DYGNET RUNT
020-912 912

Ring 020 912 912 dygnet runt

Vi positionerar dig med vår närmsta lokala bärgare i Kungälv.

Assistancekåren bärgning & vägassistans. Vi positionerar dig under samtalet och du får ankomsttid direkt. Gäller alla försäkringsbolag.

Bärgare i Kungälv

Assistancekåren i Kungälv: Din Fordonsägares och yrkestrafikens lokala bärgare

Vägassistans och Bärgning i Kungälv

Assistancekåren i Kungälv är din pålitliga partner när det gäller vägassistans och bärgning i Kungälv och dess omgivningar. Vi förstår de unika behoven hos både fordonsägare och yrkesförare och är här för att säkerställa din trygghet på vägarna i detta område.

Bärgning för bilförare och yrkestrafik

Vi erbjuder skräddarsydda lösningar för fordonsägare och yrkestrafik som behöver väghjälp eller bärgningstjänster i Kungälv. Vårt team är specialiserat på att hantera olika situationer, från mindre problem som punktering eller startproblem till mer komplexa bärgningar av fordon av olika storlekar. Oavsett om du är på väg till jobbet eller på en familjeresa, är vi alltid redo att bistå dig.

Utforska Kungälvs vägar och omgivningar

Kungälv och dess omgivningar erbjuder många vackra vägar och sevärdheter att utforska. Kör längs E6:an som passerar genom staden och förbinder den med Göteborg och Oslo. Besök historiska platser som Bohus fästning eller njut av naturen längs Nordre älv. Oavsett vad din resa har att erbjuda, är vi här för att göra den smidig och problemfri.

Alltid nära, alltid tillgänglig – Assistancekåren i Kungälv

Assistancekåren i Kungälv är din nära partner när det gäller vägassistans och bärgning i Kungälv. Vi har lokal förankring och är alltid nära till hands för att hjälpa dig oavsett när du behöver oss. Din trygghet på vägarna är vår prioritet, och vårt dedikerade team är redo att bistå dig, dygnet runt, året om. Oavsett om du är en privatperson som behöver vägassistans eller en yrkesförare som kräver bärgningstjänster, är Assistancekåren i Kungälv här för att göra din resa så smidig som möjligt.