DYGNET RUNT
020-912 912

Ring 020 912 912 dygnet runt

Vi positionerar dig med vår närmsta lokala bärgare i Alingsås.

Assistancekåren bärgning & vägassistans. Vi positionerar dig under samtalet och du får ankomsttid direkt. Gäller alla försäkringsbolag.

Bärgare i Alingsås

Assistancekåren i Allingsås, din lokala bärgare

Assistancekåren i Allingsås är din pålitliga partner när det gäller vägassistans, bilbärgning och fordonstransporter, både för fordonsägare och yrkestrafik. Vi är här för att säkerställa din säkerhet och bekvämlighet på vägen. Med våra specialiserade vägassistansförsäkringar, inklusive Assistancekåren Väghjälp, Laddassistans för elbilar och Tung Lastbil, kan du känna dig tryggare än någonsin när du ger dig ut på vägarna i Allingsås och omgivande områden.

Vägen till Allingsås, en trygg resa med vår hjälp

För att nå oss i Allingsås finns flera vägar att välja mellan. Om du kommer från Göteborg, följ E20 österut och du kommer snabbt till Allingsås. Från Borås, ta väg 180 västerut för att nå vår stad. För dig som kommer från andra delar av Sverige, är det enkelt att ta sig till Allingsås via E6 eller E4. Oavsett vilken rutt du väljer, är vi alltid redo att assistera dig om du stöter på problem längs vägen.

Bärgare i Allingsås

Medan du är i Allingsås omgivningar, passa på att utforska några av de kända platserna och sevärdheterna. Allingsås erbjuder en mängd olika aktiviteter, från besök på Allingsås Museum med sina historiska utställningar till en promenad i vackra Pålsjö skog. För den natursköna sidan av Allingsås, kan du njuta av sjön Hjälmaren och dess omgivande landskap. Oavsett vad du är intresserad av, är Allingsås en stad som har något att erbjuda för alla.

Oavsett var du är på väg i Allingsås och dess omgivningar, tveka inte att kontakta Assistancekåren i Allingsås om du behöver vägassistans eller bilbärgning. Vi är här för att säkerställa att din resa blir smidig och säker.