DYGNET RUNT
020-912 912

Ring 020 912 912 dygnet runt

Vi positionerar dig med vår närmsta lokala bärgare.

Assistancekåren bärgning & vägassistans. Vi positionerar dig under samtalet och du får ankomsttid direkt. Gäller alla försäkringsbolag.

Assistancekåren Kungälv

Bärgning och Underhållsteknik i Kungälv AB

Telefon: 0303-147 47
Sverige dygnet runt: 020-912 912
Adress: Vävra 160,442 95 Hålta
Email: 14-30@assistancekaren.se
Bärgare station: 14-30 Assistancekåren bilbärgning i Kungälv

Välkommen till Assistancekåren Kungälv!

Assistancekåren Kungälv är din pålitliga partner för snabb och pålitlig vägassistans, bärgning och fordonstransporter i Kungälv och de omgivande områdena. Vi är här för att erbjuda räddning på vägen när olyckan är framme.

Vår station i Kungälv har lång erfarenhet när det gäller att hantera både lätt och tung trafik. Vi har en gedigen kunskap inom reparationer av tunga fordon på väg. Dessutom har vi en bred fordonsflotta och en egen servicebil som är tillgänglig dygnet runt, komplett med ett stort utbud av reservdelar, inklusive de som behövs för bakgavelliftar och andra fordon. För att garantera säkerheten på vägen har vi också vårt eget TMA-fordon.

Vägassistans och bärgning i Bohuslän

När det gäller vägar och vägnät runt Kungälv är vi väl förtrogna med regionens viktigaste transportvägar. Vägar som E6 och E45 är livsnerven för trafiken i området och spelar en central roll i att koppla samman Kungälv med andra städer och platser. Dessutom har vi omfattande erfarenhet av de lokala vägarna i närliggande orter som Marstrand och Ytterby.

Oavsett var du befinner dig i Kungälv eller dess närliggande orter, är Assistancekåren Kungälv redo att erbjuda våra tjänster när du behöver dem som mest. Vi är din pålitliga partner i denna vackra region och är här för att hjälpa dig att ta dig till din destination säkert och smidigt.

020-912 912 – Kundservice som är tillgänglig dygnet runt

När du ringer till oss får du omedelbar hjälp. Vi informerar dig om när vår bärgare kommer att vara på plats och ger dig direktkontakt med bärgaren som är på väg. Vår kontinuerliga tillgänglighet garanterar omedelbar assistans med bärgning och vägassistans, något som är av högsta vikt för alla trafikanter i området.

Kungälv är en stad med en rik historia och många kända platser att utforska. Från den vackra Marstrandsön med dess imponerande fästning till pittoreska platser längs Kungälvs kust, som Ytterby och Marstrand, finns det alltid något att upptäcka här. Vi är stolta över att vara en del av denna unika region och är här för att säkerställa att du kommer till din destination på de vägar som omger Kungälv på ett säkert och smidigt sätt.

Assistancekåren Kungälvs tjänster är tillgängliga för alla försäkringsbolag. Med vår omfattande erfarenhet av att hjälpa både yrkesförare och privatpersoner, samarbetar vi med alla försäkringsbolag för att ge dig den hjälp du behöver när du behöver den som mest.

Assistancekårens tjänster som gäller i hela Sverige

Assistancekårens bärgare kör upp personbil på flakbärgare i Stockholm

Bilbärgning

Bilbärgning av alla fordonstyper som personbil, elbil och yrkesfordon. Beroende av fordonstyp utför vi bärgning med tungbärgare, flakbärgare eller garagebärgare.

Tungbärgare från Assistancekåren används för bärgning av lastbilar, bussar och tunga yrkesfordon.

Tungbärgning

Bärgning av större fordon för Sveriges yrkestrafik. I Västra Götalands län samordnas insatser av våra bärgare genom samverkan med närliggande stationer inom Assistancekåren.

Tungbärgning

Vägassistans

Du får snabbt hjälp på vägen dygnet runt i hela landet med bärgning, vid punktering, starthjälp, låsöppning, bränslebrist, nyckelöppning, feltankning och hjälp på plats.

Vägassistans av tung lastbil med Assistancekåren

Väghjälp Tung Lastbil

Vägassistansförsäkring tar bort självrisk för åkerier med fler än 5 fordon. Ingår gör motorstopp, elektriska fel, drivmedelsbrist, låsöppning feltankning, punktering eller fel i tryckluftssystem och hydraulik. Kontakta forsakring@assistancekaren.se

Flakbärgare från Assistancekåren. Det är den vanligaste typen av bärgarfordon och finns på de flesta orterna i Sverige och används både till bilbärgning, fordonstransport och vägassistans.

Fordonstransport

Förbokade och akuta fordonstransporter i hela landet. Vi transporterar personbilar, yrkesfordon i alla storlekar, specialfordon, MC och utför båttransporter.

Fordonstransport

UpTimes för bilverkstäder

Bilverkstäder får information i realtid från skadeplatsen och kan välja när bärgaren ska leverera skadade fordon direkt till verkstaden eller via lokala uppställningsplats och välja ny leveranstid.

Assistancekåren på Instagram