DYGNET RUNT
020-912 912

Ring 020 912 912 dygnet runt

Vi positionerar dig med vår närmsta lokala bärgare i Trollhättan.

Assistancekåren bärgning & vägassistans. Vi positionerar dig under samtalet och du får ankomsttid direkt. Gäller alla försäkringsbolag.

Bärgare i Trollhättan

Assistancekåren är din bärgare i Trollhättan

I Trollhättan har du Assistancekåren, din pålitliga partner för bärgning och fordonsassistans i denna unika stad vid Göta älv och dess omgivningar. Vi är stolta över att vara en del av Sveriges stora bärgarorganisation och våra erfarna bärgare är redo att rycka ut dygnet runt för att erbjuda hjälp på vägarna.

Trollhättan är känt för flera saker, inklusive den imponerande Trollhättefallen, som har gjort staden till ett populärt turistmål. Staden är också hem för den välkända Saab-bilen och Trollhättan lockar med sin rika industrihistoria och kulturella arv. Vårt uppdrag är att säkerställa att du får den bästa assistansen, oavsett om du är en lokal invånare eller en besökare som passerar genom staden.

För att snabbt få den assistans du behöver, är det enkelt att välja din nuvarande plats i Trollhättan eller något av de närliggande områdena och begära bärgning. Alternativt kan du alltid nå oss på vårt rikstäckande larmnummer: 020-912 912.

Du får snabb hjälp med bärgning och vägassistans

Assistancekåren i Trollhättan är en del av ett nätverk där våra bärgare samverkar i hela landet. Det innebär att oavsett var du befinner dig i Sverige kan du lita på att vår erfarna organisation är redo att erbjuda snabb och pålitlig hjälp. Dessutom erbjuder vi vår vägassistansförsäkring, Assistancekåren väghjälp utan självrisk, som ger dig extra trygghet på vägen.

Så nästa gång du befinner dig i Trollhättan eller passerar genom staden, tveka inte att kontakta våra erfarna bärgare på Assistancekåren i Trollhättan. Vi är här för att bistå dig och se till att du snabbt och säkert kommer tillbaka på vägen igen. Din trygghet är vår högsta prioritet.