DYGNET RUNT
020-912 912

Ring 020 912 912

Vi positionerar dig med vår närmsta lokala bärgare i Göteborg.

Assistancekåren – Bärgning & vägassistans dygnet runt, positionering och ankomsttid direkt, gäller alla försäkringsbolag.

Bärgare i Göteborg

Bärgning och vägassistans i Göteborg

Assistancekåren är känd som en av de mest betrodda och största leverantörerna av bärgning och vägassistans i Göteborg, Alebärgaren, Storgöteborgs Räddningsservice och Euroassistans. Inom Västra Götalands län har Assistancekåren etablerat sig med över 15 lokala stationer som alla kan stoltsera med en gedigen erfarenhet, samverkan och en djup förståelse för de specifika vägarna, trafikförhållandena och verkstäderna i sina områden.

Trafikledning för bärgare i Göteborg

Varje bärgarstation har ett tydligt ansvarsområde, och de samarbetar nära med sina närliggande stationer för att säkerställa snabb och effektiv assistans. Dessa stationer är i konstant kontakt med vår centrala trafikledning och är alltid redo att svara på nödsamtal dygnet runt, alla dagar om året. Vår dedikerade Kundcenter på nummer 020–912 912 är också tillgängligt dygnet runt för att ge våra kunder den bästa möjliga service.

Upptagningsområde för Assistancekåren i Göteborg

Göteborg är en av landets hårdast trafikerade städer. Assistancekårens bärgare i Göteborg har ett stort upptagningsområde. Exempel på platser där vi bärgar och utför vägassistans är Angered, Härlanda, Örgryte, Backa, Torslanda, Hisingen, Frölunda, Askim, och Biskopsgården, Bergsjön, Majorna, Angered, Backa, Hisingen, Kallebäck, Masthugget, Säve, Gårda, Nordstan, Olskroken och öarna Hönö, Öckerö, Björkö, Grötö, Kalvsund, Rörö, Källö-Knippla, hyppeln, Hälsö och Fotö. I Göteborg är vägnätet stort och hårt trafikerat. Motorvägar som E6, E20 och länsvägar som väg 40 och väg 158 knyts ihop i eller går förbi Göteborg,

Assistancekårens tjänster gäller för alla försäkringsbolag

Assistancekåren i Göteborg är experter på att hantera yrkestrafik och personbilar för alla försäkringsbolag. Vår engagerade team är redo dygnet runt för att assistera dig med olika bärgnings- och vägassistanstjänster när du står inför tekniska problem, punktering, bränsleproblem eller när du har fastnat och behöver hjälp att komma loss.

.

Här är en översikt över Assistancekårens tjänster:

Bärgning

Bilbärgning av alla fordonstyper med olika bärgningfordon, exempel är tungbärgare och flakbärgare.


Tungbärgning för yrkestrafik

Bärgning av större fordon för Sveriges yrkestrafik. I Göteborg samordnar vi våra insatser genom samverkan med Assistancekårens stationer i Västra Götalands län.


Vägassistans 

Du får snabbt hjälp på vägen med bärgning, punktering, låsöppning, bränslebrist, nyckelöppning, feltankning och hjälp på plats.


Assistancekåren Väghjälp från 459 kr/år utan självrisk

Assistancekårens vägassistansförsäkring utan självrisk för personbil, elbil, lätt lastbil, husvagn och husbil. Försäkra dig om snabb hjälp på vägen i hela landet och som gäller oavsett vem som kör fordonet. Gå till Teckna Väghjälp och skriv in ditt reg nummer så får du alla alternativ som gäller ditt fordon.


Laddassistans för elbil 259 kr/år utan självrisk

Vid akut elbrist tar vi din elbil till närmsta laddstolpe eller akutladdar på plats, dygnet runt från Ystad och Göteborg till Kiruna, i tätort eller landsbygd.


Väghjälp Tung Lastbil

Vägassistansförsäkring tar bort självrisk för åkerier med fler än 5 fordon. Ingår gör motorstopp, elektriska fel, drivmedelsbrist, låsöppning feltankning, punktering eller fel i tryckluftssystem och hydraulik. Kontakta forsakring@assistancekaren.se


Fordonstransport

Förbokade och akuta fordonstransporter i hela landet. Vi transporterar personbilar, yrkesfordon i alla storlekar, specialfordon, MC och utför båttransporter.