DYGNET RUNT
020-912 912

Ring 020 912 912 dygnet runt

Vi positionerar dig med vår närmsta lokala bärgare.

Assistancekåren bärgning & vägassistans. Vi positionerar dig under samtalet och du får ankomsttid direkt. Gäller alla försäkringsbolag.

Assistancekåren Göteborg

Storgöteborgs Räddningsservice AB

Telefon: 031-251000
Sverige dygnet runt: 020-912 912
Adress: Almedalsvägen 13,412 63 Göteborg
Email: 14-03@assistancekaren.se
Bärgare station: 14-03 Assistancekåren bilbärgning & vägassistans i Göteborg
Hemsida: https://www.bilraddning.se

Välkommen till Assistancekåren Göteborg – Din pålitliga partner för snabb och säker vägassistans och bärgning i en av Sveriges mest trafikerade städer

Assistancekåren Göteborg hjälper dig när du behöver hjälp på vägarna i och runt Göteborg. Storgöteborgs Räddningsservice AB är en av flera stationer som samverkar i Göteborgsområdet. Vi täcker alla områden, inklusive Bergsjön, Majorna, Angered, Backa, Hisingen, Kallebäck, Masthugget, Torslanda, Säve, Gårda, Nordstan, Olskroken och öarna Hönö, Öckerö, Björkö, Grötö, Kalvsund, Rörö, Källö-Knippla, Hyppeln, Hälsö och Fotö. Vi arbetar över hela Göteborg och dess omgivningar och är redo att erbjuda våra tjänster när du behöver oss som mest.

Göteborg har ett välutvecklat vägnät, inklusive motorvägar som E6, E20 och E45, samt viktiga länsvägar som länsväg 155 och länsväg 158. Vi är väl förtrogna med dessa vägar och kan hjälpa dig oavsett var du står i Göteborgsregionen. Våra erfarna bärgare och välutrustade bärgningsbilar är redo att ta itu med olika utmaningar på vägen.

Bärgning, vägassistans och fordonstransporter till privata fordon och Sveriges yrkestrafik

Vi samarbetar med alla försäkringsbolag och har lång erfarenhet av att bistå både yrkesförare och privatpersoner. Vårt dedikerade team är tillgängligt dygnet runt för att erbjuda bärgning och vägassistans vid tekniska problem, punkteringar, låsöppningar eller om du har tankat fel. Tungbärgning är en av våra specialiteter, och vi kan hjälpa dig om du har drabbats av en lastbilshaveri eller ett liknande problem.

Oavsett om du är nära Tuve, Sisjön, Annedal, Kortedala, Krokslätt, Älvsborg, Kärra eller någon annanstans i Göteborg, är vi bara ett telefonsamtal bort. Assistancekåren Göteborg är din pålitliga partner när det gäller att få hjälp på vägen i Göteborgsregionen. Vi är här för att göra din resa tryggare och smidigare.

Assistancekårens tjänster som gäller i hela Sverige

Assistancekårens bärgare kör upp personbil på flakbärgare i Stockholm

Bilbärgning

Bilbärgning av alla fordonstyper som personbil, elbil och yrkesfordon. Beroende av fordonstyp utför vi bärgning med tungbärgare, flakbärgare eller garagebärgare.

Tungbärgare från Assistancekåren används för bärgning av lastbilar, bussar och tunga yrkesfordon.

Tungbärgning

Bärgning av större fordon för Sveriges yrkestrafik. I Västra Götalands län samordnas insatser av våra bärgare genom samverkan med närliggande stationer inom Assistancekåren.

Tungbärgning

Vägassistans

Du får snabbt hjälp på vägen dygnet runt i hela landet med bärgning, vid punktering, starthjälp, låsöppning, bränslebrist, nyckelöppning, feltankning och hjälp på plats.

Vägassistans av tung lastbil med Assistancekåren

Väghjälp Tung Lastbil

Vägassistansförsäkring tar bort självrisk för åkerier med fler än 5 fordon. Ingår gör motorstopp, elektriska fel, drivmedelsbrist, låsöppning feltankning, punktering eller fel i tryckluftssystem och hydraulik. Kontakta forsakring@assistancekaren.se

Flakbärgare från Assistancekåren. Det är den vanligaste typen av bärgarfordon och finns på de flesta orterna i Sverige och används både till bilbärgning, fordonstransport och vägassistans.

Fordonstransport

Förbokade och akuta fordonstransporter i hela landet. Vi transporterar personbilar, yrkesfordon i alla storlekar, specialfordon, MC och utför båttransporter.

Fordonstransport

UpTimes för bilverkstäder

Bilverkstäder får information i realtid från skadeplatsen och kan välja när bärgaren ska leverera skadade fordon direkt till verkstaden eller via lokala uppställningsplats och välja ny leveranstid.

Assistancekåren på Instagram