DYGNET RUNT
020-912 912

Ring 020 912 912

Vi positionerar dig med vår närmsta lokala bärgare i Västra Götalands län.

Assistancekåren – Bärgning & vägassistans dygnet runt, positionering direkt med ankomsttid, gäller alla försäkringsbolag.

Bärgare i Västra Götalands län

Här listas alla bärgare anslutna till Assistancekåren i Västra Götaland som dygnet runt är redo att rycka ut när du behöver bärgning.

Klicka på den ort där du behöver bärgning!

Hitta bärgare i Göteborg & Västra Götalands län

Om olyckan skulle vara framme kan du känna dig trygg med Assistancekåren som bärgare i Göteborg. Bilbärgning i Kungälv, Orust eller Härryda – vi täcker hela Västra Götalands län. Vårt mål är att alltid vara snabbt på plats och erbjuda väg assistans i Göteborg.

Assistancekåren har bärgningsbilar som kan hantera alla fordon, stora som små. Det betyder att du kan få hjälp med en motorcykel, personbil eller lastbil som inte fungerar. All personal är utbildad och har bred kunskap inom området.

Bilbärgning dygnet runt i Göteborg, Uddevalla & Borås

Inget uppdrag är för stort eller litet för Assistancekåren. I vår fordonspark har vi bärgningsbilar för varje situation och fordon. Bärgare i Göteborg rycker ut till ett oväntat stopp i Uddevalla, en punktering i Borås eller en trafikolycka i Alingsås.

Assistancekåren arbetar varje dag året runt för att hjälpa fordonsägare när de behöver det som mest. Inget uppdrag är för svårt och vi rycker ut både i centrum och omkringliggande orter när du ringer efter hjälp.

Vi hjälper dig med vägassistans i hela länet

Att ha vägassistans är en trygghet för varje fordonsägare som är ute efter vägarna. Starthjälp på grund av att batteriet laddat ur, hjälp att låsa upp en bil eller då du glömt att tanka bilen. Assistancekåren finns för att hjälpa till när det oförutsedda händer.

Vi har stationer i exempelvis: Skövde och Trollhättan. Efter att du har ringt larmcentral får du ett sms med beräknad ankomsttid samt direktkontakt med din bärgare i Västra Götaland.