DYGNET RUNT
020-912 912

Ring 020 912 912 dygnet runt

Vi positionerar dig med vår närmsta lokala bärgare i Sundsvall.

Assistancekåren bärgning & vägassistans. Vi positionerar dig under samtalet och du får ankomsttid direkt. Gäller alla försäkringsbolag.

Bärgare i Sundsvall

Assistancekåren i Sundsvall: Din lokala bärgare

Bärgning, Vägassistans och Fordonstransporter i Sundsvall

Assistancekåren i Sundsvall är din dedikerade partner när det kommer till bärgning och fordons­transporter i och omkring Sundsvall. Vårt erfarna team är specialiserat på tre huvudområden: bärgning, vägassistans och fordons­transporter. Oavsett om du är fordonsägare som råkar ut för en oförutsedd situation eller behöver professionell hjälp med att transportera ditt fordon, är vi här för att säkerställa din räddning på vägarna i Sundsvall.

För fordonsägare – Din nära Bärgningspartner i Sundsvall

Vi är stolta över vår starka lokal förankring i Sundsvall och dess omgivningar. Vår djupa kunskap om Sundsvalls vägar och vägnät gör oss till din närmaste och mest pålitliga bärgningspartner när du behöver hjälp som fordonägare. Som en del av samhället finns vi här för att erbjuda snabb och effektiv bärgningsassistans, speciellt anpassad för ägare av fordon.

Säsongsbetonade vägförhållanden – Förändringar över årstiderna

Det är viktigt att vara medveten om att vägförhållandena i Sundsvall kan variera avsevärt över årstiderna. Våra lokala experter har detaljerad kunskap om dessa variationer och är välutrustade för att hantera utmaningarna som kommer med dem. Vintern kan innebära snö och is, medan sommaren ger andra vägförhållanden. Oavsett årstid är vår bärgningstjänst redo att bistå dig som ägare av ett fordon.

Upptäck Sundsvalls sevärdheter med Assistancekårens bärgare

Sundsvall erbjuder en mängd natursköna platser och spännande sevärdheter. Utforska de omgivande skogarna och sjöarna eller ta en tur till Kulturmagasinet och Casino Cosmopol för en unik upplevelse. Sundsvalls kyrka och Norra berget är också värda ett besök. Oavsett var i Sundsvall och dess omgivningar du befinner dig som ägare av fordon, kan du räkna med vår bärgningstjänst för att göra din resa smidigare.

Sundsvall – Din bärgare på vägarna

Assistancekåren i Sundsvall är din förtroendeingivande partner i ditt ägande av fordon och för att hantera alla dina bärgnings- och transportbehov. Vår närhet och lokala expertis kombineras med fördelarna av ett nationellt stödnätverk, vilket ger dig trygghet på vägarna. Dessutom erbjuder vi vägassistansförsäkringen Assistancekåren Väghjälp för extra trygghet. Oavsett när du behöver hjälp med bärgning eller fordons­transport, är Assistancekårens bärgare i Sundsvall redo att bistå dig, dygnet runt, året om. Vi är din pålitliga partner för alla dina fordonägarbehov i Sundsvall och dess omgivningar.