DYGNET RUNT
020-912 912

Ring 020 912 912 dygnet runt

Vi positionerar dig med vår närmsta lokala bärgare i Storuman.

Assistancekåren bärgning & vägassistans. Vi positionerar dig under samtalet och du får ankomsttid direkt. Gäller alla försäkringsbolag.

Bärgare i Storuman

Välkommen till Assistancekåren i Storuman för Vägassistans och Bärgning

Vi är din pålitliga partner när det gäller vägassistans, bärgning och fordonstransporter dygnet runt i Storuman och dess omgivningar. Läs vidare för att upptäcka mer om vårt arbete, de viktiga vägarna i området och hur vi alltid är redo att hjälpa dig.

tforska Storumans natursköna Landskap och vägar som leder hit

Storuman är omgivet av vacker natur och är en plats att utforska för naturentusiaster. Här finns möjligheter till vandring, fiske och avkoppling i närheten av sjöarna Storuman och Umnan. Vägar som leder till Storuman inkluderar E12 och väg 363, vilka är viktiga förbindelsevägar genom området och kopplar samman orten med andra närliggande platser som Dorotea och Ånäset.

Din lokala bärgare dygnet runt

Vi på Assistancekåren i Storuman är stolta över att kunna erbjuda dig bärgning, vägassistans och fordonstransporter dygnet runt. Oavsett om du behöver hjälp med en bil, lastbil eller något annat fordon, finns vi här för att säkerställa din trygghet på vägarna.

För att få den assistans du behöver när du behöver den som mest, ring vårt kundcenter på det nationella numret 020-912 912. Vi använder modern teknik för att snabbt lokalisera den bärgare som är närmast dig och se till att de når din plats i tid. Vi förstår att olyckor och problem på vägen kan inträffa oväntat, så din säkerhet är vår högsta prioritet.

Assistancekåren i Storuman har omfattande erfarenhet av att hjälpa fordonsekipage av alla slag, och våra professionella bärgare är välutrustade för att hantera olika situationer. Så när du behöver pålitlig vägassistans, bärgning eller fordonstransporter i Storuman och dess omgivningar, tveka inte att kontakta oss. Vi är din partner på vägen och finns här för att säkerställa din trygghet och hjälpa dig komma vidare.