DYGNET RUNT
020-912 912

Ring 020 912 912 dygnet runt

Vi positionerar dig med vår närmsta lokala bärgare.

Assistancekåren bärgning & vägassistans. Vi positionerar dig under samtalet och du får ankomsttid direkt. Gäller alla försäkringsbolag.

Assistancekåren Storuman

Bjuhrs Verkstad i Storuman AB

Telefon: 0951-106 00
Sverige dygnet runt: 020-912 912
Adress: Materialvägen 33,923 32 Storuman
Email: 24-06@assistancekaren.se
Bärgare station: 24-06 Assistancekåren bärgning & vägassistans i Storuman
Hemsida: www.assistancekaren.se

Assistancekåren i Storuman – Bärgning, vägassistans och fordonstransporter

Vår lokala station i Storuman, drivs av Bjuhrs Verkstad i Storuman AB, är en viktig del av Assistancekåren och erbjuder bärgning, vägassistans och fordonstransporter. Vi är en av de dedikerade stationerna som samarbetar över hela Sverige för att säkerställa snabb och pålitlig service för våra kunder i Storuman och dess omgivande områden.

Med vår långa erfarenhet inom bärgning och vägassistans har vi rustat upp med en mångsidig fordonsflotta, inklusive tungbärgare och flakbärgare, för att effektivt bistå både privatpersoner och yrkesförare i Storuman och dess omgivningar.

Vi förstår vikten av att vara väl förtrogna med de lokala vägarna, kända platserna och trafikförhållandena i Storuman och dess omgivningar. Platser som Hemavan Tärnaby flygplats, Stensele kyrka och de många vackra naturområdena i regionen är välkända och viktiga för oss när vi utför våra tjänster.

070-123 45 67 – Tillgängliga dygnet runt, året om

Oavsett tid på dygnet eller årstid kan du alltid lita på Assistancekåren i Storuman för snabb och pålitlig vägassistans och bärgning. När du kontaktar oss kan du förvänta dig snabb hjälp. Vi håller dig informerad om när vår bärgare förväntas vara på plats, och du har direktkontakt med vår bärgare under hela processen. Detta säkerställer omedelbar assistans vid tekniska problem, punkteringar, låsöppningar, bränsleproblem eller när du behöver hjälp med att komma loss eller transportera ditt fordon.

Vägarna i Storuman och dess omgivningar, inklusive E12:an, väg 363 och lokala vägar som leder till Hemavan och Tärnaby, är de livsnervar som knyter samman olika delar av regionen. Vi är här för att säkerställa att du når din destination säkert och att du får den hjälp du behöver, precis när du behöver den som mest.

Assistancekåren tjänster gäller oavsett vilket försäkringsbolag du har

Oavsett vilket försäkringsbolag du har kan du alltid lita på Assistancekåren i Storuman. Vårt dedikerade team står till ditt förfogande dygnet runt. Vi är redo att erbjuda bärgning och vägassistans närhelst behovet uppstår, oavsett om du är yrkesförare eller privatperson. Vi är din pålitliga partner på vägarna i Storuman och dess omgivningar.

Vi tackar dig för att du väljer Assistancekåren i Storuman för din vägassistans och bärgning. Vi finns här för dig när du behöver oss som mest.

Tung flakbärgare från Assistancekåren som visar både fjällmiljö i norr och Öresundsbron i söder

Tung flakbärgare från Assistancekåren som visar att vi är rikstäckande med fjällmiljö i norr och Öresundsbron i söder.

Assistancekårens tjänster som gäller i hela Sverige

Assistancekårens bärgare kör upp personbil på flakbärgare i Stockholm

Bilbärgning

Bilbärgning av alla fordonstyper som personbil, elbil och yrkesfordon. Beroende av fordonstyp utför vi bärgning med tungbärgare, flakbärgare eller garagebärgare.

Tungbärgare från Assistancekåren används för bärgning av lastbilar, bussar och tunga yrkesfordon.

Tungbärgning

Bärgning av större fordon för Sveriges yrkestrafik. I Västerbottens län samordnas insatser av våra bärgare genom samverkan med närliggande stationer inom Assistancekåren.

Tungbärgning

Vägassistans

Du får snabbt hjälp på vägen dygnet runt i hela landet med bärgning, vid punktering, starthjälp, låsöppning, bränslebrist, nyckelöppning, feltankning och hjälp på plats.

Vägassistans av tung lastbil med Assistancekåren

Väghjälp Tung Lastbil

Vägassistansförsäkring tar bort självrisk för åkerier med fler än 5 fordon. Ingår gör motorstopp, elektriska fel, drivmedelsbrist, låsöppning feltankning, punktering eller fel i tryckluftssystem och hydraulik. Kontakta forsakring@assistancekaren.se

Flakbärgare från Assistancekåren. Det är den vanligaste typen av bärgarfordon och finns på de flesta orterna i Sverige och används både till bilbärgning, fordonstransport och vägassistans.

Fordonstransport

Förbokade och akuta fordonstransporter i hela landet. Vi transporterar personbilar, yrkesfordon i alla storlekar, specialfordon, MC och utför båttransporter.

Fordonstransport

UpTimes för bilverkstäder

Bilverkstäder får information i realtid från skadeplatsen och kan välja när bärgaren ska leverera skadade fordon direkt till verkstaden eller via lokala uppställningsplats och välja ny leveranstid.

Assistancekåren på Instagram