Ring för bilbärgning och vägassistans dygnet runt på 020-912 912.
Ha position (se Google maps) och registreringsnummer till hands.

Vårt Servicecenter förmedlar ditt uppdrag till rätt bärgare i hela landet. Vi har uppgifter om ditt fordon, ägare, vägnät, försäkringsbolag, verkstäder mm. Sverige dygnet runt: 020 – 912 912. Europa dygnet runt: +46 8 627 57 57
Hitta lokal bärgare Information in other languages

DYGNET RUNT
020-912 912

Assistancekåren tar över larmhantering för M Sverige

Efter 40 år av samverkan tar vi nästa steg i vårt samarbete. Från hösten 2020 övertar Assistancekåren all larmhantering, och med det tillför digitala tjänster och fördelar för kunderna.

Assistancekåren och M Sverige (fd Motormännen) fördjupar sitt samarbete ytterligare

Efter 40 år som M Sveriges leverantör av bärgningstjänster utökas Assistancekårens uppdrag till att även omfatta hantering av larmcentralen. Detta kommer att ta bort onödiga led och erbjuda snabbare och säkrare hantering av våra väghjälpskunders ärenden. Det skapar också möjligheter för ytterligare utveckling av gemensamma tjänster.

Marcus Lindholm  |  Marknads- & Affärsutvecklingschef – M Sverige

 


.
VÅR SAMVERKAN MED M SVERIGE ÄR VÄRDEFULL

Assistancekåren tar ansvar för att våra kunders verksamhet längs Sveriges vägar fungerar optimalt och på samma sätt i hela landet. Vår digitaliserade bärgningsorganisation har idag en tätposition. Det innebär att vi kan säkerställa snabba ankomsttider, fullständig support, kundanpassningar och uppföljning. Vi är glada att M Sverige sett det stora värdet av vår verksamhet. Vi ser fram emot ett nära samarbete.

Mats Nilsson | Vd Assistancekåren Sweden AB