DYGNET RUNT
020-912 912

Ring 020 912 912 dygnet runt

Vi positionerar dig med vår närmsta lokala bärgare i Svenljunga.

Assistancekåren – Bärgning & vägassistans dygnet runt, positionering och ankomsttid direkt, gäller alla försäkringsbolag.

Bärgare i Svenljunga

Välkommen till Assistancekåren i Svenljunga

 

Assistancekåren i Svenljunga är ditt pålitliga företag när det gäller vägassistans, bilbärgning och fordonstransporter för fordonsägare och yrkestrafik. Vi är här för att säkerställa din säkerhet och bekvämlighet på vägen, oavsett om du är en fordonsägare eller yrkesförare. Med vår vägassistansförsäkring, Assistancekåren Väghjälp utan självrisk, kan du känna dig tryggare än någonsin när du ger dig ut på vägarna.

Vägarna till Svenljunga tillsammans med Assistancekåren

För att nå oss i Svenljunga, finns det flera vägar att välja mellan. Om du kommer från Borås, följ väg E6 mot norr och du kommer att nå Svenljunga på nolltid. Från Göteborg, ta väg 40 österut för att nå vår stad. För dig som kommer från andra delar av Sverige, finns alternativet att ta väg 154 som också leder till Svenljunga. Oavsett vilken väg du väljer, är vi alltid redo att assistera dig om du stöter på problem längs vägen.

Passa på att utforska Svenljunga

Medan du är i Svenljungas område, passa på att utforska några av de kända platserna och sevärdheterna. Svenljunga erbjuder vacker natur och möjligheter till friluftsaktiviteter, som vandring och fiske vid sjöarna i närheten. Missa inte heller Svenljunga kyrka, en historisk pärla som berättar om stadens rika historia. För naturälskare finns natursköna områden att utforska och njuta av.

Oavsett var du är på väg i Svenljunga och dess omgivningar, tveka inte att kontakta Assistancekåren i Svenljunga om du behöver vägassistans eller bilbärgning. Vi är här för att säkerställa att din resa blir smidig och säker.