DYGNET RUNT
020-912 912

Ring 020 912 912 dygnet runt

Vi positionerar dig med vår närmsta lokala bärgare.

Assistancekåren – Bärgning & vägassistans dygnet runt, positionering och ankomsttid direkt, gäller alla försäkringsbolag.

Assistancekåren Skellefteå

Ströms Bärgningstjänst AB

Telefon: 020-913 913
Sverige dygnet runt: 020-912 912
Adress: Anbudsgatan 10,931 57 Skellefteå
Email: 24-04@assistancekaren.se

Bärgning och vägassistans dygnet runt i Skellefteå

.

Ring 020–912 912 så positionerar vi dig med närmsta bärgare i Skellefteå

Assistancekåren i Skellefteå hjälper dig dygnet runt med bärgningtungbärgning och vägassistans för bil, lastbil, buss, personbil, motorcykel i Västerbottens län. Under samtalet positionerar vi dig med rätt lokal bärgare i Skellefteå som är närmast din plats. Du får SMS med ankomsttid och direktkontakt med bärgaren som snart är på väg till dig.

Assistancekårens station i Skellefteå

Assistancekåren i Skellefteå är ett familjeägt företag med en lång och framgångsrik historia inom bärgning. Sedan starten på 1970-talet har vi varit en pålitlig partner för fordonsägare i Skellefteå och dess omgivningar. Vi erbjuder en bred flotta av specialfordon, inklusive tungbärgare, flakbärgare och en rad andra specialfordon som TMA-bil, maskintrailer och kranbilar. Vår målsättning är att hjälpa fordon oavsett storlek och typ, och vi är stolta över vår förmåga att lösa olika utmaningar inom fordonsassistans.

Assistancekåren i Skellefteå med stort upptagningsområde

I Skellefteå och de omgivande områdena, inklusive Burträsk, Boliden, Norsjö och Robertsfors, möts vi av en varierande och utmanande väginfrastruktur som kan variera dramatiskt beroende på årstid. Dessa vägar är livsnerven för regionens transportbehov och omfattar vägarna E4, E12, E10 och många andra lokala vägar.

Under olika årstider står Assistancekåren i Skellefteå redo att tackla olika utmaningar. Våra erfarna bärgare är inte bara experter på att hantera trafikolyckor och tekniska problem, utan de är också väl medvetna om hur vägförhållandena kan förändras. Under vintermånaderna kan vi ställas inför snö och is, vilket kräver särskild kompetens och utrustning för att hantera. På våren och hösten kan vi behöva hantera vägar som är våta och hala på grund av regn och lövfall. Sommaren kan ha sina egna utmaningar med ökad trafik och potentiella halkrisker efter regnskurar.

Oavsett årstid står vi som Assistancekåren redo att säkerställa att vägarna förblir säkra och trafiken flyter smidigt. Genom att anpassa våra insatser efter rådande vägförhållanden och årstidsvariationer bidrar vi till att skapa en tryggare och mer pålitlig transportmiljö för invånarna i vårt område.

Assistancekårens tjänster gäller alla försäkringsbolag

Assistancekåren är det förtroendeingivande valet när det handlar om både yrkestrafik och personbilar, och du får hjälp oavsett vilket försäkringsbolag du har. Vårt dedikerade team är tillgängligt dygnet runt för att vara där när du behöver hjälp med olika typer av bärgningstjänster och vägassistans.

Oavsett om du är förare av en lastbil, buss, personbil eller motorcykel, är vi redo att hjälpa dig när du stöter på tekniska problem, punkteringar, brist på drivmedel eller om du fastnar och behöver hjälp med bärgning. Vår omfattande uppsättning tjänster är utformad för att säkerställa att du får den nödvändiga assistansen, och vårt engagerade team är här för att göra din resa säkrare och mer bekväm, oavsett när behovet uppstår.

Assistancekåren består av 150 lokala stationer som samverkar i hela landet. Varje bärgare som tillhör Assistancekåren i Skellefteå är uppkopplad och geopositionerad via vårt ärendehanteringsystem Assist, där varje uppdrag fotas och dokumenteras. Vårt nationella Serviccenter 020-912 912 samordnar alla uppdrag med rätt bärgarfordon i hela landet. Det gör att du som kund får snabb hjälp dygnet runt oavsett var du befinner dig, från Ystad till oss i norra Sverige.

Assistancekårens tjänster som gäller i hela Sverige

Assistancekårens bärgare kör upp personbil på flakbärgare i Stockholm

Bilbärgning

Bilbärgning av alla fordonstyper som personbil, elbil och yrkesfordon. Beroende av fordonstyp utför vi bärgning med tungbärgare, flakbärgare eller garagebärgare.

Tungbärgare från Assistancekåren används för bärgning av lastbilar, bussar och tunga yrkesfordon.

Tungbärgning

Bärgning av större fordon för Sveriges yrkestrafik. I Västerbottens län samordnas insatser av våra bärgare genom samverkan med närliggande stationer inom Assistancekåren.

Tungbärgning

Vägassistans

Du får snabbt hjälp på vägen dygnet runt i hela landet med bärgning, vid punktering, starthjälp, låsöppning, bränslebrist, nyckelöppning, feltankning och hjälp på plats.

Vägassistans av tung lastbil med Assistancekåren

Väghjälp Tung Lastbil

Vägassistansförsäkring tar bort självrisk för åkerier med fler än 5 fordon. Ingår gör motorstopp, elektriska fel, drivmedelsbrist, låsöppning feltankning, punktering eller fel i tryckluftssystem och hydraulik. Kontakta forsakring@assistancekaren.se

Flakbärgare från Assistancekåren. Det är den vanligaste typen av bärgarfordon och finns på de flesta orterna i Sverige och används både till bilbärgning, fordonstransport och vägassistans.

Fordonstransport

Förbokade och akuta fordonstransporter i hela landet. Vi transporterar personbilar, yrkesfordon i alla storlekar, specialfordon, MC och utför båttransporter.

Fordonstransport

UpTimes för bilverkstäder

Bilverkstäder får information i realtid från skadeplatsen och kan välja när bärgaren ska leverera skadade fordon direkt till verkstaden eller via lokala uppställningsplats och välja ny leveranstid.

Assistancekåren på Instagram