DYGNET RUNT
020-912 912

TMA-fordon från Assistancekåren

.

TMA från Assistancekåren arbetsfordon vid händelser på vägen

TMA (Traffic Management Assistant) fordonen från Assistancekåren är utrustade med den senaste tekniken för att hjälpa till med trafikhantering och skydda bärgare och arbetande personal vid händelser i trafiken. Dessa fordon är speciellt utformade för att hjälpa till att reglera trafiken och förhindra ytterligare olyckor vid olycksplatser, samtidigt som de skyddar bärgare och arbetande personal från farliga situationer.

TMA från Assistancekåren

TMA fordonen är utrustade med varningsljus och varningsskyltar för att göra dem synliga för andra förare i trafiken. De är också utrustade med kameror och sensorer för att hjälpa till att övervaka trafiken och identifiera potentiella faror. Detta gör det möjligt för TMA fordonen att agera snabbt och effektivt för att hålla trafiken flytande och skydda bärgare och arbetande personal vid händelser i trafiken.

Assistancekårens TMA fordon är en viktig del i deras verksamhet för att säkerställa säkerhet för alla inblandade i händelser i trafiken. Dessa fordon bidrar till att minimera olycksrisker och gör det möjligt för bärgare och arbetande personal att utföra sitt arbete på ett säkert sätt.

.

TMA-fordon från Assistancekåren
TMA-fordon från Assistancekåren