DYGNET RUNT
020-912 912

Ring 020 912 912 dygnet runt

Vi positionerar dig med vår närmsta lokala bärgare.

Assistancekåren bärgning & vägassistans. Vi positionerar dig under samtalet och du får ankomsttid direkt. Gäller alla försäkringsbolag.

Assistancekåren Göteborg

Euro Assistans AB

Telefon: 031-25 10 00
Sverige dygnet runt: 020-912 912
Adress: Importgatan 12 C,422 46 Hisings Backa
Email: 14-33@assistancekaren.se
Bärgare station: 14-33 Assistancekåren Bärgning & Vägassistans Göteborg
Hemsida: https://www.euroassistans.se

Assistancekåren i Göteborg – Bärgning, vägassistans och fordonstransporter

Assistancekåren i Göteborg är det självklara valet när det gäller vägassistans och bärgning i Göteborg, en av Sveriges hårdast trafikerade städer, och dess omkringliggande områden. Med gedigen erfarenhet inom bärgning och vägassistans har vi skapat en fordonsflotta som inkluderar tungbärgare och flakbärgare för att snabbt och effektivt hjälpa både privatpersoner och yrkesförare.

Euro Assistans är en av flera stationer inom Assistancekåren som samverkar i Göteborgsområdet. Vi förstår vikten av att vara väl förtrogna med de lokala vägarna, kända platserna och trafikförhållandena i Göteborg och dess omgivningar. Här har vi områden som Bergsjön, Majorna, Angered, Backa, Hisingen, Kallebäck, Masthugget, Torslanda, Säve, Gårda, Nordstan, Olskroken och öarna Hönö, Öckerö, Björkö, Grötö, Kalvsund, Rörö, Källö-Knippla, Hyppeln, Hälsö, Fotö. Vi finns även alltid nära Tuve, Sisjön, Annedal, Kortedala, Krokslätt, Älvsborg och Kärra. Ett samtal bort, där finns vi.

Telefonnummer: 020-912 912 – Tillgängliga dygnet runt, året om

Oavsett tid på dygnet eller årstid kan du alltid lita på Assistancekåren i Göteborg för snabb och pålitlig vägassistans och bärgning. När du kontaktar oss kan du förvänta dig snabb hjälp. Vi håller dig informerad om när vår bärgare förväntas vara på plats, och du har direktkontakt med vår bärgare under hela processen. Detta säkerställer omedelbar assistans vid tekniska problem, punktering, låsöppning, bränsleproblem eller när du behöver hjälp med att komma loss eller transportera ditt fordon.

Vägarna i Göteborg och dess omgivningar, inklusive E6, E20, väg 155 och länsvägar som länsväg 155 och länsväg 158, utgör de vitala förbindelserna som knyter samman olika delar av staden och de många kända platserna. Vi är här för att säkerställa att du når din destination säkert och att du får den hjälp du behöver, precis när du behöver den som mest.

Assistancekåren tjänster gäller oavsett vilket försäkringsbolag du har

Oavsett vilket försäkringsbolag du har kan du alltid lita på Assistancekåren i Göteborg. Vårt dedikerade team står till ditt förfogande dygnet runt. Vi är redo att erbjuda bärgning och vägassistans närhelst behovet uppstår, oavsett om du är yrkesförare eller privatperson. Vi är din pålitliga partner på vägarna i Göteborg och dess omgivningar.

Vi tackar dig för att du väljer Assistancekåren i Göteborg för din vägassistans och bärgning. Vi finns här för dig när du behöver oss som mest.

Tung flakbärgare från Assistancekåren som visar både fjällmiljö i norr och Öresundsbron i söder

Tung flakbärgare från Assistancekåren som visar att vi är rikstäckande med fjällmiljö i norr och Öresundsbron i söder.

Assistancekårens tjänster som gäller i hela Sverige

Assistancekårens bärgare kör upp personbil på flakbärgare i Stockholm

Bilbärgning

Bilbärgning av alla fordonstyper som personbil, elbil och yrkesfordon. Beroende av fordonstyp utför vi bärgning med tungbärgare, flakbärgare eller garagebärgare.

Tungbärgare från Assistancekåren används för bärgning av lastbilar, bussar och tunga yrkesfordon.

Tungbärgning

Bärgning av större fordon för Sveriges yrkestrafik. I Västra Götalands län samordnas insatser av våra bärgare genom samverkan med närliggande stationer inom Assistancekåren.

Tungbärgning

Vägassistans

Du får snabbt hjälp på vägen dygnet runt i hela landet med bärgning, vid punktering, starthjälp, låsöppning, bränslebrist, nyckelöppning, feltankning och hjälp på plats.

Vägassistans av tung lastbil med Assistancekåren

Väghjälp Tung Lastbil

Vägassistansförsäkring tar bort självrisk för åkerier med fler än 5 fordon. Ingår gör motorstopp, elektriska fel, drivmedelsbrist, låsöppning feltankning, punktering eller fel i tryckluftssystem och hydraulik. Kontakta forsakring@assistancekaren.se

Flakbärgare från Assistancekåren. Det är den vanligaste typen av bärgarfordon och finns på de flesta orterna i Sverige och används både till bilbärgning, fordonstransport och vägassistans.

Fordonstransport

Förbokade och akuta fordonstransporter i hela landet. Vi transporterar personbilar, yrkesfordon i alla storlekar, specialfordon, MC och utför båttransporter.

Fordonstransport

UpTimes för bilverkstäder

Bilverkstäder får information i realtid från skadeplatsen och kan välja när bärgaren ska leverera skadade fordon direkt till verkstaden eller via lokala uppställningsplats och välja ny leveranstid.

Frågor och svar om bärgning och vägassistans i Göteborg

Vilka områden i Göteborg täcker Assistancekåren?

Assistancekåren täcker ett brett område i Göteborg inklusive Bergsjön, Majorna, Angered, Backa, Hisingen, Kallebäck, Masthugget, Torslanda, Säve, Gårda, Nordstan, Olskroken och öarna runt Göteborg som Hönö, Öckerö, Björkö, Grötö, Kalvsund, Rörö, Källö-Knippla, Hyppeln, Hälsö och Fotö​​​​.

Hur kontaktar jag Assistancekåren för bärgningstjänster i Göteborg?

Du kan kontakta Assistancekåren dygnet runt på telefonnummer 020-912 912​​. Vi ser direkt vilken lokal bärgare som är närmast din plats.

Vilka specifika tjänster erbjuder Assistancekåren för förare i Göteborg?

Assistancekåren erbjuder tjänster som tungbärgning, vägassistans, låsöppning, starthjälp, och hantering av felaktig tankning. Vi samarbetar med alla försäkringsbolag och är experter på att hantera både yrkestrafik och privatfordon​​​​.

Kan jag få hjälp med starthjälp av Assistancekåren i Göteborg?

Ja, Assistancekåren i Göteborg erbjuder starthjälp som en del av våra tjänster​​.

Hur snabbt kan Assistancekåren vara på plats i Göteborg för bärgning?

Vi på Assistancekåren strävar efter att vara snabba på plats för bärgning, men exakt tid kan variera beroende på trafik och avstånd. När du ringer 020-912 912 dygnet runt ser vi direkt vilken bärgare som är närmast din position.

Vilka är de vanligaste problemen som Assistancekåren löser i Göteborg?

De vanligaste problemen inkluderar bärgning vid olyckor och haverier, starthjälp, låsöppningar, punktering, och assistans vid felaktig tankning​​​​.

Är Assistancekåren tillgänglig på öarna runt Göteborg?

Ja, Assistancekåren är tillgänglig på öarna runt Göteborg.

Vilken erfarenhet har Assistancekåren av bärgning i områden som Hisingen och Majorna?

Assistancekåren har lång erfarenhet och en djup förståelse för specifika vägar och trafikförhållanden i Göteborg, inklusive områden som Hisingen och Majorna​​​​.

Hur påverkar Göteborgs trafiksituation effektiviteten i Assistancekårens tjänster?

Assistancekåren är väl förtrogen med Göteborgs trafiksituation och anpassar sina insatser för att säkerställa snabb och effektiv assistans trots trafikens utmaningar​​.

Finns det dygnet runt-service från Assistancekåren i Göteborg?

Ja, vi på Assistancekåren erbjuder dygnet runt-service i Göteborg​​.

Assistancekåren på Instagram