DYGNET RUNT
020-912 912

Ring 020 912 912 dygnet runt

Vi positionerar dig med vår närmsta lokala bärgare i Lidköping.

Assistancekåren – Bärgning & vägassistans dygnet runt, positionering och ankomsttid direkt, gäller alla försäkringsbolag.

Bärgare i Lidköping

Assistancekåren i Linköping för fordonsägare och yrkestrafik

Assistancekåren i Linköping är din pålitliga partner när det gäller vägassistans, bilbärgning och fordonstransporter. Vi är här för att säkerställa din säkerhet och bekvämlighet på vägen, oavsett om du är en fordonsägare eller yrkesförare. Med vår vägassistansförsäkring, Assistancekåren Väghjälp utan självrisk, kan du känna dig tryggare än någonsin när du ger dig ut på vägarna.

Vägarna till Linköping med Assistanckåren i närheten

För att nå oss i Linköping, finns det flera vägar att välja mellan. Om du kommer från Norrköping, följ E4 mot väst och du kommer att nå Linköping på nolltid. Från Jönköping, ta väg 40 österut för att nå vår stad. För dig som kommer från andra delar av Sverige, finns alternativet att ta väg 34 som också leder till Linköping. Oavsett vilken väg du väljer, är vi alltid redo att assistera dig om du stöter på problem längs vägen.

Vår bärgningstjänst med tungbärgare och flakbärgare 

Assistancekåren i Linköping har en omfattande fordonsflotta, inklusive tungbärgare och flakbärgare, som är utrustade för att hantera alla tänkbara situationer på vägen. Våra tungbärgare är specialiserade på att assistera tyngre fordon och lastbilar, medan våra flakbärgare är perfekta för att ta hand om personbilar och lätta lastfordon. Oavsett storlek eller typ av fordon du har, kan du lita på oss för att erbjuda professionell och pålitlig bärgningstjänst när du behöver det som mest.

Vi finns alltid i närheten när du är i Linköping

Medan du är i Linköpings område, passa på att utforska några av de kända platserna och sevärdheterna. Linköping erbjuder en mängd olika aktiviteter, från besök på Gamla Linköping med sina historiska hus till en tur till Flygvapenmuseum. För den natursköna sidan av Linköping, kan du njuta av Stångån och dess omgivande natur. Oavsett vad du är intresserad av, är Linköping en stad som har något att erbjuda för alla.

Oavsett var du är på väg i Linköping och dess omgivningar, tveka inte att kontakta Assistancekåren i Linköping om du behöver vägassistans eller bilbärgning. Vi är här för att säkerställa att din resa blir smidig och säker.