DYGNET RUNT
020-912 912

Ring 020 912 912 dygnet runt

Vi positionerar dig med vår närmsta lokala bärgare.

Assistancekåren – Bärgning & vägassistans dygnet runt, positionering och ankomsttid direkt, gäller alla försäkringsbolag.

Assistancekåren Sundsvall

Sodium Transport AB

Telefon: 060-158303
Sverige dygnet runt: 020-912 912
Adress: Box 126,862 02 Njurunda
Email: 22-14@assistancekaren.se
Bärgare station: 22-14 Assistancekåren bärgning & vägassistans i Sundsvall
Hemsida: www.assistancekaren.se

Assistancekåren i Sundsvall – Bärgning, vägassistans och fordonstransporter

Vår lokala station i Sundsvall är en del av Assistancekårens nätverk med 150 stationer som samarbetar över hela Sverige. I Sundsvall är vi det självklara valet när det kommer till vägassistans och bärgning i staden och dess omgivande områden. Med vår långa erfarenhet inom bärgning och vägassistans har vi rustat upp med en mångsidig fordonsflotta, inklusive tungbärgare och flakbärgare, för att effektivt bistå både privatpersoner och yrkesförare.

Vi förstår vikten av att vara väl förtrogna med de lokala vägarna, verkstäder och kända platserna i Sundsvall och dess omgivningar. Staden är känd för sina sevärda platser såsom Sundsvalls museum och Norra berget, och vår service sträcker sig även till närliggande områden som Njurunda, Matfors, Alnön och andra grannorter vid behov.

020-912 912 – Tillgängliga dygnet runt, året om

Oavsett tid på dygnet eller årstid kan du alltid lita på Assistancekåren i Sundsvall för snabb och pålitlig vägassistans och bärgning. När du kontaktar oss kan du förvänta dig snabb hjälp. Vi håller dig informerad om när vår bärgare förväntas vara på plats, och du har direktkontakt med vår bärgare under hela processen. Detta säkerställer omedelbar assistans vid tekniska problem, punkteringar, låsöppningar, bränsleproblem eller när du behöver hjälp med att komma loss eller transportera ditt fordon.

Vägarna i Sundsvall och dess omgivningar, inklusive E4:an, väg 86 och länsvägar som länsväg 320 och länsväg 331, är de livsnervar som knyter samman olika delar av staden och de många kända platserna. Vi är här för att säkerställa att du når din destination säkert och att du får den hjälp du behöver, precis när du behöver den som mest.

Assistancekåren tjänster gäller oavsett vilket försäkringsbolag du har

Oavsett vilket försäkringsbolag du har kan du alltid lita på Assistancekåren i Sundsvall. Vårt dedikerade team står till ditt förfogande dygnet runt. Vi är redo att erbjuda bärgning och vägassistans närhelst behovet uppstår, oavsett om du är yrkesförare eller privatperson. Vi är din pålitliga partner på vägarna i Sundsvall och dess omgivningar.

Vi tackar dig för att du väljer Assistancekåren i Sundsvall för din vägassistans och bärgning. Vi finns här för dig när du behöver oss som mest.

Tung flakbärgare från Assistancekåren som visar både fjällmiljö i norr och Öresundsbron i söder

Tung flakbärgare från Assistancekåren som visar att vi är rikstäckande med fjällmiljö i norr och Öresundsbron i söder.

Assistancekårens tjänster som gäller i hela Sverige

Assistancekårens bärgare kör upp personbil på flakbärgare i Stockholm

Bilbärgning

Bilbärgning av alla fordonstyper som personbil, elbil och yrkesfordon. Beroende av fordonstyp utför vi bärgning med tungbärgare, flakbärgare eller garagebärgare.

Tungbärgare från Assistancekåren används för bärgning av lastbilar, bussar och tunga yrkesfordon.

Tungbärgning

Bärgning av större fordon för Sveriges yrkestrafik. I Västernorrlands län samordnas insatser av våra bärgare genom samverkan med närliggande stationer inom Assistancekåren.

Tungbärgning

Vägassistans

Du får snabbt hjälp på vägen dygnet runt i hela landet med bärgning, vid punktering, starthjälp, låsöppning, bränslebrist, nyckelöppning, feltankning och hjälp på plats.

Vägassistans av tung lastbil med Assistancekåren

Väghjälp Tung Lastbil

Vägassistansförsäkring tar bort självrisk för åkerier med fler än 5 fordon. Ingår gör motorstopp, elektriska fel, drivmedelsbrist, låsöppning feltankning, punktering eller fel i tryckluftssystem och hydraulik. Kontakta forsakring@assistancekaren.se

Flakbärgare från Assistancekåren. Det är den vanligaste typen av bärgarfordon och finns på de flesta orterna i Sverige och används både till bilbärgning, fordonstransport och vägassistans.

Fordonstransport

Förbokade och akuta fordonstransporter i hela landet. Vi transporterar personbilar, yrkesfordon i alla storlekar, specialfordon, MC och utför båttransporter.

Fordonstransport

UpTimes för bilverkstäder

Bilverkstäder får information i realtid från skadeplatsen och kan välja när bärgaren ska leverera skadade fordon direkt till verkstaden eller via lokala uppställningsplats och välja ny leveranstid.

Frågor och svar om bärgning och vägassistans i Sundsvall

Vilka är de vanligaste orsakerna till att man behöver bärgningstjänster i Sundsvall?

De vanligaste orsakerna till att man behöver bärgningstjänster inkluderar olyckor, fordonshaverier samt problem relaterade till väderförhållanden såsom snö och is under vintermånaderna. Assistancekåren i Sundsvall är väl förberedd för dessa situationer med en modern vagnpark och välutbildade bärgare​​.

Hur snabbt kan man förvänta sig hjälp efter att ha kontaktat Assistancekåren i Sundsvall?

Assistancekåren strävar efter att erbjuda snabb och effektiv hjälp dygnet runt. Vi positionerar dig med den närmsta lokala bärgaren för att minimera väntetiden​​.

Finns det några begränsningar för bärgningstjänster beroende på väderförhållandena?

Trots att vägförhållandena i Sundsvall kan variera avsevärt över årstiderna, är vår bärgningstjänst redo att bistå dig som ägare av ett fordon oavsett årstid​​.

Hur bestäms kostnaden för bärgningstjänster hos Assistancekåren i Sundsvall?

Kostnaden för bärgningstjänster beror på om ditt fordon har en vägassistansförsäkring med Assistancekåren, ditt försäkringsbolags täckning samt typen av uppdrag.

Erbjuder Assistancekåren andra tjänster förutom bärgning, som till exempel däckbyte eller starthjälp?

Ja, vi på Assistancekåren erbjuder ett brett utbud av vägassistans inklusive hjälp vid olyckor, fordon som har fått motorproblem eller punktering, samt assistans vid låsproblem, startproblem eller tomma batterier​​.

Kan Assistancekåren i Sundsvall tillhandahålla ersättningsfordon under tiden bilen är på verkstad?

Assistancekåren erbjuder vägassistansförsäkringar som kan inkludera tjänster som hyrbil, välj Väghjälp Premium så ger det möjligheten till ersättningsfordon under vissa förutsättningar​​.

Vilka säkerhetsåtgärder vidtas av Assistancekåren under bärgningsprocessen?

Våra omfattande tjänster och professionella inställning gör att höga säkerhetsstandarder upprätthålls​​​​.

Är Assistancekårens tjänster i Sundsvall tillgängliga dygnet runt?

Ja, våra tjänster i Sundsvall är tillgängliga dygnet runt, alla dagar om året​​.

Hur kan man kontakta Assistancekåren i Sundsvall för akut bärgningshjälp?

För akut bärgningshjälp i Sundsvall, ring Assistancekårens larmnummer 020-912 912​​.

Vilka områden i närheten av Sundsvall täcker Assistancekårens tjänster?

Assistancekåren täcker hela Sundsvallsområdet och närliggande områden som Timrå, Bergsåker, Nacksta med flera​​.

Assistancekåren på Instagram