med olika bärgningfordon, exempel är tungbärgare och flakbärgare.


Tungbärgning

Bärgning av större fordon för Sveriges yrkestrafik. På gotland samordnar vi våra insatser genom samverkan.


Vägassistans

Du får snabbt hjälp på vägen med bärgning, punktering, låsöppning, bränslebrist, nyckelöppning, feltankning och hjälp på plats.


Assistancekåren Väghjälp från 459 kr/år utan självrisk

Assistancekårens vägassistansförsäkring utan självrisk gäller oavsett vem som kör fordonet. Försäkra dig om snabb hjälp på vägen i hela landet. Gå till Teckna Väghjälp och skriv in ditt reg nummer så får du alla alternativ som gäller ditt fordon.


Laddassistans för elbil 259 kr/år utan självrisk

Vid akut elbrist tar vi din elbil till närmsta laddstolpe eller akutladdar på plats, dygnet runt från Ystad och Vilhelmina till Kiruna, i tätort eller landsbygd.


Väghjälp Tung Lastbil

Vägassistansförsäkring tar bort självrisk för åkerier med fler än 5 fordon. Ingår gör motorstopp, elektriska fel, drivmedelsbrist, låsöppning feltankning, punktering eller fel i tryckluftssystem och hydraulik. Kontakta forsakring@assistancekaren.se


Fordonstransport

Förbokade och akuta fordonstransporter i hela landet. Vi transporterar personbilar, yrkesfordon i alla storlekar, specialfordon, MC och utför båttransporter.