DYGNET RUNT
020-912 912

Ring 020 912 912 dygnet runt

Vi positionerar dig med vår närmsta lokala bärgare i Västerås.

Assistancekåren bärgning & vägassistans. Vi positionerar dig under samtalet och du får ankomsttid direkt. Gäller alla försäkringsbolag.

Bärgare i Västerås

I Västerås och dess omgivningar är Assistancekåren din pålitliga partner när det kommer till bärgning och fordonsassistans. Vi är en del av Sveriges stora bärgarorganisation och våra erfarna bärgare är redo att rycka ut dygnet runt för att erbjuda hjälp på vägarna i detta område.

Västerås, som ligger vackert beläget vid Mälaren och omgivet av naturskön terräng, är en stad som trafikeras av flera viktiga vägar och motorvägar. Här möts vägar som E18 och E20, vilka utgör livsnerven för transport och kommunikation i regionen. Västerås är också omgivet av mindre vägar och orter som spelar en viktig roll för lokal och regional trafik.

För att snabbt få den assistans du behöver, är det enkelt att välja din nuvarande plats i Västerås eller någon av de omgivande orterna och begära bärgning. Alternativt kan du alltid nå oss på vårt rikstäckande larmnummer: 020-912 912.

Assistancekåren i Västerås har gedigen erfarenhet av att navigera på dessa vägar och känner väl till de lokala vägnamnen och trafikförhållandena. Det gör att vi kan erbjuda snabb och effektiv assistans oavsett var du befinner dig längs de vägarna som går till och igenom Västerås.

Vi är en del av ett nätverk där våra bärgare samverkar i hela landet, vilket innebär att du kan lita på att vår erfarna organisation är redo att erbjuda snabb och pålitlig hjälp. Dessutom erbjuder vi vår vägassistansförsäkring, Assistancekåren väghjälp utan självrisk, som ger dig extra trygghet på vägen.

Så nästa gång du befinner dig på vägarna i Västerås eller någon av de omgivande orterna, tveka inte att kontakta våra erfarna bärgare på Assistancekåren. Vi är här för att bistå dig och se till att du snabbt och säkert kommer tillbaka på vägen igen.