DYGNET RUNT
020-912 912

Ring 020 912 912

Vi positionerar dig med vår närmsta lokala bärgare i Västra Götalands län.

Assistancekåren – Bärgning & vägassistans dygnet runt, positionering och ankomsttid direkt, gäller alla försäkringsbolag.

Bärgare i Västra Götalands län

Här listas alla bärgare anslutna till Assistancekåren i Västra Götaland som dygnet runt är redo att rycka ut när du behöver bärgning.

Klicka på den ort där du behöver bärgning!

Hitta bärgare i Göteborg & Västra Götalands län

Om olyckan skulle vara framme kan du känna dig trygg med Assistancekåren som bärgare i Göteborg. Bilbärgning i Kungälv, Orust eller Härryda – vi täcker hela Västra Götalands län. Vårt mål är att alltid vara snabbt på plats och erbjuda väg assistans i Göteborg.

Assistancekåren har bärgningsbilar som kan hantera alla fordon, stora som små. Det betyder att du kan få hjälp med en motorcykel, personbil eller lastbil som inte fungerar. All personal är utbildad och har bred kunskap inom området.

Bilbärgning dygnet runt i Göteborg, Uddevalla & Borås

Inget uppdrag är för stort eller litet för Assistancekåren. I vår fordonspark har vi bärgningsbilar för varje situation och fordon. Bärgare i Göteborg rycker ut till ett oväntat stopp i Uddevalla, en punktering i Borås eller en trafikolycka i Alingsås.

Assistancekåren arbetar varje dag året runt för att hjälpa fordonsägare när de behöver det som mest. Inget uppdrag är för svårt och vi rycker ut både i centrum och omkringliggande orter när du ringer efter hjälp.

Vi hjälper dig med vägassistans i hela länet

Att ha vägassistans är en trygghet för varje fordonsägare som är ute efter vägarna. Starthjälp på grund av att batteriet laddat ur, hjälp att låsa upp en bil eller då du glömt att tanka bilen. Assistancekåren finns för att hjälpa till när det oförutsedda händer.

Vi har stationer i exempelvis: Skövde och Trollhättan. Efter att du har ringt larmcentral får du ett sms med beräknad ankomsttid samt direktkontakt med din bärgare i Västra Götaland.

Assistancekårens tjänster gäller alla försäkringsbolag

Assistancekåren i Västra Götalands Län har stor erfarenhet när det kommer till att hjälpa både yrkestrafik och personbilar, och för alla försäkringsbolag. Vårt engagerade företag står redo dygnet runt för att erbjuda bärgning och vägassistans när du ställs inför tekniska problem, punktering, låsöppning, bränslebekymmer eller om du hamnar i en svår situation, behöver hjälp att bli bärgad eller transportera fordon. Här är Assistancekårens tjänster:

 • Bärgning
  Bilbärgning av alla fordonstyper med olika bärgningfordon, exempel är tungbärgare och flakbärgare.
 • Tungbärgning
  Bärgning av större fordon för Sveriges yrkestrafik. I Västra Götaland samordnar vi våra insatser i Västra Götalands län.
 • Vägassistans
  Du får snabbt hjälp på vägen med bärgning, punktering, låsöppning, bränslebrist, nyckelöppning, laddassistans, feltankning och hjälp på plats.
 • Assistancekåren Väghjälp från 425 kr/år utan självrisk
  Assistancekårens vägassistansförsäkring utan självrisk gäller oavsett vem som kör fordonet. Försäkra dig om snabb hjälp på vägen i hela landet. Gå till Teckna Väghjälp och skriv in ditt reg nummer så får du alla alternativ som gäller ditt fordon.
 • Laddassistans för elbil 249 kr/år utan självrisk
  Vid akut elbrist tar vi din elbil till närmsta laddstolpe eller akutladdar på plats, dygnet runt från Ystad och Malmö till Kiruna, i tätort eller landsbygd.