DYGNET RUNT
020-912 912

Ring 020 912 912 dygnet runt

Vi positionerar dig med vår närmsta lokala bärgare i Mariestad.

Assistancekåren bärgning & vägassistans. Vi positionerar dig under samtalet och du får ankomsttid direkt. Gäller alla försäkringsbolag.

Bärgare i Mariestad

Välkommen till Assistancekåren i Mariestad

Vi är din pålitliga bärgare när det kommer till vägassistans, bärgning och fordonstransporter dygnet runt i Mariestad och dess omgivningar. Vi är här för att säkerställa din trygghet på vägarna i detta vackra område. Läs vidare för att få veta mer om vårt arbete och Mariestads unika drag.

Mariestad är en charmig stad belägen vid Vänerns strand i Västra Götalands län. Om du reser till eller från Mariestad kan du njuta av de vackra vyerna längs vägen. Väg E20 är en viktig förbindelse som går genom staden och kopplar samman Göteborg och Stockholm. Mariestad har också en närhet till andra städer som Skövde och Lidköping, vilket gör den till ett centralt nav för vägtrafik i regionen.

När du besöker Mariestad kommer du att upptäcka många kända platser och sevärdheter. Den historiska Gamla Stan med sina charmiga trähus och pittoreska gator är ett måste- besök. Vänern, en av Europas största insjöar, erbjuder fantastiska möjligheter till vattensport och avkoppling längs dess stränder. Dessutom är Mariestad känd för sitt välbevarade slott, Mariestads Domkyrka och många andra intressanta platser.

När det kommer till vägassistans och bärgning är Assistancekåren i Mariestad redo att hjälpa dig dygnet runt. Vi är lokalt förankrade i Mariestad och har en stark förståelse för de specifika utmaningar som kan uppstå på vägarna här. Våra erfarna bärgare är alltid redo att rycka ut när du behöver hjälp, oavsett om det är en punktering, en motorstörning, eller en olycka.

För att snabbt få den assistans du behöver, ring vårt kundcenter på det nationella numret 020-912 912. Vi använder avancerad teknik för att lokalisera den bärgare som är närmast dig och ser till att de snabbt kommer till din plats. Dessutom skickar vi alltid ett sms med den beräknade ankomsttiden så att du kan vara förberedd.

Assistancekåren i Mariestad har också erfarenhet av fordonstransporter och kan hjälpa dig med att flytta fordon av olika storlekar. Oavsett om det är en personbil, lastbil eller ett specialfordon, kan du lita på oss för säker och pålitlig transport.

Så när du behöver vägassistans, bärgning eller fordonstransporter i Mariestad, tveka inte att kontakta Assistancekåren. Vi är här för att hjälpa dig när som helst, var som helst. Din säkerhet och trygghet är vår högsta prioritet.