DYGNET RUNT
020-912 912

Ring 020 912 912 dygnet runt

Vi positionerar dig med vår närmsta lokala bärgare i Vilhelmina.

Assistancekåren bärgning & vägassistans. Vi positionerar dig under samtalet och du får ankomsttid direkt. Gäller alla försäkringsbolag.

Bärgare i Vilhelmina

Välkommen till Assistancekåren i Vilhelmina för vägassistans och bärgning

Vi är din pålitliga partner när det gäller vägassistans, bärgning och fordonstransporter dygnet runt i Vilhelmina och dess omgivningar. Läs vidare för att upptäcka mer om vårt arbete, de viktiga vägarna i området och hur vi alltid är redo att hjälpa dig.

Utforska Vilhelminas natursköna landskap och vägar som leder hit

Vilhelmina är omgiven av vacker natur och är en plats att utforska för naturentusiaster. Här finns möjligheter till vandring, fiske och avkoppling i närheten av Vojmån och Ångermanälven. Vägar som leder till Vilhelmina inkluderar E45 och väg 90, vilka är viktiga förbindelsevägar genom området och kopplar samman staden med andra närliggande orter som Storuman och Dorotea.

Rubrik 3: Din räddningspartner dygnet runt

Vi på Assistancekåren i Vilhelmina är stolta över att kunna erbjuda dig bärgning, vägassistans och fordonstransporter dygnet runt. Oavsett om du behöver hjälp med en bil, lastbil eller något annat fordon, finns vi här för att säkerställa din trygghet på vägarna.

För att få den assistans du behöver när du behöver den som mest, ring vårt kundcenter på det nationella numret 020-912 912. Vi använder modern teknik för att snabbt lokalisera den bärgare som är närmast dig och se till att de når din plats i tid. Vi förstår att olyckor och problem på vägen kan inträffa oväntat, så din säkerhet är vår högsta prioritet.

Assistancekåren i Vilhelmina har omfattande erfarenhet av att hjälpa fordonsekipage av alla slag, och våra professionella bärgare är välutrustade för att hantera olika situationer. Så när du behöver pålitlig vägassistans, bärgning eller fordonstransporter i Vilhelmina och dess omgivningar, tveka inte att kontakta oss. Vi är din partner på vägen och finns här för att säkerställa din trygghet och hjälpa dig komma vidare.