DYGNET RUNT
020-912 912

Ring 020 912 912 dygnet runt

Vi positionerar dig med vår närmsta lokala bärgare i Skellefteå.

Assistancekåren bärgning & vägassistans. Vi positionerar dig under samtalet och du får ankomsttid direkt. Gäller alla försäkringsbolag.

Bärgare i Skellefteå

Assistancekåren i Skellefteå, bärgning, vägassistans och fordonstransporter

Assistancekåren i Skellefteå är din pålitliga partner när det gäller vägassistans, bilbärgning och fordonstransporter för privata fordonsägare och sveriges yrkestrafik. Vi är här för att säkerställa din säkerhet och bekvämlighet på vägen, oavsett om du är fordonsägare eller yrkesförare. Med våra specialiserade vägassistansförsäkringar, inklusive Assistancekåren Väghjälp, Laddassistans för elbilar och Tung Lastbil, kan du känna dig tryggare än någonsin när du ger dig ut på vägarna i Skellefteå och omgivande områden.

Vägarna i Skellefteå, säkerhet i alla väder

Vägarna i Skellefteå kan variera kraftigt beroende på årstid. Under vintermånaderna kan vägarna vara utmanande på grund av snö och is, medan sommaren erbjuder vackra och välskötta vägar. Oavsett vilken tid på året det är, är vi här för att assistera dig om du stöter på problem längs vägen.

Bärgningstjänst för alla fordon, elbilar och tung lastbil

Assistancekåren i Skellefteå har en omfattande fordonsflotta som inkluderar specialiserade fordon för elbilar och tunga lastbilar. Vårt team är experter på att hantera alla typer av fordon, oavsett storlek eller typ. Om du har en elbil som behöver laddas, är vår Laddassistans för elbilar här för att hjälpa dig. Vi är redo att erbjuda professionell och pålitlig bärgningstjänst när du behöver det som mest.

Lokal närvaro och nationell täckning, vi är här för dig

Assistancekåren är din lokala räddningspartner i Skellefteå och vi är stolta över att kunna hjälpa dig här. Men vi erbjuder också hjälp och täckning nationellt. Vi har ett brett nätverk av samarbetspartners som möjliggör snabb och effektiv hjälp oavsett var du befinner dig i Sverige. Tveka inte att kontakta Assistancekåren i Skellefteå för vägassistans eller bilbärgning. Vi är här för att säkerställa att din resa blir smidig och säker, oavsett var du är i landet.