DYGNET RUNT
020-912 912

Ring 020 912 912 dygnet runt

Vi positionerar dig med vår närmsta lokala bärgare i Hammarstrand.

Assistancekåren bärgning & vägassistans. Vi positionerar dig under samtalet och du får ankomsttid direkt. Gäller alla försäkringsbolag.

Bärgare i Hammarstrand

Välkommen till Assistancekåren i Hammarstrand för vägassistans och bilbärgning

Vi är din pålitliga partner när det gäller vägassistans, bärgning och fordonstransporter dygnet runt i Hammarstrand och dess omgivningar. Läs vidare för att upptäcka mer om vårt arbete, de viktiga vägarna i området och hur vi alltid är redo att hjälpa dig.

Utforska hammarstrands omgivningar och vägar som leder hit

Hammarstrand är omgivet av vackra naturlandskap och är en plats att utforska för naturälskare. Här finns möjligheter till fiske, vandring och avkoppling i närheten av floden Indalsälven. Vägar som leder till Hammarstrand inkluderar E45, som är en viktig förbindelseväg genom området och kopplar samman staden med andra närliggande orter som Bispgården och Ljungaverk.

Din räddningspartner dygnet runt

Vi på Assistancekåren i Hammarstrand är stolta över att kunna erbjuda dig bärgning, vägassistans och fordonstransporter dygnet runt. Oavsett om du behöver hjälp med en bil, lastbil eller något annat fordon, finns vi här för att säkerställa din trygghet på vägarna.

För att få den assistans du behöver när du behöver den som mest, ring vårt kundcenter på det nationella numret 020-912 912. Vi använder modern teknik för att snabbt lokalisera den bärgare som är närmast dig och se till att de når din plats i tid. Vi förstår att olyckor och problem på vägen kan inträffa oväntat, så din säkerhet är vår högsta prioritet.

Assistancekåren i Hammarstrand har omfattande erfarenhet av att hjälpa fordonsekipage av alla slag, och våra professionella bärgare är välutrustade för att hantera olika situationer. Så när du behöver pålitlig vägassistans, bärgning eller fordonstransporter i Hammarstrand och dess omgivningar, tveka inte att kontakta oss. Vi är din partner på vägen och finns här för att säkerställa din trygghet och hjälpa dig komma vidare.