DYGNET RUNT
020-912 912

Ring 020 912 912

Vi positionerar dig med vår närmsta lokala bärgare i Västernorrlands län.

Assistancekåren – Bärgning & vägassistans dygnet runt, positionering och ankomsttid direkt, gäller alla försäkringsbolag.

Bärgare i Västernorrlands län

Här listas alla bärgare anslutna till Assistancekåren i Västernorrland som dygnet runt är redo att rycka ut när du behöver bärgning.

Klicka på den ort där du behöver bärgning!

Hitta bärgare i Sundsvall & Västernorrlands län

När något oväntat händer med ditt fordon finns Assistancekåren alltid bara ett samtal bort. Vi arbetar året runt och dygnets alla timmar för att hjälpa dig efter vägen.

Ring efter bärgare i Sundsvall, Örnsköldsvik, Härnösand eller någon annan ort i Västernorrland. Vår breda fordonspark gör det möjligt att bärga alla typer av fordon: från små mopeder till stora lastbilar. Målet är att snabbt vara på plats och hjälpa varje person på ett säkert och kontrollerat sätt.

Bilbärgning i Sundsvall, Kramfors och Ånge

Assistancekåren samverkan med Sveriges räddningstjänst vilket innebär att vi hjälper till vid olyckor. Det går även att boka oss för transport av olika fordon. En grävmaskin som behöver flyttas i Sundsvall, en bilbärgning i Kramfors eller en moped som fått problem i Ånge.

Våra bärgningsbilar kan hantera Fordon med larvfötter eller däck. På Assistancekåren har vi flest antal bärgningsbilar av alla i branschen. Vi hjälper till både i stadsmiljö och långt ute på en ödslig skogsväg – där det behövs helt enkelt.

Få snabb vägassistans i Örnsköldsvik och Härnösand

Vägassistans är en mycket viktig del av vår verksamhet. Den innebär så mycket mer än bara bilbärgning i Härnösand. Låsöppning i Sundsvall, punktering i Örnsköldsvik, feltankning eller starthjälp är några exempel på tjänster som vi hjälper till med.

Allt för och skapa en trygghet efter vägen för varje bil ägare. Vid kontakt med kundcenter får du ett SMS med förväntad ankomsttid från bärgaren samt sätts i direktkontakt med denne. Assistancekåren är din trygghet efter vägen och vi är alltid redo att bistå dig.