DYGNET RUNT
020-912 912

Ring 020 912 912

Vi positionerar dig med vår närmsta lokala bärgare i Västmanlands län.

Assistancekåren – Bärgning & vägassistans dygnet runt, positionering och ankomsttid direkt, gäller alla försäkringsbolag.

Bärgare i Västmanlands län

Här listas alla bärgare anslutna till Assistancekåren i Västmanland som dygnet runt är redo att rycka ut när du behöver bärgning.

Klicka på den ort där du behöver bärgning!

Hitta bärgare i Västerås & Västmanlands län

Assistancekåren är snart på plats när något händer. Bärgare rycker ut i Västerås och Arboga samt alla andra orter i Västmanlands län när det behövs. Vi samarbetar med Sveriges räddningstjänster och rycker ut vid olyckor.

Förutom olyckor kan vi exempelvis hjälpa till vid en personbil som inte vill starta eller en motorcykel som är i behov av transport. Du kan ringa oss på 020-912 912 dygnet runt för att alltid få hjälp av erfarna bärgare som snabbt är på plats.

Bilbärgning i Västerås, Sala och Arboga

Varje bärgning är unik vilket kräver fullt fokus och bred kompetens. Utifrån det fordon som är i behov av bilbärgning i Västerås kan kundcenter skicka rätt bärgningsbil för uppdraget.

Flera av våra fordon är även utrustade vinsch och i vissa fall kran för att klara av även de mest utmanande uppdragen. Assistancekåren utför varje uppdrag med fokus på kontroll och säkerhet i varje moment.

Brett utbud av vägassistans

Vi finns där för dig när något händer. Bärgare i Fagersta kan hjälpa till med bränsle om tanken är tom, agera starthjälp i Västerås eller göra allt vi kan på plats i Arboga för att du ska kunna köra vidare. Kan vi inte åtgärda felet på plats hjälper vi till att transportera fordonet till verkstad.

I tjänsten vägassistans ingår flertalet olika områden för att skapa ett enklare liv med bilen för dig. Du behöver inte själv vara händig och klara av att bryta däck, vi löser det åt dig!